12
maj
Seneste opdatering: 13/5-15 kl. 0028
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har længe gerne villet takke de venlige mennesker, der har doneret til bloggen over Pay Pal. Bloggen behøver jo lidt penge, ikke særlig mange, men der er løbende udgifter til rejser og hardware. Den ellers udmærkede annonceordning blev afsluttet af Google med begrundelsen:

Google does not allow the monetization of content that may be sensitive, tragic, or hurtful. While we believe strongly in the freedom of expression and offer broad access to content across the Web without censoring search results, we reserve the right to exercise discretion when reviewing sites and determining whether or not we are able to provide a positive user experience delivering contextually targeted ads to a site with this type of content.

Det er svært at tage stilling til andet end  som det vitterlige nonsens og magtmisbrug. Min udmærkede tekniker foreslog måder, hvorpå jeg kunne formilde dem, men da jeg havde tygget på dem, gik det hurtigt op for mig, at friheden er den eneste lystfaktor ved at skrive. Når man har den, skal man ikke sætte den til. At for 8000 om måneden have et utilregneligt firma til at kigge mig over skulderen, var ikke en mulighed. Jeg bad ham bede Google skride ad Helvede til.

Jeg har været ramt af hospitalsindlæggelser dette forĂĄr, og derfor er alt forsinket. Alvorligt, men statistisk set overlever jeg. Der er wi-fi pĂĄ hospitalerne, sĂĄ ingen har sikkert bemærket fraværet, eller som min hollandske ven, Jan skriver: “Jeg ser, du kan blogge i fuld narkose.” Jeg er sikker pĂĄ, han mener det som en kompliment. Samme sygdom forhindrede mig i at være i Krudttønden den 14 februar som jeg plejer, om det nu var godt eller skidt. Hvilke fotos jeg gik glip af, mĂĄ jeg fortrænge.  Jeg har tænkt mig at fortsætte Snaphanen, hvor end pengene skal komme fra.

Jeg vinker farvel til ca. 100.000 om året i annonceindtægter, fordi en mundkurv ikke er en mulighed. Der er luderjournalistik nok i denne verden, men hvis jeg var til salg for annoncekroner, ville jeg undergrave min egen, eneste eksistensberettigelse.

I værste fald, må jeg lave en indsamling om året, men indtil videre: Tusind tak til Pay Pal donorerne. Jeres bidrag er slet ikke gået ubemærket hen, selvom takken kommer her nogle måneder forsinket.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
5 years ago

Der kommer en ‘hund’ om en uge, du ved; mange bække smĂĄ och alt det der 🙂

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
5 years ago

Käre Steen, jag förstĂĄr sĂĄ väl att du hade behövt ett kontinuerligt stöd ekonomiskt för Snaphanen. Men när du blev sĂĄ illa behandlad pĂĄ minst sagt oklara grunder fattade du det enda rimliga beslutet. Och handen pĂĄ hjärtat: dessa annonser var bedrövliga. Eftersom jag själv har artros vet jag att artros-annonserna var rent bedrägeri. Man ser dem pĂĄ mĂĄnga platser idag, det gör dem inte mer sanna. SĂĄ du slipper dem nu. Jag hoppas ocksĂĄ att din hälsa ska förbättras och att den gĂĄngna vĂĄrvinterns stora besvär för dig ska bli mindre. Den vän som skrivit till dig “Jeg ser… Read more »