19
apr
Seneste opdatering: 20/4-15 kl. 0229
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Bern, teknologie doktor, företagsledare, författare och samhällsdebattör, opregner nogle af de faktorer, der med rekordfart gør Sverige til et 3. verdens land foran vores øjne, bortset fra islam, men det er slemt nok selv uden.

Sverige var  et land, hvor der for 40 ĂĄr siden var styr pĂĄ alt, ligesom Tyskland, hvor man kan drikke te af motovejstoiletternes kummer. Svenskerne betragtede danskerne som ‘Nordens italienere’. Nu er Sverige ved at være Nordens Baghdad, man skulle mĂĄske snarere sige ‘Mosul’.

Nu kan politiet hverken forhindre eller opklare mord, staten aner ikke, hvilke forbrydere de gør til svenskere. Alt flyder. Sverige vender tilbage til  menneskets ur-tilstand – kaos. Alle ser det,  ingen tør stoppe det, fordi angst for øvrigheden og konformisme er enhver svenskers vuggegave.

Det er nu et land uden mere synlig ledelse, end at nogle floskuløse pap-figurer til politikere taler automatsprog på skærmen over for journalister, der ikke tør udfordre dem. Prøv at høre dette krybende, servile interview med den nye, såkaldte Moderatleder, designerkvinden der muligvis er et levende menneske i privatlivet. At tænke sig, at der kun skal én genration til af den slags mennesker, for at køre et land helt ud af historien.

Først degenererede eliten fuldstændigt, sĂĄ tog de befolkningen med i faldet inden den nĂĄede at protestere. Vi forhøjer skatterne, sĂĄ vi kan betale vores undergang, vi afskaffer militæret – det er nu en tiendedel af hvad det var i 1985 – sĂĄ vi kan fĂĄ rĂĄd til at være en moralsk supermagt. Se mere i dag pĂĄ Jens Kittels En patient i koma. Sverige er Konen i Muddergrøften.

“Hvad er der nu i vejen?” spurgte flynderen. “Hun vil være Vorherre,” sagde manden, og tænderne klaprede i munden pĂĄ ham. “GĂĄ hjem,” sagde flynderen. “Hun sidder igen i muddergrøften.” Og der sidder hun endnu den dag i dag.

Det er generationen, der ikke vil være autoritet, ikke have ansvar, ikke være voksne. Hør statsminsteren eller Moderatlederen messe: “Vi tar ansvar”. Sludder, det er netop hvad ingen gør. Under disse uhjælpelige teenagere smuldrer 30 generationers hĂĄrde arbejde.

Det er også historien om kvinderne, der tog magten og formøblede alt, og landet der i går uddelte Leninprisen til Mikael Wiehe, en figur der personificerer hele landets misére. Der er en tid til at samle, og en tid til at sprede, en tid til krig og en til fred, og vi lever i spredernes og krigsskabernes  tid.

Disse svenske politikere trækker et spor af død og ødelæggelse efter sig, men sporene er for intet at regne imod, hvad der vil komme. “NĂĄr de gode regerer, afstedkommer de ondskaben”, sagde Ulrik Høy forleden. Godheden er allerede betalt i mange svenske liv. NĂĄr mennesker dør i større tal af ført politik, er det ikke sjov længere, jævnfør den politiske teateropførelse efter Krudttøndeterroren. Ingen synes det, undtagen politikerne, hvis skyld det er.

Se ogsĂĄ kommentarerne til TvĂĄstegsbomben inom migrationspolitiken. Det er vidende folk, svenske medier presser ud i blogosfæren. Medierne er den mest reaktionære kraft i Sverige. Det er 1968, der sejrer sig til døde her, og ’til døde’ er ikke billedligt ment. “Oj, nationalt selvmord?” Tjek det det selv!

Alla personer i Sverige som är räknekunniga är idag överens om att invandringen till landet ganska snart nĂĄr den punkt där myndigheterna inte har nĂĄgonstans att placera alla som kommer. Ă„n mindre kommer man att klara integrationen i samhället. Det finns faktiskt nĂĄgra räknekunniga kvar trots den usla skolan. Jag börjar dock pĂĄ allvar undra om räknekunnandet är tillräckligt inom den politiska yrkesklassen med tanke pĂĄ deras ofta klena utbildning. Massinvandringen är en tidsinställd bomb som snart briserar i ansiktet pĂĄ ansvariga politiker och det svenska folket […]

Dessvärre innehåller dagens politik ytterligare ett fenomen som på sikt kan bli väl så problematiskt. En oproportionerligt stor andel av de som invandrar är män, vilket i år medför att för första gången kommer landet att få fler manliga än kvinnliga innevånare. Orsaken till detta är att per 100.000 invandrade så är det ca. 15.000 fler som är män. När det gäller det som kallas ensamkommande barn, så rör det sig idag ofta om ca. 80% unga män. Skillnaden i ålder och könsfördelning är stor om man jämför med t.ex. flyktingströmmen under världskriget. Tvåstegsbomben inom migrationspolitiken

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Ett av de större problemen i Sverige är att svenska politiker i beslutsfattande positioner inte har förmågan att ta till sig kunskap från den expertis som fortfarande finns i Sverige. Därför har vi nu gigantiska problem och de kommer att öka i framtiden.