14
apr
Seneste opdatering: 15/4-15 kl. 1524
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dokumentar 2014. DE fleste ateister gør sig uinteressante ved ikke at gide sætte sig ind i de religioner, de tager afstand fra. Det kunne man ikke sige om Christopher Hitchens. En film til en regnfuld forårsdag om en stor personlighed. Hans liv fra Oxford, revolutionær, Fleet Street, Vanity Fair, hans jødiske mors selvmord i Athen i 1973, Vietnam, Irak og Afghanistan, Muhammedkrisen, Hitch 22, sygdom og død. Begavet, beåndet, poetisk, morsomt. For godt til nogensinde at komme på TV.

Jeg rendte lidt ind i en stime med Hitchens, og hørte bla. også Christopher Hitchens – Why Orwell Matters. 2005. To absolut åndbeslægtede i hvis tanker man kan bade i timevis. Hitchens gjorde – ligesom jeg selv, – sig selv den tjeneste i tidlig alder at læse hvert et ord af Orwell. Hvert brev til forlæggeren, hver anmeldelse, hvert essay. Det er en investering, man mærker senere. Man er direkte inde i det 20 århundredes store spørgsmål – kommunisme, nazisme og kolonialisme, – og Orwell havde absolut gehør. Han fik dem rigtigt med det samme. Det samme gjorde Hitchens med islam. Lav selv en You Tube søgning med de to ord.

Greece can face 100,000 illegal immigrants crossing its borders in 2015

Alternate Minister for Migration Policy Tasia Christodoulopoulou on Tuesday said that Greece can expect up to 100,000 migrants to cross its borders in 2015, adding that the government is drafting emergency measures to brace for the influx.

“If inflows continue at the current rate, we can expect 100,000 arrivals this year,” she said, adding, however, that migrants tend to prefer Italy and Spain as an entry point, as “they help them continue their journey to their destination” in other parts of the European Union. Immigration minister says government preparing emergency measures

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Beskyldninger om løgn og fascisme fløj i debat om indvandrere http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7625580/Beskyldninger-om-l%C3%B8gn-og-fascisme-fl%C3%B8j-i-debat-om-indvandrere/ Indland 14.04.2015 kl. 22:44 TRINE HØRLYCK BECH ”Det er mageløst. Nu kan jeg starte med at svare på seks-syv vrøvlehistorier igen,” lød det fra JP-bloggeren Morten Uhrskov, landsformand for det nationalkonservative parti Dansk Samling, da han tirsdag aften deltog i en debat med en anden JP-blogger, David Trads, der tidligere har været medlem af Socialdemokraterne. Det var anden gang på godt 14 dage, at de to bloggere tørnede sammen i en debat under hovedtemaet ”Skal Danmark følge den svenske model?”. Første gang var på JP-tv, hvor debatten blev ophedet,… Read more »

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
5 years ago

Svært at sætte ord på oplevelsen, men ekstraordinært. Tak også til Snaphanen for at viderebringe denne perle.

Morten Fangok Olesen
Morten Fangok Olesen
5 years ago

Man kan udmærket være kritisk overfor religion uden at studere de hellige skrifter ! Livet er for kort til at spilde på det vanvid.

Morten Fangok Olesen
Morten Fangok Olesen
5 years ago
Reply to  snaphanen

suit yourself

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Hitch-video virker ikke godt på 2 computere.
Den skal sættes i gang utallige gange til omk. 8. minut hvor den springer tilbage til start.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Du kan downloade den vha. Video Download Helper ( Firefox), Flasgot ( Firefox ) eller Internet Download Manager ( “alle” browsere, men desværre ikke gratis ) – eller Orbit ( Grap++ ) i IE –
men den fylder desværre hele 2 GB ! 😉

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Tak for det!
Så den på mac-computeren med den større skærm der kører http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_OS_X_Snow_Leopard
i Firefox, da Safari nok synes at downloade opdateringen til Adobe der hævdes nødvendig for at se filmobjekter, men ikke hvor jeg ser beholder opdateringen til installation, hvordan det så ellers er muligt…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Fint 😉

Den fylder dog “kun” 345 MB, hvis man slår HD fra – det havde jeg så lige overset i farten :o)