21
maj
Seneste opdatering: 21/5-15 kl. 2119
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A terror suspect from Manchester who is banned from returning to Britain is living freely in Denmark, Newsbeat can reveal. Ahmed Halane, 22, a Danish citizen who grew up in Bolton and Chorlton, is suspected of fighting with militant groups abroad.He is the elder brother of Zahra and Salma Halane, who ran away to Syria to become jihadi brides in June last year. Sources say Ahmed Halane joined jihadists in Syria and Somalia.He is now living in the Danish city of Aarhus and appears to be free to travel around the EU, even though the UK authorities have deemed him a security risk. Manchester terror suspect ‘living freely in Denmark’. (‘I started memorising the Koran when I was five’: Older brother of missing jihadi sisters reveals his devout religious beliefs in videos filmed before he fled to Syria to fight for ISIS.)

Hvad enhver skal vide om halal

Her er en præst og en cand. mag, der gjorde det alle burde have gjort, da en lille klike udenom demokratiet pånødede os islam i større mængder med Udlændingeloven af 1983. Det er født konfliktstof, men det ville eliten da blæse på dengang, og det vil de som bekendt også i dag, hvor situationens alvor ikke kan være undsluppet dem. De to satte sig ned og læste om islam på et højt plan, eftersom både de og alle vi andre var helt blanke på tidspunktet.

Lad os tage et eksempel på fremturende uvidenhed. Kommentatoren og tidligere spindoktor for Anders Fogh og Poul Nyrup, Michael Kristiansen, kunne i TV så sent som i 2014 ikke gøre rede for, hvad det modsatte af halal – “haram” – er, og han kaldte iøvrigt i går Lars Vilks for “Lars Vilkens” flere gange, Vilks der har været i verdenspressens overskrifter i ni år. Renhed og urenhed er midt i centrum af islam, men dette er niveauet for nonchelance i eliten.

Der er tre problemer med halal. Der er det dyreetiske, som jeg springer over her. Der er 2: Det er en del af sharia, du bliver underlagt muslimsk lov, uden at have bedt om det og uden at blive informeret om det, og 3) Halalcertifikater koster penge, hvorved halal bliver en muslimsk skat påtvunget ikke muslimer. Halal er en global milliardindustri i voldsom vækst, eftersom alt kan halalcertificeres: Kosmetik, hoteller, tøj, flyselskaber. Vi tvinger jo ikke muslimer om at betale kirkeskat til Folkekirken, vi har religionsfrihed – eller har vi? Forretningsideen er smart. Ligesom islam i øvrigt baserer den sig ikke på at skabe værdier, men på ren snyltervirksomhed. Ingen andre end mafiosoer, kunne underlægge sig hele industrier på denne måde. 500 kr. pr. 25 tons kød om året eller…..

Hvis man vil vide flere detaljer, skal man se den 30 minutter lange Understanding Halal Certification Schemes. Men begynd med Lone Nørgaard og Kirsten Sarauws Derfor skal halalkød mærkes

Der er først for alvor kommet gang i debatten om halal som en del af sharia, efter det blev afsløret, at vicedirektør på Hvidovre hospital, Torben Mogensen, i årevis i al ubemærkethed har ladet servere halalslagtet oksekød for alle hospitalets patienter. Med den begrundelse, at der skal tages hensyn til de mange ”etniske patienter”, og at det er for besværligt at servere både ”den ene og den anden slags oksekød”.

Hvad, der har forarget mange danskere i den forbindelse, er ikke, at muslimerne får deres halalkød. Naturligvis ikke. Det fuldstændigt uacceptable er, at tilhængerne af halalslagtning tillader sig at blæse på og moralisere over ikkemuslimers helt legitime ønske om at være fri for halalkød og dermed ikke mindst slippe for at bidrage til at medfinansiere Islamisk Kultur Centers aktiviteter via de obligatoriske halalcertifikater, der udstedes her.

Sagen er den, at slagterierne skal være godkendt for at kunne sælge halalkød. De to institutioner, som har monopol i Danmark på at udstede halalcertifikater, er Islamisk Kultur Center (IK) og Muslim World League (Saudi-Arabien). Et halalcertifikat koster omkring 500 kr. pr. 25 tons kød om året.

Forbrugerne betaler

De penge går i dag til bl.a. Islamisk Kultur Center. Det drejer sig om mange penge årligt. Slagterierne er selv klar over det problematiske og lyver derfor om afgiften til Islamisk Kultur Center ved at påstå, at afgiften til certifikaterne udelukkende betales af de udenlandske importører. Det gør den ikke. Den betales også af danske forbrugere i forhold til, hvor meget halalkød, der slagtes og sælges i Danmark.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Peter ZichauLennniklasrcelloinvernes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Når alt det her muslimer-cirkus én gang for alle bliver endevendt, vil ingen apologet længere kunne se sig selv i øjnene. Vi bliver simpelthen taget i r… så vandet driver og oven i købet pisset på af en del af vores egne samtidig. Det er så forunderligt, at sådan noget overhovedet kan finde sted. Men det må bero på, at de fleste af os er konfliktsky og helst ser den anden vej. Vi har det jo “fint” så længe det varer… Vi ved jo at den er helt gal. Selv AFA-tøserne ved den er helt gal, men de har jo… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Somalieren ligner jo en bjerggorilla (undskyld, bjerggorillaer!)…. bare meget, meget farligere! Hvorfor har vi så stupide politikere i dette land? Jeg forstår det simpelthen ikke. Vedkommende, og sikkert tusind lignende i dette dumme, lille land, skulle jages og bringes til ‘justice’.

niklasr
Guest
niklasr

Intressant notering är att halalcertifiering fanns inte förr i tiden utan det är något som muslimerna kommit på i efterhand. Förr åt de allt som de kunde. Nu, med västerländsk standard och konsumentupplysning, så kom de på att de kunde sälja “halalcertifikat” till slaktare för att få in pengar till terroristverksamhet, även kallat jihad. Så det var det som de gjorde. Så all inkomst de får via “halalcertifikat” går till terroristverksamhet som IS, al-Qaida, Boko Haram, al-shebabva, etc, etc, ad nauseum.

cello
Guest
cello

“Ingen andre end mafiosoer, kunne underlægge sig hele industrier på denne måde.” Interessant at du nevner mafiaen. Jeg har oppholdt meg mye på Sicilia og hatt en sterk interesse for denne kriminelle organisasjonen, inkludert dens historie og opprinnelse. Der er flere teorier om opprinnelsen, og en av dem er at mafiaen utgjør del av arven etter den flere hundre år lange arabiske okkupasjonen. Historie er notorisk komplisert, man kan innvende at den moderne mafias opprinnelse er tidfestet til ca 1860, men ingenting oppstår i et vakuum. .. Det turde være unødvendig å påpeke det, men også mafiaen er jo kjent… Read more »

invernes
Guest
invernes

Islam må forbys i Europa ! folket må ta makten tilbake.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Der mangler en lille detajle om halalfodder.
Enhver muslim kan spise hvad som helst, herunder svinekød og ikke halalfodder, såfremt de blot forinden indtagelsen udtaler bismallah – og fodderet er derefter halal.
Med andre ord, der er ingen årsag til at betale sådan jizziah, lade sig pengeafpresse.
Pengene går iøvrigt til at finansiere terror.
halal er i realiteten et punkt i den snigende indførelse af sharia i vort land.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Vi tvinger jo ikke muslimer om at betale kirkeskat til Folkekirken

Jo, desvaerre. Selve kirkeskatten – den man kan afmelde – gaar til vedligeholdelse af bygninger mv., men praesternes loen bliver betalt over finansloven.

Det er pisseirriterende, for jeg ville med glaede betale til vedligehold af kirker, men jeg ville kraftedme godt vaere fri for at betale til en underuddannet flok selvfede kulturmarxister, der med hvert ord de ytrer, demonstrerer at de aldrig i livet har troet paa gud, og kun har foragt tilovers for folk, der rent faktisk er kristne.