23
apr
Seneste opdatering: 23/4-15 kl. 1247
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er af en sådan karakter, at det er hårdt nok at læse det. Jeg afstår fra kommentarer andet end den i rubrikken, som jeg mener helt bogstaveligt.

Groomed to be a sex slave and branded a racist for bringing my sex abusers to justice: One woman reveals her horrific ordeal in a tell-all book. Extracted from Girl For Sale by Lara McDonnell, published today.

On the surface, I probably seemed an unlikely target for a paedophile ring. I had a loving mother, Elizabeth, and a comfortable middle-class home near the centre of Oxford. Elizabeth was my adoptive mother, however; she had taken me on when I was ten, and already a troubled child.

Men who exploit children have a way of sniffing out the most vulnerable, and I was an easy victim. For months, Mohammed posed as a caring friend. One night, he finally persuaded me to try crack cocaine.

Then he had me. To pay him back for the drugs, he said I would have to have sex with men he invited to his grubby crack den. He slapped me around, threatening to kill my mum and Snowy, my dog. So I did as I was told. Whenever Mohammed called or texted, I tried to engineer rows with Mum so I could storm out. In my 13-year-old mind, I had no choice: if I didn’t go, he would come for me.

Mohammed was selling me for £250 to paedophiles from all over the country. They came in, sat down and started touching me. If I recoiled, Mohammed would feed me more crack so I could close my eyes and drift away. I was a husk, dead on the inside……..Groomed to be a sex slave and branded a racist for bringing my sex abusers to justice: One woman reveals her horrific ordeal in a tell-all book, Larry Madonnel i The Mail:

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Det, der er det virkeligt interessante her er, at det er i “vores” interesse, at vi kan “fodre” seksuelt hjem- og rodløse, muslimske mænd med “marginaliserede” europæiske piger. Så derfor lukker pædagoger og socialpædagoger øjnene for misbrugsfænomener. Fordi teorien er, at når muslimske mænds seksualitet får afløb på svigtede danske og engelske piger – så farer de lidt mindre rundt og reagerer lidt mindre aggressivt i almindelighed. For så kan de fokusere på disse piger og deres køn. Jeg har set det fænomen udvikle sig løbende siden 80’erne. Det er “positivt”, når de muslimske drenge får en dansk kæreste, der… Read more »

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Mine øjne svider, men det er nok fordi at jeg lige har hørt på Elvis gamle sang ‘Love me tender’, fra 1956, flere burde tænke på mere kærlighed.
https://www.youtube.com/watch?v=Txh5l7cQXa0

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Våre politikere har erklært oss krig. Noen med viten og vilje, de fleste fordi de ikke vet bedre. Det siste er ikke lenger noen unnskyldning.
De vil gjøre oss til barbarer, og når vi har drept den første av dem, har de lykkes.

Lucifer451
Lucifer451
5 years ago

“My view is clear: they behaved that way because of differences in how they viewed women.”

Kan det ha noe med religion aa gjoere?