21
apr
Seneste opdatering: 22/4-15 kl. 1510
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan sige mange følsomme ting, men de vil invadere mit land, og jeg modsætter mig det. Politikerne skal have en advarsel: En ikke alt for fjern dag vil nogen modsætte sig det væbnet, og så har vi virkelig balladen.  I øjeblikket er det en sådan konfrontation, de styrer os imod. Det varsler uhyre ilde.

Lars Løkke og Venstre mener nok, at man bør “se på konventionerne og den australske løsning”, men han mener ikke at det haster så meget, at de skal være lige nu. Venstre vil altså ikke gøre det nødvendige, og mærkeligt nok, tror de Danmark vil modtage færre, hvis de lappeløser og giver  lavere socialbidrag. Det blot, hvis noget i det kommende valg skulle have lyst til at stemme på dette parti.

Australien kan forsvare sit territorium, vi kan ikke forsvare vores? Lad os nu se, om asylstrømmen over havet ikke runder 500.000 i år. Italienerne sender dem nordpå til de protestantiske lande, hvor vi nu skal finde os i at nogle af verdens bedste højtillidslande ødelægges. Det haster ikke at redde dem, mener Venstre. Historien vil dømme danske og europæiske politikere hårdt.. Pictures show shocking conditions aboard Mediterranean migrant boat

Geert Wilders: No Way. You will not make the Netherlands home

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago

En artikkel i alle tre scandinaviske magasin som utgis langs kysten i Syd-Spania, – om den 3. verdenskrig som er godt i gang, men som jo flere slett ikke ser, dess lengre nord i Europa. Her på dansk:

http://www.ladanesa.com/temaadebat/43-nyheder/temaadebat/4629-islamisk-stat-saetter-tredje-verdenskrig-pa-dagsordenen

trackback
5 years ago

[…] Bron: http://snaphanen.dk/ […]

trackback

[…] Bron: http://snaphanen.dk/ […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Ha, magen til uvidende og lallenaiv klaphat skal man da godt nok lede længe efter 😉 Morten Kjærum er tilbage! Bemærk, hvordan han rutineret glider af på ethvert seriøst spørgsmål og nægter at forholde sig til de massive problemer med masseindvandringen fra især visse kulturer og dens uhyggelige konsekvenser for vore engang så fredelige, sikre og velfungerende samfund / nationer i Europa eller forsøger på at bagatellisere dem. Skal vi mon gætte på, Morten Klaphat naturligvis ikke selv bor – eller nogensinde har boet – op ad al denne velsignede “kulturberigelse” for alvor? Og at hans eventuelle børn kun har… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Et muntert gensyn 😉 Mikael Jalving om Morten Kjærum: Morten Kjærum sat på plads af vennerne http://blogs.jp.dk/frontalt/2010/05/03/morten-kj%C3%A6rum-sat-pa-plads/ Skrevet af Mikael Jalving 3. maj, 2010 Det er næsten synd for manden. Her har han møjsommeligt og i årevis gjort mere, end hvad man kan forlange af noget menneske for at blive populær i Bruxelles, og så arkiverer de hans ideer lodret. Menneskerettighedsjuristen Morten Kjærum, den største skuespiller Danmark nogensinde har fostret, er blevet sat på plads, og dét i en sådan grad, at han mindst må kunne vende hjem til kongeriget på forgyldt efterløn og førtidspension. Sat på plads. Ikke af… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Ak, ja – man tror jo næsten, at det er en aprilsnar, men det er det ikke … [Svensk] Kommune indfører nu arabiske ’hygiejnevagter’ i svømmehallerne http://denkorteavis.dk/2015/kommune-indforer-nu-arabiske-hygiejnevagter-i-svommehallerne/ 22. Apr 2015 Redaktionen Både i Danmark og Sverige har en række kommuner haft problemer med muslimske indvandrere i svømmehaller. Der er krav om at lukke svømmehallen for mænd i perioder, så muslimske kvinder kan bade uden mænd i nærheden. Nogle steder er dette krav blevet imødekommet. Der er problemer med larmende og voldelige unge, som har generet andre besøgende. Endelig er der problemer med hygiejnen. Nogle muslimer insisterer på at bade i… Read more »

machiavelli
machiavelli
5 years ago

Ja på et tidspunkt vil der blive væbnet modstand, og det vil begynde med, at de mest indvandrer venlige politikere vil mærke det på deres egen krop. Det vil bl.a. ske, fordi de ikke aner den vrede, der er i dele af befolkningen. De aner ikke, ( formodentlig), at de i stigende grad overfør indvandrere, der på et tidspunkt vil kræve Islam til magten. Og det er lige så sikkert som amen i kirken.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  machiavelli

Det er som en trykkoger med defekt sikkerhedsventil, bare et spørgsmål om tid inden det eksploderer!

John Hansen
John Hansen
5 years ago

Politikerne fortsetter i dette sporet fordi de oppfatter at det er konsekvensløst for dem, slik er det bare.