23
mar
Seneste opdatering: 24/3-15 kl. 0134
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er sv√¶rt at svindle den begavede Tommy Robinson, som ogs√• er en √¶rlig mand. Afzal Amin tr√•dte tilbage som MP for Dudley for to timer siden “p√• grund af overv√¶ldende beviser imod ham.” ¬†Hans bedstefor√¶ldre indvandrede til England fra Pakistan, alligevel er han stadig korrupt som en indf√łdt, pakistansk politiker. Robinson betragter sig selv som “a dead man walking”. Skulle han blive dr√¶bt af Amin’s kriminelle venner, har han allerede skrevet sig ind i historien som en sand engelsk helt som kun 32-√•rig..

Konservative Afzal Amin fors√łkte √• f√• EDL til √• lage en jukse-demonstrasjon mot en ny atten millioner punds mega-mosk√©. Demonstrasjonen skulle aldri finne sted, plottet var at Amin skulle ¬ęstanse¬Ľ den og dermed f√• √¶ren for √• ha avverget situasjonen.

Afzal Amin ville kapre stemmer ved √• piske opp stemningen rundt mosk√©-planene. Men han ble umiddelbart suspendert av partiet da planen ble avsl√łrt.Ville skape rasehat for √• vinne stemmer

“Nu ramler det snart. Duk hovederne!”

Det er p√• socialdemokraten Westerholms blog, man m√•ler temperaturen blandt velinformerede , ofte veluddannede svenskere. Danske og norske politiker burde p√• dette sene tidspunkt have en plan klar, for at sp√¶rre gr√¶nserne til Sverige, ogs√• fordi en kollaps kan udl√łses af tilf√¶ldige, uforudsete begivenheder og dominobrikkerne kan v√¶lte p√• kort tid. Det har de ikke, for de er ‘clueless’ som i s√• meget andet.

Den svenske nomenklatura er p√• vej ind i slutspillet. Jeg har skrevet om det i tolv √•r, og jeg har forsonet mig med tanken. Det er, som at se en gammel ven drikke sig ihjel, jeg har pr√łvet det. Min id√© var, at advare Norge og Danmark, men det har v√¶ret en begr√¶nset succes, og jeg havde ikke fantasi dengang til at forestille mig politikere og v√¶lgeres n√¶sten ufattelige, √•ndelige tr√¶ghed. (Se Ferdinand Celine). Det skal ende galt med j√¶vne mellemrum. Hvor mange problemer skaber disse mennesker for hvert problem de l√łser?

Sverige er som et hus, der er gået termitter i. Det ligner et hus til det sekund, det braser sammen.

“Kollapsen √§r h√§r nu. 2015 kommer vara det √•r vi ser hur asyl- och migrationspolitiken kollapsar under trycket. Det enda jag egentligen undrar √∂ver √§r vad som h√§nder f√∂rst ‚Äď ett st√∂rre epidemiskt sjukdomsutbrott eller att n√•gon faller offer f√∂r v√•ld. /…/ Vi kommer inte kunna skaka fram 15 000 s√§ngar med dr√§glig standard under tak inom den tid vi har p√• oss, inte heller hinner vi dimensionera vare sig arbetsmarknad, skol- och utbildningsplatser, v√•rd eller polisv√§sende f√∂r det som kommer. Vi har inte tiden l√§ngre. Den har vi f√∂rbrukat. Vi √§r framme vid stationen nu. Nu kommer det. Ducka.” Vi √§r framme nu.

læs de 55 kommentarer

Andreas Ahlqvist

Kollapsen är redan här. Den fulla effekten kommer dock inte att synas än på ett tag.Jag undrar vilka ursäkter ansvariga politiker kommer att komma med när denna blir synlig nån gång under första halvan av 2016.Den sista regeringen som kan sägas ha ansvarsfrihet i detta fiasko är regeringen Carlsson 1989.Då hade man en syn på detta där man satte Sveriges väl först! Precis som man bör göra som folkvald politiker i Sverige! Hur har det kunnat gå så långt, hur skall det gå i framtiden.

Folke Lidén ·Stockholms universitet

Vad vi med fasa åser är att Sverige styrs av en sektliknande elit. Massinvandringskulten känner inga spärrar och accepterar ingen kritik eller ens synpunkter på sitt handlande. All logik och all hänsyn till vad som är bra eller ej har kastats över bord. Nu sker allt av en okontrollerad kraft som man inte förmår eller kanske ens önskar stoppa.

Slutet för de flesta sekter där fanatismen tagit över brukar bli våldsamt.Jag tror faktiskt att så kommer att ske denna gång. Jag tror också att sektens ledande profeter som Reinfeldt, Löfven, Sahlin, etc kommer få förödande, och välförtjänta, negativa omdömen. Möjligen en motsvarghet till Norges Vidkun Quisling.

Mattias Nin Karlsson

För något år sedan trodde jag att kollapsen skulle ske i början av 2016 men nu ser det mer ut som att sommaren 2015 kommer vara när den totala kollapsen kommer. Det är en kommer vara en blandning av den totalt misslyckade migrationspolitiken, handlingsförlamningen kring tiggare (som kommer explodera nu i vår/sommar, mark my word) och hur regeringen hanterar utrikespolitiken. Och som jag sagt innan, 2016 kommer vi antingen få se omval eller en samlingsregering.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Mht. det ‘ramlende svenske korthus’, s√• er det ret tr√¶ls, at der blev bygget en bro mellem Sverige og Danmark. Der burde snarest indf√łres paskontrol for alle, der √łnsker at krydse broen fra Sverige til Danmark… Krav om visum skulle indf√łres for alle med ikke-skandinavisk oprindelse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

“Kulturberigelse” af en svensk minister for anden dag i tr√¶k ūüėČ V√•gner de svenske politikere monstro snart for alvor op til konsekvenserne af den skinbarlige og meget uhyggelige virkelighed, som de s√• metodisk har p√•f√łrt alle andre almindelige svenskere gennem de seneste 3 – 4 √•rtier? N√¶ppe … Sveriges justitsminister angrebet med skum fra brandslukker https://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/03/23/0323171029.htm Opdateret 23. Mar. 2015 kl. 17:26 En livvagt overmandede angrebsmand, som angreb minister med skum fra brandslukker p√• et flygtningecenter. [!!!] … En mand spr√łjtede skum fra brandslukkeren p√• ministeren, og politifolk fra S√§po overmandede hurtigt personen bag skumangrebet. – En S√§povakt overmandede hurtigt… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Tja Niels, det h√¶nde i min lilla by p√• den store forl√¶gning vi har her. Uanset hvem det st√•r i skudlinjen for √¶g, lagkager eller som her brandskum, er det et demokratisk problem at folkevalgte politiker i dag n√¶sten skal v√¶re ‘pakket ind’ i en solid overfrakke av sikkerhedsfolk, politikken skabes jo delvis i m√łdet mellem mennesker og reduceres dette, bliver kl√łften mellem vores politikere og vi v√¶lgere bare st√łrre. For√łvrigt var det ikke nogen S√ĄPO-mand der lagde antagonisten ned, det var en lokal socialdemokratisk politiker jeg kender, han har en gedigen baggrund i Judo og han fortjener en eloge… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Tack s√• mycket ūüėČ Ja, det er jo helt ufatteligt, at vi overhovedet tillader denne provokerende og ofte st√¶rkt negative opf√łrsel samt den udbredte kr√¶vementalitet og hang til utilfredshed og permanent kr√¶nkethed fra is√¶r visse grupper af asyls√łgere / indvandrere. Man skulle jo egentlig tro, at en √ÜGTE asyls√łger ville holde lav profil, udvise respekt og v√¶re taknemmelig for lidt, men det g√¶lder √•benbart ikke for folk fra visse dele af verden, hvor man tydeligvis mener selv at have betalt for et f√łrsteklasses hotel og at have krav p√• luksusbehandling i lange baner fra v√¶rtslandets side. M√•ske skulle man snart… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Du skriver godt og klart Niels, selv jeg kan forst√• vad du peger p√•. En ting jeg de sidste √•r har bem√¶rket, er att vi i b√•de Danmark og Sverige efterh√•nden har taget til os en m√•de at udtrykke os p√• som der fandtes i for eksempel p√• Tjekkoslovakisk i de sidste √•rene af det kommunistiske styre; man skrev tilsynes uskyldige tekster, med et underliggende budskab og de der kunne l√¶se mellem linjerne, kunne forst√• tekstens virkelige mening og indehold. Vi er der i dag; taler man i klart sprog, da risikerer man jo at f√• b√•de styrets og deres… Read more »

Jon Johansen
Jon Johansen
6 years ago

Pakistanere er noe spesielt. Vet ikke hvor mange som er i Folketinget, men i Norge har vi to p√• Stortinget, Hadja Tajik som ble tatt p√• fersken i et fors√łk p√• √• snikinnf√łre hijab i politiet, og Abid Raja som sannsynligvis st√•r bak mye av den siste tidens kaos omkring asylbarn for √• svekke partiet FrP. De fungerer ofte som Robinson sier som trojanske hester, noe man b√łr ha i bakhodet.

Et eldre intervju der Raja skryter av sitt f√łrste politiske kupp:

http://universitas.no/minstudietid/47415/gjennomforte-halal-kupp/

Bonde63
Bonde63
6 years ago

Fy fa….n. N√• er Tommy Robinson s√• godt som ferdig.
Groomingen er bare en bitteliten del av (u)-“kulturen”