9
apr
Seneste opdatering: 11/4-15 kl. 1910
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udlændingepolitik er vigtigst for danske vælgere

Det er ikke længere tvivl om, at dette års folketingsvalg rent emnemæssigt kommer til at minde en del om valget i 2001. I 2015 er udlændingepolitikken igen kommet helt i top (med terror som et undertema) – og ligesom for 14 år siden er sundhed højt på listen over vælgernes prioriteter. Resultatet ses af en Norstat-måling foretaget for Altinget. Her er svarpersonerne blevet bedt om at afkrydse de tre politikområder, der vil have størst betydning for deres stemmeafgivning ved næste valg.

45 procent peger nu på udlændingepolitik som et af de tre vigtigste emner, og det kan ingen andre emner konkurrere med. På andenpladsen følger arbejdsmarkedspolitik, som 38 procent peger på, og sundhed, som 34 procent af de adspurgte finder vigtigst. Altinget.

Der er ingen tvivl om, at de fleste politikere kender den folkelige opinion. Over 50 procent ønsker som bekendt en strammere udlændingepolitik. Der er heller ikke nogen tvivl om – nĂĄr man ser Venstre og Socialdemokraternes udspil pĂĄ omrĂĄdet, som i realiteten er en hĂĄn mod disse vælgere – at de ikke frygter, vækgerne flytter deres stemmer i større tal. Politikerne vil roligt fortsætte med at ødelægge Danmark sĂĄ lidt som de tør for EU og FN, og sĂĄ meget som de tør for danske vælgere.

Taktikken har en sidste salgsdato inbygget, nĂĄr man tænker pĂĄ de kommende flytningestrømme, der vil fĂĄ de nuværende til at blegne. En dag kommer de til at vælge. Man har set, at svenske politikere forlængst har valgt konventionerne frem for svenskerne, de gør ingen hemmelighed af det, og vi har ser de katastrofale følger udfolde sig hver eneste dag. Alligevel – selvom situationen er skĂĄret ud i pap for danske politikere efter 14 ĂĄr med den mest kvalificerede udlændingedebat i Europa, – vil de ikke vælge, og der er ikke nok vælgere, der vil tvinge dem til det ved at stemme efter deres overbevisning.

Udlændingepolitik er altsĂĄ “meget vigtigt,” men ikke vigtigt nok for dem, til at de for deres børns fremtid vil flytte deres kryds pĂĄ stemmesedlen. Det er den fornuftsstridige situation.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Poul Weston
Journalisten taber på dette. Han kikker ikke op, men sidder og ser ned hele tiden i sine papirer og afbryder PW hele tiden. Men selvfølgelig kan han tillade sig hvad som helst, når det er PW.

Sintram
Sintram
5 years ago

OcksĂĄ Storbritannien har “journalister” som är PK-puckon och slänger beskyllningar i ansiktet pĂĄ den som vĂĄgar säga nĂĄgot ont om “fredens religion”.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Muhammed är ett nedstigande släktskapet med Barabas. Det tog 600 år innan det hela blommade ut.

tavsen
tavsen
5 years ago

Mon journalisterne vil acceptere den dagsorden??

De skal nok bestemme nyhedernes prioritering. Der var ikke megen interesse for angrebet på en jødisk butik den 9. april.

Men havde det været klistermærker på en moske, ville den terror være blevet markedsført i ugevis.

Denne gammelkendte nyhed var ogsĂĄ hurtigt overset

Fylder i fængsler som aldrig før: Sådan skal østkriminelle stoppes 8. april 2015
http://www.bt.dk/nyheder/fylder-i-faengsler-som-aldrig-foer-saadan-skal-oestkriminelle-stoppes
Antallet af østeuropæiske indsatte i danske fængsler er blevet næsten firedoblet siden 2006. Det viser helt nye tal fra Kriminalforsorgen, som bliver offentliggjort i dag….

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Kan inte se problemet, det oavsett det gäller Danmark eller Sverige!
Loppet är kört och båda länder står inför allvarliga problem, det oavsett DF i Danmark eller SD i Sverige får egen majoritet i kommande val.
Tur man är sĂĄpass gammal att man hinner avlida innan ‘Ragnarök’ blir vardag.