13
mar
Seneste opdatering: 14/3-15 kl. 0148
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jonathan Halevi, Alternative Angle blog. Canadian Jihad, What radical imams are preaching in Canadian mosques.

Bayern: Blandt 1000 flygtninge, nul asylberettigede

Asylansøgere strømmer til EU – men ikke til Danmark, kan man læse idag. Det er jo gode nyheder, de holder mĂĄske et halvt ĂĄr til, eller mĂĄske endda til en ny regering er valgt. Men der er NUL danske politikere, der har noget mere langsigtet svar, der er indrettet pĂĄ at hamle op med de kommende ĂĄrs stigende asylstrøm. Vi hopper fra tue til tue, og politikerne hĂĄber befolkningen forholder sig passiv, mens de ødelægger landet sĂĄ langsomt som de tør for EU og FN. Im Januar in Bayern unter 1000 “FlĂĽchtlingen” NULL Asylberechtigte!


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.