6
apr
Seneste opdatering: 6/4-15 kl. 1137
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ThorningDen socialdemokratisk-radikale regering er igen i gang med et svindelnummer, som kan matche de løgne, som bragte denne regering til magten i 2011.

Det lykkedes i 2011 at bilde danskerne ind, at de ville fĂĄ store velfærdsforbedringer, betalt af en millionærskat og sĂĄ lige 12 minutter længere arbejdstid. De røde, bilhadende vælgere i København ville fĂĄ en betalingsring, sĂĄ de kunne glæde sig over, at de arbejdende og skattebetalende borgere fik mere besvær og flere udgifter ved at komme frem og tilbage til arbejde og i øvrigt ville den “stramme og retfærdige” udlændingepolitik blive opretholdt.

Det gik som bekendt omvendt og ingen skal beklage, at betalingsringen og millionærskatten ikke blev realiseret (millionærskatten ville kun have fået flere af de mest produktive til at forlade landet). Men regeringen løb også fra alle de andre løfter. Den solgte en god del af DONG til Goldman-Sachs til underpris så SF forlod regeringen, og udlændingepolitikken blev lempet igen og igen. Som følge af de voldsomt stigende udlændingeudgifter har regeringen så skåret ned på en række velfærdsydelser, især til de svageste grupper, de ældre danskere.

Nu skal der sĂĄ være valg, og Helles analyse er klar: “Danskerne er sĂĄ godtroende, sĂĄ nu bilder jeg dem ind, at udlændingepolitikken vil blive strammet, hvis jeg vinder valget!” Det ser danskerne gerne, og en hel del af dem tror virkelig pĂĄ løfterne. Hvis Helle og hendes regering skulle fĂĄ stemmer til at fortsætte, vil disse løfter bliver taget af bordet senest tre uger efter valget.


Tusinder og atter tusinder er pĂĄ vej mod paradiset Danmark – i 2013 blev der 13.977 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i Danmark – det er flere end der bor i Varde. I 2014 kom der langt flere. Medens det samlede antal vestlige og ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i 2013 var 24.607 personer, (flere end der bor i Frederikshavn) kom der i 2014 i alt 64.874 udenlandske statsborgere til Danmark (flere end der bor i Randers. Kilde: Danmarks Statistik).

Godt halvdelen af indvandrerne kommer fra vestlige lande (især EU) og af dem giver kun et fåtal problemer. De ikke-vestlige indvandrere kom især fra Syrien (5.401 personer). Indvandrere fra Eritrea steg med 302,7 pct.

Den ikke vestlige indvandring er altovervejende muslimer. De færreste har en uddannelse, som har nogen som helst anvendelse i Danmark og de færreste har haft noget, der bare ligner en europæisk arbejdsuge.

Vi bliver rent ud sagt fyldt med løgn i regeringens kampagne, som gĂĄr ud pĂĄ, at de pĂĄgældende skal arbejde for at dække deres udgifter. Det koster penge at sætte disse mennesker til noget, for selv om det er “nyttejobs” sĂĄ som at rydde grene væk fra skovstier eller samle plastaffald pĂĄ strandene, er det ikke et arbejde, som tjener til at dække udgifter.

Regeringens politik har sat gang i afviklingen af velfærdsstaten, og det er ufatteligt, at rød bloks vælgere ikke kan gennemskue det – alt andet lige vil forringelsen af velfærdsstaten gĂĄ hĂĄrdest ud over rød bloks vælgere.

Det turde være ret klart: Hvis man inviterer 10 børn til en børnefødselsdag, og har lavet en lagkage til dem, sĂĄ kan hvert barn fĂĄ en tiendedel af kagen. Hvis der sĂĄ kommer 20 børn, bliver kagestykkerne til hvert barn kun halvt sĂĄ store. Det lyder simpelt – desværre er det lige sĂĄdan med velfærdsstaten.

Verden bliver mere og mere overbefolket. Flere og flere mennesker fra fejlslagne lande vil ind i Europa. Hvis Europa ikke afviser den indvandring, går Europa til grunde, for Europa eksisterer kun som et højtudviklet område på grund af den europæiske kultur. Hvis den kultur må vige for en anden og helt anderledes kultur, vil Europa komme til at se ud som landene i den indvandrende kultur. Det kan ingen normalt tænkende europæere leve med.

Helle ved det nok, men hun vil genvælges. Det går frem for alt. Derfor prøver hun at snyde os. Igen.

Af Mogens Camre

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ripss 2
ripss 2
5 years ago

“Verden bliver mere og mere overbefolket. Flere og flere mennesker fra fejlslagne lande vil ind i Europa. Hvis Europa ikke afviser den indvandring, gĂĄr Europa til grunde, for Europa eksisterer kun som et højtudviklet omrĂĄde pĂĄ grund af den europæiske kultur. Hvis den kultur mĂĄ vige for en anden og helt anderledes kultur, vil Europa komme til at se ud som landene i den indvandrende kultur. Det kan ingen normalt tænkende europæere leve med. Helle ved det nok, men hun vil genvælges. Det gĂĄr frem for alt. Derfor prøver hun at snyde os. Igen.” Oligarker har plyndring som levevei, elitepolitikerne… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  ripss 2

Du har helt rätt angĂĄende oligarkernas makt över världen och människorna. Detta med oligarkerna kan vi nu se gälla för Ukraina. Det skulle kanske vara dags att göra ett register över alla oligarker som finns i världen och hur de använder sin makt. Genom människornas nya instrument – internet, sĂĄ kan detta bli till kraftfull upplysning för medborgarna och ett starkt instrument för att följa deras gärningar.

Man skulle kunna säga att det skulle kunna bli “lite bibliskt” ur det hela, enligt min filosofiska tanke..

machiavelli
machiavelli
5 years ago

IntelligensmĂĄling. 79 % af befolkningen har en hjerne som en kalkun. “En meningsmĂĄling om retsforbeholdet afslører, at “55 pct. af de adspurgte i mĂĄlingen svarer “ja” til at støtte en ændring af retsforbeholdet, som betyder, at Danmark kan deltage i det fælleseuropæiske politisamarbejde, men til gengæld stĂĄ uden for EU-samarbejdet pĂĄ andre omrĂĄder.” 24 pct. svarer “ved ikke.” I den virkelige verden uden for kalkunhjernen betyder et ja imidlertid et ja til bĂĄde politiarbejde og fælles asylpolitik, altsĂĄ ikke kun fælles politiarbejde. Det med politiarbejdet er kun lokkepinden for at fĂĄ kalkunhjernerne til at stemme ja til en ændring af… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
5 years ago

Hvad er det for en centrum-venstre fløj vi dog har? Det er hyklere og svindlere hele bundtet. NĂĄ undskyld jeg glemte at rette blikket mod Kristian Jensens fejlslagne filosofi. Godt Venstre ikke fik ham som formand. Nu da Store Claus en gĂĄet til de evige jagtmarker hører vi meget om kulturradikalismen eller ny-radikalismen, som de hellere vil kalde sig. Hvordan kan det være at den store forfatter til sidst bekendte sin tilknytning til Enhedslisten? Svaret er nok, at alderen har gjort hans had vigtigere end hans forstand. Hadet til DF – skidderikerne, de dumme og fortsæt selv…. Danmarks “store” forfatter,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Samtlige regeringers politik har om ikke før da siden indførslen af indkomstskat, ejendomsskat, skatter på nn, afgift og gebyrer på alt været samfundsundergravende, i forsøget på en gøren statens og regeringers rolle væsentlig. Deres rolle bør på flest mulige områder være minimal. Privat kapital, privat finansiering bør være den langt, langt overvejende del af samfundets fundament. Socialt arbejde tage udgangspunkt i kærlighed til næsten.
Men- det er nu nok at være kulturradikal på en gal måde.

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Det kan nok ikke siges mere kort eller klart. Tak, hr. Camre, men vil den røde vælger lytte og forstĂĄ? Det her med 10 børn og 1 lagkage – er det ikke bare for svært og for ondt?

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Ă„r det sĂĄ i Danmark som det är i Sverige sĂĄ röstar människorna mer pĂĄ välfärd än att rösta pĂĄ demokrati. Man mĂĄste nog förstĂĄ att välstĂĄnd kommer ur demokrati. Och inte demokrati ur välstĂĄndet. VälstĂĄndet är uppkommit mellan arbetarrörelsen och bildandet av socialdemokrati(er) pĂĄ 1800-talet. Det var det som var drivmotorn, och sĂĄ länge som välstĂĄndet kom människorna till del, sĂĄ brydde sig inte medborgarna om demokratin utan medborgarna lämnade över allt till politiker och tjänstemän. Det som nu utspelar sig i Sverige och möjligen Danmark är att medborgarna röstar som de alltid har gjort, pĂĄ välstĂĄndet i stället… Read more »