29
maj
Seneste opdatering: 29/5-15 kl. 1006
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

LAUngdomspolitikeren Nicolai Oster fra Liberal Alliance blev i nat udsat for et røveriforsøg i København, da to gerningsmænd truede ham med kniv. Nicolai Oster afværgede røveriforsøget ved at anvende en ulovlig peberspray, som han havde på sig. Det skriver Oster på sin Facebook profil:

“Havde jeg her til aften/nat ikke valgt mit eget liv og sikkerhed højere end politikernes lovgivning og derfor gik med peberspray, sĂĄ havde jeg ikke længere haft mit ur, pung, telefon, og jeg tør ikke tænke pĂĄ, hvad jeg ellers kunne have mistet.

Da jeg er ude og gĂĄ en tur, sĂĄ ser jeg to mørke skikkelser komme i mod mig, og jeg tænker ikke videre over det, før de to nærmere sig mig. Da de to mørke skikkelser er en meters penge fra mig – to mørkklædte indvandrer af mellemøstlig udseende i alderen 18-25, 180-185 cm – sĂĄ hiver den ene en ulovlig kniv (butterfly vist nok) frem og siger, at de skal have alle mine ting, ellers stikker de mig ned.

Jeg springer nærmest tilbage af chokket, og adrenalinen begynder at pumpe på højtryk i mig, og jeg kan kun tænke på, at de ikke skal have mine ting, for dem aldrig ville se igen. Ordensmagten kan man jo ikke stole på har tid, så jeg vidste, at jeg aldrig ville se mine værdier igen, hvis jeg gav dem.

Jeg vælger, at sige “okay, okay”, stikker min hĂĄnd i jakkelommen, og jeg hiver min peberspray op af lommen og sprayer dem begge i hovedet, og sĂĄ løb jeg ellers, som jeg ikke troede, jeg kunne løbe.

Havde jeg ikke haft denne lille peberspray, havde jeg som minimum mistet mine personlige værdier – og i værste tilfælde mit helbred – men alligevel vil de fleste politikere ikke give dig, mig, gamle fru. Hansen og alle andre lov til ikke bare at have retten til selvforsvar men ogsĂĄ muligheden for selvforsvar.Jeg er glad for, at jeg vælger mig selv, mine ejendomme og mit liv over politikernes formynderiske love. (Jeg er okay. Chokeret, men okay.)” Den Fri.

Relateret: Giv jøder og islamkritikere ret til at bevæbne sig

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
5 years ago

Gad vide hvorfor peberspray er ulovlig.Synd han ikke var bevæbnet. Og til sidst mit yndlingsmotto: det bliver meget værre.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  machiavelli

Kan man forsvare sig ene mentalt, så andre opgiver på forhånd og forsvinder langt væk, rigtig langt væk og der afgår ved døden, er det vel optimalt.

machiavelli
machiavelli
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Forstår ikke spørgsmålet?

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  machiavelli

Hvilket spørgsmål?
Det bliver nok meget værre, så er der også spørgsmål.

machiavelli
machiavelli
5 years ago
Reply to  Peter Buch

UforstĂĄelig grammatik.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  machiavelli

Der er tale om en kommentar til din kommentar. Der er intet spørgsmĂĄl, der er afgivet en ytring, en meningstilkendegivelse der som din egen ytring “Gad vide…”, ikke er et spørgsmĂĄl.

Per Martinsen
Per Martinsen
5 years ago
Reply to  machiavelli

Det er ikke noe vanskelig å forstå. Pepperspray kan også brukes til å overfalle andre. Denne mannenvil neppe bli straffedømt grunnet nødverge.