11
maj
Seneste opdatering: 12/5-15 kl. 0522
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obituary for Prof. Emeritus Hans Jansen, Dutch Arabist by Roelf-Jan Wentholt

EU vil pÄtvinge 28 lande flygtningekvoter

Det kommer nĂŠppe tilpas for Thorning pĂ„ tĂŠrsklen til en valgkamp: “Vi skal ikke bidrage til en solidarisk fordeling af flygtninge i Europa,” hed det den 23.4. Ligesom for nylig publicerer The Guardian et arbejdsdokument, der ikke ser ud til at appellere til andre end tyskere og svenskere. EU kan standardisere mobiltakster og stikkontakter, men de kan ikke stoppe en pĂ„gĂ„ende landinvasion.

The EU’s executive body is to unveil radical new proposals on immigration, imposing migrant quotas on the 28 countries of the union under a distribution “key” system set by Brussels. The plan, which is supported by Germany and will be fiercely resisted by the new Conservative government, will be launched by the European commission on Wednesday in response to migrant boat crisis in the Mediterranean.

The bold move by Brussels comes as the EU draws up plans for military attacks in Libya to try to curb the flow of people across the Mediterranean by targeting the trafficking networks. The EU’s top diplomat is to unveil an attempt on Monday to secure a UN mandate for armed action in Libya’s territorial waters.

The policy document, obtained by the Guardian, demands new and binding rules establishing a quota system of sharing refugees among the member states. The migration agenda declares: “The EU needs a permanent system for sharing the responsibility for large numbers of refugees and asylum seekers among member states.” By the end of the year, Brussels is to table new legislation “for a mandatory and automatically triggered relocation system to distribute those in clear need of international protection within the EU when a mass influx emerges”. EU plans migrant quotas forcing states to ‘share’ burden

Tories ‘will veto EU plan to make us take more Med migrants’: Minister in battle with Europe over demand to take 60,000 asylum seekers

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Den plan kan Bruxelles godt glemme alt om. Der er stĂžrre og stĂžrre modstand mod hele projektet generelt. Hvis de sĂ„ – oveni – prĂžver at pĂ„tvinge os MellemĂžstens og Afrikas – overvejende muslimske – overskudsbefolkning, kommer der bare endnu mere turbo pĂ„ modstanden.
Det er meget bedre at lukke grĂŠnserne – og sĂ„ lade tyskerne og svenskerne fortsĂŠtte deres egen ĂždelĂŠggelse. Og god fornĂžjelse med det for Ăžvrigt..!

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Vi tappade vĂ„r sjĂ€l men det var lika mĂ„nga som ville utrota den ocksĂ„ och dĂ€rmed sĂ„ hörde islam dessa rop frĂ„n dem pĂ„ denna kontinent som uppenbarligen hatade kristendomen sĂ„ till den grad att kristendomen skulle förgöras men de förstod inte att de sjĂ€lva var en del av historien och kulturen. De förstod inte att de sjĂ€lva var barnen till alla dem som tidigare levt före dem sjĂ€lva. Vid Millennieskiftet sĂ„ sĂ„g mĂ„nga sin chans att skuldbelĂ€gga “det som varit” och upphöja sig till “nĂ„got” som var stort och hĂ€rligt..? Den som kan den fysiska formeln “tar man bort… Read more »

Nicke99
Nicke99
6 years ago

Fienden har för lÀnge sedan rivit ner vÄra portar, inifrÄn. Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren upptrÀder numera ohöljt i sin strÀvan att förinta oss.

ripss 2
ripss 2
6 years ago

I Italia begynner afrikanerne Ă„ bli sĂŠrdeles varme i trĂžya:

“Hvor er pengene vĂ„re?”

“Vi vil ikke gĂ„ fra hotellet til kantina for vĂ„re mĂ„ltider”

“Vi kan ikke oppholde oss i nĂŠrheten av gifte kvinner”

Og selvfĂžlgelig maten. Den blir jo kritisert. Bestandig.

I Sveits som andre steder bringer de med seg sykdommer. Feks hepatittC og galleinfeksjoner.
http://www.mattinonline.ch/arrivano-i-clandestini-e-anche-la-scabbia-il-medico-cantonale-conferma/

Og det diskuteres blant annet om dette: Borgerkrig har en tendens til Ă„ bryte ut der genmaterialet i befolkningen er forskjellig.
http://www.lesechos.fr/idees-debats/editos-analyses/02160703852-la-genetique-de-la-guerre-1118450.php#xtor=CS1-26

http://www.fdesouche.com/596069-italie-des-migrants-protestent-video-supprimee-et-excuses-des-journalistes-pour-eviter-des-generalites-dangereuses

http://www.fdesouche.com/596015-italie-des-clandestins-protestent-contre-le-choix-dun-hotel-cause-de-la-presence-de-femmes-mariees

Iq
Iq
6 years ago

Det hedder sig, at vi har et forbehold mod en fĂŠlles flygtningepolitik. Hvordan mĂŠrker vi det? StĂžrstedelen af danskerne Ăžnsker ikke alle disse immigranter. Uanset partifarve. Dansk Folkeparti er blevet stuerene i takt med deres vĂŠkst. De er ikke et oppositionsparti lĂŠngere. Jaja, de snakker lidt om grĂŠnsevagter og den slags, uden det ville de jo vĂŠre totalt tandlĂžse. Christian Thulesen Dahl er popularitets sĂžgende. Altfor diplomatisk. Jeg stemmer ikke selv pĂ„ nogen . LĂŠnge siden. Stemte fĂžr i tiden pĂ„ det Konservative Folkeparti. Det er helt udelukket nu. Et freakparti efter min mening. Vi bliver pĂ„tvunget EUs politik ad… Read more »

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Ud af EU og det skal vĂŠre NU!!!!!!!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Bare forestil jer den massive utilfredshed blandt vore nye “kulturberigere”, nĂ„r disse asylansĂžgere / “flygtninge”, der jo mener at have betalt i dyre domme for et luksusophold med overtolerance over for uforskammet og krĂŠvende opfĂžrsel og med garanteret efterfĂžlgende familiesammenfĂžring heroppe i Skandinavien, opdager, at de er ved at blive sendt til Bulgarien, RumĂŠnien, Kroatien, Slovenien, Polen eller Portugal i stedet, hvor man nĂŠppe finder sig i lige sĂ„ mange udskejelser, kriminalitet, ballade og sĂŠrkrav 😉

SĂ„ finder vi hurtigt ud af, hvor mange af dem der egentlig er ĂŠgte flygtninge …

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

EU vil give de “fattige” lande flere penge til asylsĂžgerne, disse bliver derefter bedre stillet end de lokal. Det vil de nok blive sure over i Bulgarien /RumĂŠnien.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

NĂ„, ja – naturligvis 😉

SĂ„ vi kommer til at betale regningen alligevel under alle omstĂŠndigheder – det er magelĂžst! 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Det er fanme uhyggeligt at lÊse dette, men det kan samtidigt mÄske vÊre med til at sÊtte en stopper for disse galninge der sidder i Bruxelles.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, det kan forhĂ„bentlig – tilsammen med Storbritaninens eventuelle udtrĂŠden eller ĂŠndrede status om et par Ă„r – vĂŠre begyndelsen pĂ„ enden pĂ„ EUs stormagtsfantasterier, dets forsĂžg pĂ„ nedbrydning af nationalstaterne og deres kulturer og pĂ„ dets uigennemtĂŠnkte og fuldstĂŠndigt kravlĂžse indvandringsvanvid pga. dybt naive og uansvarlige aftaler med arabiske lande til gengĂŠld for olie til overkommelige priser, sĂ„dan som vi har kendt det til bevidstlĂžshed gennem de seneste 30 – 40 Ă„r.