16
apr
Seneste opdatering: 16/4-15 kl. 1807
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

fra latin particularis, den lille del af det store, det private, det særskilte. Kun halvanden procent af befolkningen er homoseksuelle. Deres lægning er derfor uvedkommende for det store flertal, de spiller igen rolle, eller snarere, de burde ikke spille nogen rolle, hvis væsentlighed var kriteriet. Yderligere en halv procent flukturer mellem seksualiteter, og de meget få, der slet ikke har nogen seksualitet overhovedet, er groft tilsidesatte af ideologerne.

Homoseksuelle er altså ikke statistisk interessante. De skal have de samme vilkår, jeg og alle andre har. De skal ikke forfølges eller myrdes af importerede udlændinge, sådan som de risikerer nu. Enhver må protestere imod det. Men de skal heller ikke have særrrettigheder, blot fordi de er “særlige”, unormale så sandt som flertallet er det ‘normale,’ latin ‘normalis’ = det almindelige.

Sverige er et land, hvor det unormale forsøges gjort normalt. Der kan ske mange ting i verden, men hvis en homodemontration i Moskva chikaneres, er det tophistorien i SVT Rapport. Hvis Patrick Sjöberg er blevet seksuelt misbrugt som barn, et det top-historien i SVT en uge. Et samfund, der fokuserer på afsporet seksualitet – på seksualitet overhovedet – er infantilt. Man kan høre Tiina Rosenberg udlægge ideologien her i dag.

Sverige er et meget ideologisk land, langt mere end Danmark, og hvis virkeligheden kommer til kort over for ideologien, er det virkeligheden, der er noget galt med ifølge mediernes forståelse.

Sverige er også et top-styret land, og elitens  forskruede tanker, skal være alles tanker. Det er et land, hvor elitens fejltagelser og idomer, skal være alles fejltagelser. Det kunne I lige lide, hvad’ ?

Det er en af grundene til, at jeg forlod det endegyldigt for elleve år siden. Jeg ville ikke hæfte for det, jeg ville ikke financiere det. Sverige er en mental alkoholiker, der drikker sig ihjel foran vores øjne, og jeg har det som alkoholikerens kone, jeg vil ikke betale til det.

Jeg har oplevet det før. Jeg ville ikke betale RFSL og Expo, ideologer der er syge til døden, og vil forårsage, at deres eget livsgrundlag – nationen Sverige – vil forsvinde. Jeg ville ikke financiere politiske landsforrrædderpartier, der sikkert mener det godt, men er låste på en katastrofekurs.

Jeg er mere svensk, end de er. Sveriges elge, porse, kantareller, Karl Johanner er mere mine end deres. Sveriges Bellmann er mere min end deres. Det er et spørgsmål om få årtier før denne elite skider sig ihjel på et kønsneutralt toilet.

Diarré er Allzumenschliches, det minder én om, hvem man er. Det er alment dannende, at have diarré på et lokum i Tanger, Kabul eller Beirut. Det er alment dannende, at blive sindssyg udenfor det moderlige, kvindelige Europa. At blive det indenfor, lærer man ingenting andet af, end at gamle kærligheder var velbegrundede. Man lærer intet om kaos.

Hvad sker der med en elite, der er fikseret på det partikulære? De drøner ind i virkelighedens mur, og de tager hele befolkningen med sig. De kan sidde og bøsse og genusse den i et land, der eksisterede engang. Idéer er og forbliver idéer, selvom de driver historiens pilskæve gang og får en rolle, der langt overtrumfer deres gavnlighed. Det mulige liv hviler på menigmands erfaringer. Ingen andres. Hen-skylt på Sigtuna museum

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

De pludrende klasser har skabt et Frankensteinagtigt Monster som de ikke kontrolerer længere… De troede i begyndelsen at anti-imperialismen (som fik sin moderne akademisk rigtige udformnig designet af palæstinseren Edward Said) ville være en perfekt erstatning for Marxismen efter at denne var løbet tør for batteri , men idag er det klart at de har mistet enhver form for kontrol med det Frankenstein-monster de selv byggede op for 30 år siden ….i jødisk mytologi er myten om Golem-monstret mindst tusind år gammel , og dermed antydes måske at lignende tragedier har udspillet sig i mange variationer i fortiden ..SPECIELT i… Read more »

Marit
5 years ago

Det er synd om svenskarna, vårt broderfolk. Angripna av en kollektiv psykos som de er. HVOR kan helbredelsen og realitetsoppvåkningen komme fra ?
Ufattelig tragisk.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Nu smider muslimske bådflygtninge kristne bådflygtninge overbord i middelhavet..!

Hvad er det dog for noget lort vi lukker ind i Europa..?!!!

http://linkis.com/www.naharnet.com/sto/upNQG

Lazze
Lazze
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Steen skrev for nogle år siden en artikel om “The Camp of Saints” af Jean Raspail. Skrevet i 1973. Jeg læste bogen og kan kun anbefale dig at gøre det samme. Scenariet i bogen er dagen i dag og i morgen!

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Camp_of_the_Saints

machiavelli
machiavelli
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja det er faktisk utroligt afslørende for den perverse kultur Islam. Ikke engang andre flygtninge som sidder i samme situation som dem selv, kan de vise nåde.. Selv en imbecil politiker må kunne læse skriften på væggen og forstå, at Islam må ud af Europa, før det er for sent.

Lazze
Lazze
5 years ago

Når jeg har fået nok af Twitter, Facebook, Daniel Trads, Enhedslisten, Politiken, Debatten på DR2, Zenia Stampe, Socialdemokratiet, Danmarks Lærerforening, Drude Dahlerup, Radikale Venstre, P1, KVINFO, Presselogen, Ekstra Bladet, SF, LGBT, Miljøministeriet og sundhedsstyrelsens gode råd, så tager jeg slipset af, går ned på det mest beskidte værtshus i byen, bestiller en 47´er, sætter mig alene ved et nikotinindfedtet bord, tænder en smøg og inhalerer et kæmpedrag af et sug, tømmer halvdelen af glasset, læner mig tilbage, lukker øjnene halvt. Og så lytter jeg bare, lytter til de mennesker som er omkring mig. Hører hvad de taler om, direktører, håndværkere,… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Lazze

Ja, man bliver sgu nød til at koble af fra alt det “venstreorienterede” lort engang imellem. Siger jeg, som endda er håndværker…

Historymandk
Historymandk
5 years ago

Sig noget,… Svensson!

Har nogle set STV1 Rapport kl.19.30 i dag 16.4.15. Det er helt surrealistisk i en beskrivelses af drabene i Göteborg i går og i dag. “Der er tale om en specielt tavshed kultur”. Men ingen forklaring af hvad der sammenbinder denne tavshed-kultur, alt er så mærkeligt. Hvem er disse tavse personer der ikke vil vidne om DRAB, til den svenske statsmagt?
Hvorfor vil de ikke tale, hvorfor er man så bange at man ikke vil vidne til politiet?
Mystikere og mystikere.
Mvh.
Historyman

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Historymandk

Det er bare fordi de er lidt forvirrede lige i øjeblikket. De skal jo ha’ en ny kultur, men den har ikke helt fundet sig tilrette endnu.
Hvad må man sige – og hvad må man ikke sige? Det er det Svensson går og bryder med lige nu…

Talibananas
Talibananas
5 years ago

Ett bisarrt land Sverige numera. Alienation, jag är van vid att inte känna igen mig längre. Känslan av främlingskap är det nya bekanta. Att benämna Sveriges metamorfos till ett mångkriminellt land vars statsmakter begår lustmord på nationen, vår historia, förnekar våra identiteter och försöker stöpa om oss, eller forcera Det nya Sverige på oss, får inget gensvar. Det är tyst, fullständigt tyst. Fångad av genus- och mångfaldsagendan som genomsyrar precis alla nivåer av samhället, alla bilder, nyheter, Maktens monolog illa maskerad till meningsutbyten. Värdegrundsautomaterna förkunnar.