11
apr
Seneste opdatering: 11/4-15 kl. 0142
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Is Islam compatible with Western culture? 42% of Muslims say NO. EZRA LEVANT

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Nej! Det svaret har redan Ayaan Hirsi Ali besvarat pĂĄ sitt seminarium och det finns pĂĄ youtube. Hon är född i Nigeria, kom till Holland, blev parlamentsledamot, gjorde film med Van Gogh, som mördades av en islamist, Ayyan flydde till USA där hon nu är bevakad dygnet runt. Vad säger det? Jo, svaret pĂĄ frĂĄgan … och svaret är ett enkelt och stort NEJ. Dagens islam är ett dödligt gift. Om det inte revideras, kritiseras och reformeras är alla i dödens cirkel …

Lars Ă…hlin
Lars Ă…hlin
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Ayaan Hirsi Ali är från Somalia (liksom Mona Walter, en annan modig och klok kvinna). Läs Hirsi Alis självbiografi, den är mycket bra skriven!

snøfte
snøfte
5 years ago

Islam og vestlig kultur? = Som vann og ild, to uforenlige elementer.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  snøfte

Jag brukar använda denna; Islam och västlig kultur är som vatten och olja, kan enbart förenas genom extrem påverkan!

Lars Ă…hlin
Lars Ă…hlin
5 years ago

Ezra Levant är mycket tydlig och mycket lätt att instämma i. Han välkomnar alla dem frĂĄn muslimska länder som kommer hit för att ansluta sig till vĂĄra västerländska värderingar om frihet, tolerans osv (och accepterar givetvis att de fortfarande utövar sin islamska tro), men varnar för invandrade muslimer som försöker sätta en muslimsk prägel pĂĄ det land de kommit till. Att släppa in enbart de immigranter som accepterar Kanadas (i hans fall) grundläggande värderingar är det han talar om i filmsnutten. FramstĂĄr inte som ogenomförbart (att det bryter mot FN:s flyktingkonvention, EU:s skyddsgrundsdirektiv och svenska Utlänningslagen är självklart, men det… Read more »