2
apr
Seneste opdatering: 3/4-15 kl. 2133
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Total Fertility Rate by Religion, 2010-2015

Det går stærkt. Muslimer udgør i dag kun 23 % af verdens befolkning selvom de står for 80% af dens voldelige konflikter. Hvis den kristne verden forstætter med at inkorporere og lade sig fortrænge af islam, er vi kun ved den allerspædeste begyndelse af den europæiske kristenheds undergang. PEW Research: The Future of World Religions: Population Growth Projections, 2010-2050, The Mail: Muslims to outnumber Christians worldwide by 2070: Islam will be only major religion to increase faster than world’s population

“Sverige smuldrer under udlændingepolitikkens pres”

Karen Jespersen er stadig formidabel til at formidle Sverige for det store, pæne publikum, der aldrig kommer her. Gid dog danske politikere og navnlig de vælgere, der i modsætning til mig selv vil stemme på dem, ville læse med.

Terrorforskeren Magnus Ranstorp mener, at frygten for at virke racistisk har været en hæmsko for at udpege muslimske miljøer som arnesteder for islamisk terror og IS-krigere. »Problemet er, at man i Sverige ikke vil tale om islamistisk terror, men kun om højre-og venstreekstremisme. Det svenske samfund kan ikke håndtere spørgsmålet, fordi vi er vant til konsensus, hvor alle får ret. Derfor er vi sårbare over for terror,« siger han til Kristeligt Dagblad (29.10). [..]

Men frygten for at tale om problemerne med en meget stor indvandring er måske så småt ved at blive mindre. Svensk TV fortæller i stigende grad om, hvad der sker. Og Johan Westerholm, der er en kendt svensk socialdemokrat og tidligere efterretningsofficer, har netop advaret på sin blog mod at give så mange asyl. Westerholm skriver:

»Det eneste, jeg egentlig spekulerer på, er, hvad der sker først – et større epidemisk sygdomsudbrud (fordi så mange er stuvet sammen, red.) eller at folk bliver ofre for vold (…) Vi kan ikke fremskaffe 15.000 senge af en passende standard inden for den tid, vi har til rådighed. Vi når heller ikke at tilpasse arbejdsmarkedet, skole- og uddannelsespladser, sundhedsvæsen eller politi til det, der kommer. Vi har ikke tiden længere. Den har vi brugt.« Kommentar. Berlingske Tidende

JP har en fænomenalt god leder om Sverige: Undtagelsen Sverige

I Sverige er det normale blevet ekstremt, og undtagelsen reglen. Mens Latinamerika og andre dele af verden går i retning af stadig mere politisk og økonomisk frihed, mister svenskerne deres frihedsgrader, fordi de har gjort sig selv og hinanden til slaver af en moralistisk renhed, som forplumrer alting. Den sekulære godhedsideologi i medier, politik, kulturliv, industri og det svenske uddannelsessystem er i løbet af de seneste årtier slået igennem med en fart og tyngde, så selv de største skeptikere er blevet overrasket. Der er tale om en overvældende, systematisk hybris, der kan føre landet ud i en mangeårig krise – ikke alene økonomisk. Stater kan tåle mange tæsk, og det ville være præmaturt at forudsige et kollaps. Men Sverige bevæger sig skridt for skridt i retning af mindre kontrol med den sociale, politiske og demografiske orden. Hvor det fører hen, kan ingen vide med sikkerhed, men allerede nu kan det konstateres, at asylsystemet er ved at bryde sammen under de tiltagende byrder fra en de facto fri indvandring til Sverige. Lige under overfladen vækker det bekymring hos selv svenske socialdemokrater, men kritikken dysses ned.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eurozone
eurozone
5 years ago

Vem ska betala deras uppehälle när det är slut på Kristna?

machiavelli
machiavelli
5 years ago

Som professor Helmuth Nyborg vurderer, sĂĄ vil
omkring 60 % af fødslerne i Danmark i 2072 komme fra mennesker af ikke-vestlig
oprindelse og danskerne vil være en minoritet i 2085. Dette skyldes de
markant højere fødselstal blandt ikke-vestlige indvandrere og deres
efterkommere – næsten fire gange højere end de indfødte danskeres. Derfor forudsiger Nyborg, at vestlige europæiske folkeslag bliver minoriteter i
deres egne etniske oprindelseslande før udgangen af det 21. århundrede
og andre moderne samfund undergår lignende demografiske forandringer. Ganske vist skriver strammer Helle, at det går fremad på alle områder, men hun har sikkert ikke læst Nyborg..

Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

Flere muslimske lande som feks Tyrkiet og Iran har stærkt faldende fødselstal . Det er disse landes skæbne som vil bestemme i hvilken retning store dele af den muslimske verden vil bevæge sig . Undtagelsen herfra er de totalt fejlslĂĄede ‘stater’ som muligvis vil blive en slags reservater til skræk og advarsel…

Tim Pallis
Tim Pallis
5 years ago

Ja det giver jeg dig ganske ret i Peter Zichau (Prudentius?) Inddæmningspolitik er et godt ord for det (containment politics). Der skal lukkes helt af, ingen handel, ingen bistand, ingen olie og ingen indvandrere og imamer derfra. Luk moskeerne. Send de kriminelle tilbage. Her i påsken er det mere tydeligt, hvor stor forskel der er på kristendommens budskab og islams budskab. De multikulturelle bisper leverer en kristen fortolkning af islam, og det er noget vrøvl. Proto-islam var kristen monofysitisme, som skaberne af islam forvanskede. Koranen er en krigsmanual. Lad dem selv rode sig ud af det ikke?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det er fuldstændig ligegyldigt om muslimerne så kommer til, at udgøre halvdelen af verdens samlede befolkning. Det eneste det handler om er, at inddæmme religionens udøvere. Hvis grænserne til den muslimske verden bliver forseglede, så de ikke kan ekspanderer, vil deres samfund stille og roligt imploderer i vold og ødelæggelse.
Til sidst mĂĄ det vel sĂĄ gĂĄ op for dem, at islam nok ikke er den rette vej..?

Olav 3
Olav 3
5 years ago
Reply to  snaphanen

Vi skal være glade for at det ikke er skandinaver, som vokter grensene mot MENA.
Jeg har inntrykk av at realitetssansen hos myndigheter (og dermed folk) avtar med breddegradene nordover i Europa; til det kulminerer i vanviddets Sverige.