25
apr
Seneste opdatering: 25/4-15 kl. 1937
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Frankrig har forhindret fem terrorangreb siden Charlie Hebdo den 7. januar, antagelig alle forbundet med muslimer. Det er ét hver 26. dag (!) 21 mennesker er døde, det er én hver 6.4 dag. Sid Ahmed Ghlam blev endda kun afløret ved det rene held, at han skød sig selv i benet. Nu trevler fransk politi ham op baglæns.

Han er nu anklaget for terrorforsøg og for mordet på den unge kvinde Aurelie Chatelain, som han er forbundet til via DNA og ballistik. Han har formentlig villet stjæle hendes bil, hvorefter hun har sat sig til modværge og således forhindret et terrorangreb. Han gik desuden på et fransk universitet på falske papirer. Hans store våbenlager har fransk politi sporet til en syrer og en anden algierer.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.