21
apr
Seneste opdatering: 21/4-15 kl. 2022
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Mawyer is releasing a new documentary Tuesday April 21st titled Europe’s Last Stand: America’s Final Warning. Jeg prøver, om jeg kan skaffe hele filmen.Den er produceret af Christian Action Network. Se også Kitman: Top 25 Counter-Jihad Documentaries

Ezra Levant: Churches in Turkey being wiped out

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Alldeles för många människor i väst är rädda, de är rädda för sanningen, rädda fär framtiden, rädda för att gå ut ensamma på kvällen när det är mörkt och framförallt är de rädda för att säga vad de känner och tycker. Det är faktiskt det som är det farligaste av allt, att inte säga vad man känner och tycker. Den osunda tystnaden får människor att må dåligt, får människor att sjukskriva sig, får människor att isolera sig. Vad händer då? Jo, då kan det komma en karismatisk ledare och dra med sig dessa rädda massor … och dra dem med… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Nu siger den kære lille hus-islamist Anjem Chaudary “it’s not a matter of if – but when..”
Må jeg lige have lov at tilføje – venstrefløjen bliver ikke ved at være ved magten lille ven. Så de fjolser der holder dig i hånden, giver snart slip. Og når vesten slår tilbage, ser du det ikke engang..!