11
maj
Seneste opdatering: 12/5-15 kl. 0051
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er l√¶nge siden, svenske politikere f√łrst og fremmest tjente svenske interesser. N√•r man som udl√¶nding ser svenske debatter, som partilederdebatten i Aganda i g√•r, sl√•s man f√łrst og fremmest af det sentimentale niveau, ogs√• selvom man kender det til husl√łshed.

Vicestatsminister Romson kommer selvf√łlgelig ind som en klar nummer et, hun er som en David Trads plus Uffe Elb√¶k, men n√•r f.eks. moderatlederen Kinberg Batra skal argumentere for et forbud mod “organiseret tiggeri”, begrunder hun det med, at “det er s√• synd for zig√łjnere, der bliver udnyttet.” Midlertidige opholdtilladelser er “synd for flygtningene, for de bliver utrygge og uintegrerede”. Uintegrerede er de s√•m√¶nd i forvejen, og utrygge det er, hvad svenskerne er. N√•r √Ökesson peger p√•, at den akutte boligmangel h√¶nger sammen med, at over 100 000 udl√¶ndinge v√¶lter ind i Sverige om √•ret, er Jan Bj√∂rklunds svar: “For jer er det altid indvandrernes skyld.”

Undskyld, hvad med svenskernes egne interesser? Rum√¶nien er en hovedmodtager af milliarder fra EU, de skal naturligvis tage sig af deres egne borgere. Det ville v√¶re en politisk argumentation, men selv de mest indlysende l√łsninger kan svenske politikere ikke komme frem til. I Danmark aktiverer man uden snak et 300 √•r gammelt forbud mod tiggeri. Zig√łjnertiggere har end ikke v√¶ret diskuteret politisk, og jo, vi m√• godt sige “zig√łjner”. Svensk politik producerer ingen l√łsninger l√¶ngere, kun problemer.

For nogle √•r siden krydsede jeg i bil gr√¶nsen mellem Belgien og Tyskland. Min erfarne rejseledsager udbr√łd: “Endelig i et land, hvor alting fungerer.” Det var den f√łlelse, man ogs√• havde n√•r man rejste ind i Sverige i 1975 fra det lidt mere desorganiserede Danmark. I dag er jeg taknemmelig, over at der overhovedet er noget, der fungerer i Sverige.

Skolen er i frit fald, sygehusv√¶snet er fuldst√¶ndigt overbebyrdet, folk d√łr af banale sygdomme p√• ventelister, 95 √•rige kan ikke komme p√• plejehjem, mange mord forbliver uopklaret, boligsituationen er katastrofal, 400 “flygtninge” uden asylgrund v√¶lter ind over gr√¶nsen hver dag, Sverige optager milliardl√•n for at financiere invasionen, og i TV st√•r svenske politikere og f√łler s√• inderligt, selvom de er 40 √•r gamle, som √Ösa Romson. I pressen handler det om, at hun sagde “zig√łjner” to gange. Fy! Man m√• gerne k√łre et land i s√¶nk, men man m√• ikke sige “zig√łjner.”

Pressen er lige s√• infantil og sentimental som politikerne. Imens er Sverigedemokraterna ved at overhale Moderaterna som n√¶stst√łrste parti. Det kunne jeg have fortalt dem for ti √•r siden, men de voksne patteb√łrn lever i en anden verden, hvor druknede i Middelhavet er det samme som myrdede i Auschwitz. “Jag skulle s√§ga att Tyskland √§r ett Sverige f√∂r vuxna” sammenfattede¬†Nobelakademiets sekret√¶r Horace Engdahl det meget pr√¶cist.

Det Sverige jeg kendte i 60′ erne og 70′ erne, var et meget religi√łst land. Det er det stadigv√¶k. Marx afl√łste kristendommen, omkring 1990 afl√łste multikulturalismen og global warming Marx. Det vi ser og h√łrer i SVT Agenda er en kult og en kvasi-religion. S√•dan taler deres ypperstepr√¶ster. De vil d√ł for deres tro, og det er da ikke ut√¶nkeligt, de kommer til at g√łre det. Desv√¶rre tager de Sverige med sig.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
5 years ago

Dine artikler skulle trykkes som l√łbesedler og distribueres vidt og bredt ved bus-stoppesteder og lignende..

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Manglede der tre ord?

“og f√łler SIG SOM B√ėRN selvom de er 40 √•r gamle”

KSD
KSD
5 years ago

OT:
LA: Flygtninges og indvandreres familier er velkomne i Danmark:
https://ksdha.wordpress.com/2015/05/11/la-flygtninges-og-indvandreres-familie-er-velkomne-i-danmark/

KSD
KSD
5 years ago
Reply to  snaphanen

Desv√¶rre st√•r LA til f√• de afg√łrende mandater efter n√¶ste valg. Der tegner sig et alternativt flertal p√• udl√¶ndingeomr√•det ligesom i 80’erne.