24
apr
Seneste opdatering: 24/4-15 kl. 0937
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray om hollandsk demografi i en mod sĂŠdvane en 3-4 Ă„r gammel video. Jeg havde ikke hĂžrt den fĂžr, men den er desvĂŠrre uhyre vĂŠrd at hĂžre. Vil Danmark glide ind i det samme mĂžrke som Holland? Mange danskere vil gĂžre det, se til det kommende valg og dets deprimerende sifre, men de vil fĂ„ lejlighed til at fortryde det, hvis de overlever. Jeg kender jĂžder, – som jo er dem der dĂžr af islam fĂžrst – der stadig er socialdemokrater. Intelligente mennesker, hvis hoveder de sidste  tredive Ă„r er gĂ„et henover uden at efterlade noget indtryk, og det er en kilde til tilbagevendende fortvivlelse, men jeg kan ikke redde nogen fra sig selv, og jeg kan ikke fyre venner for at bringe sig selv i fare. (Jeg anbefaler en nyerere fremragende video med bla. Douglas Murray og Maajid Nawaz, der blandet andet behandler KrudttĂžndeterroren: Central Synagogue Meeting, London, 19th Feb 2015.)

Sanadaji: Indvandringen truer velfĂŠrdssamfundet

Det finns delade Äsikter om vad kostnaderna för flyktingmottagande innebÀr och hur det ska rÀknas pÄ det. Nationalekonomen Jan Ekberg, debattören Tino Sanandaji och Rola Brentlin frÄn tankesmedjan Migro om hur de ser pÄ den omdiskuterade frÄgan. Delade meningar om kostnader för integration

Det er selvfÞlgelig ret imponerede, at SR efter 40 Ärs indvandring sÊtter hundrede minutter af til at diskutere indvandringen i et tema. DesvÊrre er mange af de medvirkende fyld og varm luft, og de seriÞse, Ekberg og Sanadaji, der medvirker i dette klip, fÄr for lidt tid og bliver afbrudt af en nÊvenyttig studivÊret hele tiden. Det skal bemÊrkes at professor Ekbergs tal for indvandringens omkostninger er ti Är gamle. Økonomen Jan Tulberg regnede dem sidste Är ud til 7 procent af BNP eller ufattelige 250 milliarder sv.kr. Hele udsendelsen: Studio Ett special 23 april, 101 minutter.

I Sverige er det dog stadig et helt normalt standpunkt, at “det er en menneskeret at indvandre til Europa” og at “vi skal have en verden uden grĂŠnser” og “nationerne skal vĂŠk.” Sverige vil fortsĂŠtte selvskadeadfĂŠren, til pengekassen er tom. Ingen ulykker kan forhindre det. Godhedspsykosen stĂ„r i fuldt flor. Sverige er en GĂžgerede uden elektrochock. (Bogen er, som man ved, fra forfatterens hĂ„nd en allegori livet i et kommunistland, ikke en psykiatrikritik, selvom 70 erne Ă„d den rĂ„t som sĂ„dan. Man kan jo forstille sig oversygeplejersken Louise Fletcher som Anna Kinberg Batra, Mona Sahlin eller en af de mange, stramme Cecilia’er. SĂ„ sidder den lige i skabet.)  SR: En vĂ€rld utan grĂ€nser.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jarla
Jarla
8 years ago

Rola Brentlin: “Alternativkostnaden som Ă€r VÄRST Ă€r om de inte kan komma till SVERIGE alls”….

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

STUDIO ETT EXTRA FREDAG 24 APRIL 15.04 – 16.45 Studio Ett gĂ„r pĂ„ djupet om integration och invandring http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6149028 Studio Ett förlĂ€nger sin torsdagssĂ€ndning för att gĂ„ pĂ„ djupet i den fakta som finns om invandring och migration. Det kommer att handla om det svenska flyktingmottagandets historia, om vilka attityder nyanlĂ€nda har till Sverige och Sverige har till nyanlĂ€nda. Det kommer att handla om de siffror som ofta fĂ„r beskriva den svenska invandringspolitiken och om hur Sverige stĂ„r sig jĂ€mfört med andra lĂ€nder, bland annat i hur snabb vĂ€gen till jobb Ă€r. Dessutom möts Mona Sahlin och Lars Leijonborg i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

STUDIO ETT FREDAG 24 APRIL

Besvarar dina frÄgor om integration

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6150002

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Yougov april – All time high för SD: 19,5 [!!!]

http://avpixlat.info/2015/04/24/yougov-april-all-time-high-for-sd-195/

Nicke99
Nicke99
8 years ago

Vad Operatsiya Multykultura syftar till Àr förstÄs uppenbart för de flesta vid det hÀr laget:

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/04/23/one-remote-control-terrorist-fails-in-france-others-will-follow.html

Nicke99
Nicke99
8 years ago

“Man kan jo forstille sig oversygeplejersken Louise Fletcher som Anna Kinberg Batra, Mona Sahlin eller en af de mange, stramme Cecilia’er.”

Ja, eller kanske som Hillary Rodham Clinton? Den her er go’, först Schröder och nu Clintons. Kan vi se fram emot en lika detaljerad kartlĂ€ggning av Carl Bildts affĂ€rspartners i energibranschen tro?:

http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html

http://www.nytimes.com/2015/04/24/opinion/candidate-clinton-and-the-foundation.html

Nicke99
Nicke99
8 years ago
Reply to  Nicke99

Turerna kring Clintons’ “vĂ€lgörenhetsorganisation” och dess bidragsgivare pĂ„minner i sig om handlingen i den nĂ€st senaste Bond-filmen (eller om det Ă€r tvĂ€rtom?), dĂ€r Dominic Greene och hans organisation Greene Planet stĂ„r i centrum för organiserade försök att ta kontroll över stater genom att ta kontroll över vattenresurser.

Clinton’s vicepresident, Al Gore, har ocksĂ„ stĂ„tt i centrum för den gröna rörelsen, och Ă€ven han har som bekant figurerat i minst sagt tvivelaktiga sammanhang:

http://www.foxnews.com/entertainment/2013/01/03/al-gore-nets-reported-100-million-in-sale-current-tv-to-al-jazeera/
The plot thickens…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x