5
jun
Seneste opdatering: 5/6-15 kl. 1932
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

05.06.2015 03905.06.2015 062

Fotos © Snaphanen, klik for helskærm

05.06.2015 06405.06.2015 01005.06.2015 01405.06.2015 036

Tøserne nederst er svenske som vanligt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
»Am I right or left?« « Snaphanen.dkArmadillosnaphanenJesper Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] spørgsmål, ligesom med spejle: Jeg ejer ikke et, og derfor ser jeg ikke i det. Jeg kunne tage en selfie, og se hvor det stritter, men fotografer kan ikke lide at blive fotograferet, ligesom læger ikke […]

Armadillo
Guest
Armadillo

Vil man tage pulsen på et samfund, er det altid en god idé at slå ‘Adblock’ fra og tjekke reklamerne i de digitale medier. Når både de direkte og sublime budskaber peger på at nogen målgruppe skal købe just det produkt der promoveres for, gennem at direkte eller inddirekte få frem at det er fordi at ‘JEG’ fortjener det. Det er en meget tydelig trend og overhovedet ikke svært at konstatere at der har under de sidste 15-20 år har skabts en fokusering på individets ego, fremfor den inden gældende; produktorienterede måde at forsøge sælge sit produkt, selvfølgelig med behørig… Read more »

Jesper
Guest
Jesper

Steen, du bringer tit billeder fra København – så jeg antager at du residerer i nærheden deromkring. Jeg skal give dig et godt råd: FLYGT – fra tørklæder, bander, arabisk og det hele. Flygt til en hvid ghetto. København er tabt. Red dig selv. Løb så lang væk du kan. Bliv og kæmp imod og dit liv bliver et helvede. København VAR sikkert din by – som den var min – men ikke mere. Til jer alle: red jer selv: flygt fra byen (København) send jeres børn til udlandet. alt er talt. Glædelig grundlovsdag!.