27
apr
Seneste opdatering: 27/4-15 kl. 2017
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Pro-Palestinian activists disrupt a New York City Council meeting. It was council member’s David Greenfield reaction that left us speechless! – I den mere muntre afdeling, kan man se en anden jøde, Henryk Broder besøge en Hamas-konference i Berlin med sin lille gulvmoppe af en hund af ubestemmelig race.  Han opdager at palæstinenserne intet ved om historie eller politik, men han tager det med godt humør. Det vigtigste er jo at være ophidset og mene noget. (tysk, utekstet) Ligesom Dansk Palæstinensisk Venskabsforening’s buskampagne mod Israel i øjeblikket. Der er sgu’ ikke nogen, der hedder ‘Lizzie’ i Hellerup, Fathi El-Abed. Se ogsĂĄ “No Jewish Flag” Allowed in Berlin Over Fear of Muslim Violence.

“En 5. kolonne af islamister har erklæret os 3. verdenskrig”

Borgmesteren i Nice, Christian Estrosi, UMP (Sarkozy’s parti): “cinquièmes colonnes” islamistes en France, “3e guerre mondiale dĂ©clarĂ©e” (Snaphanens overstættelse)

 Christian Estrosi er partiets viceborgmester i Nice. PĂĄ tv-kanalen France 3 advarer han mod den islamo-fascistiske “femte kolonne”, der har erklæret krig mod den jødisk-kristne civilisation. Estrosi erklærer, at Frankrigs katolikker er truet, og det samme er flertallet af franske muslimer, som giver republikkens love første prioritet over islams forbud og pĂĄbud. Anledningen er det fejlslagne forsøg pĂĄ at ødelægge en kirke i Paris – og desuden flere mislykkede terroraktioner.

“Femte kolonnen” i Frankrig er forlængelse af “islamisk Stat” i Syrien og Iraq,” siger Estrosi. “Det er tredje verdenskrig … det er nødvendigt at sige sandheden … PĂĄ fjernsyn siges det hele tiden, at terroristerne er franske, fordi de har franske identitetskort. Men har fjender af Frankrig ret til identitetskort og til at modtage alle de goder, der bliver betalt af dem, der stĂĄr tidligt op for at tage pĂĄ arbejde?” (video, France 3)

I Sverige siger kristdemokraten Sara Skyttedal: “Förbjud antidemokratisk islam i Sverige”. Noget siger én, at muslimer der vil lave fikumdik med de naive europæere, trods alt ikke har hele fremtiden for sig. De skal skynde sig, mens der er defaitistiske tosser nok ved magten, der endnu vil sælge ud af vores land og vores værdier.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.