22
apr
Seneste opdatering: 23/4-15 kl. 1616
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Guardian har denne solohistorie tidlig torsdag morgen. Drømmer jeg eller er jeg vĂĄgen? Bara Sverige vill ha lagliga vägar in i EU, hedder det fra flertallet af Sveriges partier. Hvis The Guardian ellers stĂĄr til troende, kan svenske politikere hengive sig til yndlingssporten glorepudsning ganske gratis. og muligvis endda tænke: “Pyha, godt vores forslag ikke har en chance for at fĂĄ flertal.” Et sĂĄ uendeligt hykleri ville bedst ligne dem. Nu er jeg mĂĄske uretfærdig, for det er den lille sekt, Miljøpartiet, der har lagt veto ind pĂĄ alle punkter, og udstiller Sverige som idiot internationalt.

Nu mĂĄ vi se, hvordan EU vil kommunikere dette “australske” scenarie, for en lille del af øvelsen er at kommunikere til millioner af afrikanere og andre: Spar pengene og livet, bliv hjemme. Bliver dette virkelighed efterhĂĄnden, er det virkelig en kovending for EU, hvor Operation Triton var et nølende, kvarthjertet kompromis. Det er rimeligt at formode, at nogle i toppolitik endelig har noteret, at grænsen for hvad de kan byde deres landsmænd, er ved at være nĂĄet. Antagelig har IS og de seneste ĂĄrs muslimske terror i EU, ogsĂĄ gavnet ædrueligheden. Selvom det kun er et udkast, og det vil møde modstand i det indvandringspolitiske komplex, er det (gĂĄrds) dagens historie:

Confidential draft from summit reveals that only 5,000 migrants will be allowed to resettle in Europe with at least 150,000 likely to be repatriated. A confidential statement seen by the Guardian indicates that the vast majority of those who survive the journey and make it to Italy – 150,000 did so last year – will be sent back as irregular migrants under a new rapid-return programme co-ordinated by the EU’s border agency, Frontex. More than 36,000 boat survivors have reached Italy, Malta and Greece so far this year.

EU leaders are likely to agree that immediate preparations should begin to “undertake systematic efforts to identify, capture and destroy vessels before they are used by traffickers”. The joint EU military operation is to be undertaken within international law. Guardian, Most migrants crossing Mediterranean will be sent back, EU leaders to agree (Spain pushes for UN action against immigration from Libya, including sinking empty boats. EU borders chief says saving migrants’ lives ‘shouldn’t be priority’ for patrols)

NATO: IS-terrorister smugles ind som flygtninge

As thousands of men, women and children flee the war-ravaged region, terrorists are being infiltrated into the mass exodus heading to Europe. IS chiefs have seized on mass migration from the region as an “attractive” way to get hardened terrorists into the West under the cover of refugees….“There is no sign whatsoever that this flow of people is going to stop. “

In a speech to the Counter-Terror Expo in London, Dr. Jamie Shea also gave a chilling insight into the scale and enormous wealth of IS. He likened IS to a Mafia-style organisation with a £4billion fortune which was recently raking in £1.3million-a-day from oil revenues alone. IS is using this to infiltrate further terrorist operatives into Europe. IS smuggles jihadists to Europe disguised as desperate refugees, warns Nato chief

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
5 years ago

Det tror vi när vi ser det. Fartyg måste spåras upp och förstöras i de libyska hamnarna och på stränderna

Lenn
Lenn
5 years ago

Det har vi andre normale og selvtænkende mennesker vidst siden efterĂĄret, men EU og venstrefløjen VIL jo ĂĄbenbart fylde Europa op med disse morderiske galninge. Det vil jo klart lette overgangen til kalifatet… Mon Merkel og Thorning har overvejet, hvordan det vil blive at skulle smide stiletterne og gĂĄ med tørklæde??