22
apr
Seneste opdatering: 22/4-15 kl. 2327
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For at kunne opstille som kandidat til Folketinget, mangler jeg 100 underskrifter på en særlig formular, fra dem der bor i Københavns Omegns Storkreds, der omfatter Gentofte, Lyngby, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Bagsværd, Hvidovre, Brøndby, Taastrup og Ballerup. Enhver der vil støtte min kandidatur, sende til mig et telefon nr. eller besked på Facebook, eller sms til 28 15 59 91, så kan vi aftale videre mht. underskriften.

Bevar Danskernes Frihed, Velstand og Tryghed

Danmarks værdigrundlag skal forsvares effektivt på egen jord!

Ved Folketingsvalget vil jeg, Cherif El-Ayouty, repræsentere Københavns Omegns Storkreds som løsgænger. Jeg vil introducere nye lovforslag baseret på nytænkning og vil aldrig stemme for beslutninger, der svækker vores danskhed.

Jeg er ikke en politiker med erfaring på Christiansborg, men er det ikke ved at være på tide, at nyt blod og ny tankegang introduceres på “Borgen”? Uvant med politik er jeg dog ikke og har gennem årene haft mange typer af arbejde. Fra håndværker til administrerende direktør af internationale firmaer. Fra servicemand til ingeniør. Jeg har skrevet bøger, artikler, holdt foredrag, deltaget i TV interviews og debatteret politiske emner.

Med 50 års livserfaring fra 111 lande, har jeg kunnet konkludere, at Danmark er verdens bedste land at leve i. Det, som danskerne har opnået gennem deres lange historie, er det allerbedste, menneskeheden har opnået. Dette kan vi være stolte af.

I dag er Danmark angrebet af kræfter indefra, som landet ikke er rustet til at bekæmpe på grund af manglede erfaring og viden på området. Jeg vil sørge for, at flere danskere kommer til at forstå, at de har herboende fjender, der åbent afviser og bekæmper alt, hvad der er dansk. Derfor er det tvingende nødvendigt at lægge en forsvarsstrategi i stedet for hovsaløsninger, idyllisering af parallelkultur og smukke hensigtserklæringer.

Min særlige viden om flygtninge, indvandring, ekstremisme, terror, radikalisering og fundamentalisme har jeg opnået på egen hånd gennem forskning i “marken” og ikke bag et skrivebord. Jeg ønsker at opnå en ægte, klar og positiv løsning på Danmarks aktuelle demografiske problem.

Vi kan fortsat være medlem af det europæiske samarbejde uden at forringe de gevinster, vi har opnået gennem tiderne. Vi bør eksistere i et partnerskab; ikke i et diktatur der er kamufleret som et demokrati. Derfor, skal vores love, internationale aftaler og straffe-barometer opdateres; og tilpasses nutiden og fremtiden.

Jeg vil støtte Folketinget i alt, hvad der kan sikre os et liv med tryghed.

Danmarks befolkning er udrĂĄbt til verdens lykkeligste.
Vi skal sikre bevarelsen af dette.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Politiker opgiver at stille op til Folketinget efter at have ført valgkamp i skudsikker vest. Cherif El-Ayouty – i folkemunde Cheriffen – trækker sig fra politik efter trusler. (Se Cherif El-Ayouty stiller op til Folketinget.) […]

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Jeg gĂĄr ud fra, at “Københavns Omegns Storkreds” betyder, at os, der bor
inde i København, ikke kan stemme på Cherif El-Ayouty (eller på Lars
Hedegaard), så jeg vil nøjes med ønske held og lykke.

Gudmund
Gudmund
5 years ago

Ligesom Sareen, Rashid, Özlem, må Cherif lade vores folkestyre være i fred. Det der i højeste grad delegitimerer vores demokrati, udover selve det eksploderende antal af fremmede, er deres inklusion i vore valg. Fremmede, hvor sympatiske man end finder dem, må og skal respektere at de er gæster, og affinde sig med at de må se på vores politiske liv som tilskuere den stund de befinder sig her. Ellers vil vore kommune- og folketingsvalg fortsat være tegneserievalg og moralsk ugyldige.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Gudmund

Cherif El-Ayouty er ikke bare Ă©n eller anden “fremmed”.
Han har blandet sig i samfundsdebatten i ganske mange ĂĄr og har aldrig været politisk korrekt, som visse andre…

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
5 years ago
Reply to  Gudmund

Er Cherif el Ayouty ikke dansker? Skal han lade demokratiet i “fred” og ikke blande sig?

Nej, han skal tværtimod have tak for sin patriotiske indsats. Alt for mange danskere undlader at blande sig i politik. Der er behov for kritiske røster, uanset om man er født i Cairo eller Brønderslev.

Var Peter Wessel / Tordenskjold, Ludvig Holberg og Olaf Rye ikke danskere? De var født i Norge, og så kan de bare holde sig væk!

Ikke just imponerende visdom her!

Lenn
Lenn
5 years ago

Super! I like! Ja, vi skal have en guttermand som Cherif ind pĂĄ Borgen, for intelligenskvotienten trænger gevaldigt til at blive løftet – hvilket dog heldigvis alligevel vil ske, nĂĄr Thorning og Strikkeklubben bliver vippet af hønsepindene derinde (især hvis nu Venstre finder en mere egnet statsministerkandidat end bette-Løkke!).

Iq
Iq
5 years ago

Jeg ville stemme på ham, hvis jeg boede i Københavns omegn. Man har jo fulgt ham i mange år. Jeg husker ham fra krigen i Irak , hvor han ofte var i TV. Han virkede så glad. Endelig et frit Irak. ! Ja, godmorgen. Et yderst begavet og sympatisk menneske. Han har vist også nogle døtre, man har set af og til.