6
jun
Seneste opdatering: 6/6-15 kl. 1807
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det svarer til 268.226 DKK. Hollandsk, tekstet på tysk. I Norge siger Arnulf Torbjørnsen, der har arbejdet 20 år i Røde Kors og ti år for FN’s Flygtningehøjkomissariat: Blir bare en dråpe i havet å ta flyktninger til Norge. Professor Terje Tvedt kalder norsk og europæisk asylpolitik for Narsissismens triumf. Kortere kan det ikke siges. Det deprimerende er ikke, at vi har indskrænkede, fejge og inkompetente politikere, det virkeligt slemme er, at folk stemmer på dem i stort tal. Nu er der dog én mindre: Mig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Geert Wilder: hver af de 25000 asylsøgere koster 36000 Euro pr år ! | Hodjanernes BlogArmadilloinvernesJohn Hansen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] fra Snaphanen, hvor du kan læse […]

invernes
Guest
invernes

Folk må styrte de demoniske sataniske politikerne i Europa og ta tilbake makten.

John Hansen
Guest
John Hansen

Det er vel liten tvil om at demokratiet har utspilt sin rolle, og kanskje blir Kina den nye styringsmodellen, samt kalifater i europeiske land med mye muslimer. Vi ser en flodbølge av middelhavsasylanter spasere inn i Skandinavia, og demokratiene svarer med handlingslammelse. Ingen tenker på å grensekontroller.

Armadillo
Guest
Armadillo

Det kan vara en tidsfråga innan det finns ‘Autonoma’ Gazaliknande områden inom olika Europeiska länder.