7
jun
Seneste opdatering: 8/6-15 kl. 0835
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er utekstet hollandsk, men danskere kan godt forstĂ„ det. Bland lidt frisisk, sĂžnderjysk og tysk, sĂ„ er den der. Der er en helt Ă„benlys interessekonflikt, for idag hedder det fra Italien:Italian Leaders Vow Not to Shelter Any More Rescued Migrants. Imens strĂžmmer yderligere tusinder hver dag ind over EU’s ydre, “bevogtede” grĂŠnser, den bevogtning, der var Schengens forudsĂŠtning: HMS Bulwark Takes On Record Number Of Refugees, i dette dĂžgn blev 3.840 illegale immigranter samlet og i Middelhavet og fragtet til Italien. Europa er en redningsbĂ„d, der har kurs mod havets bund, og ingen har Ă„benbart ambitioner om at forhindre det. I TV debatten skulle bĂ„de Thorning og LĂžkke have forsikret, at “vi skam skal overholde vores internationale forpligtelser.” GĂžr det et Ă„rti eller to til, og vi findes ikke lĂŠngere til at overholde dem.

3.500 samlet op pÄ ét dÞgn, en halv million venter i Libyen

‘There is no indication of a let-up. The indications are that there are 450,000-500,000 waiting on the border of Libya or being mustered or being moved to the borders. This is not going to stop in the near future.

Already this year, over 76,000 migrants have made the 260-mile crossing to Europe – 40,000 of them are now in Italy. Over the weekend at least 4,000 people were rescued by 11 different European vessels. 3,500 are plucked from Mediterranean in ONE DAY

Svensk professor: 3 verdenskrig er her allerede

Lad os sige, det passer, hvad er perspektiverne? Sverige har 6-700.000 muslimer, som bĂ„de blir til en og to millioner, og lukker kontinuerligt flere ind. Er den kommende front mellem islam og det sĂŠkulĂŠre Vesten, svarer det nĂŠrmest til at mine forĂŠldre og bedsteforĂŠldre havde inviteret SS og Wehrmacht til landet, gjort dem til statsborgere og forsĂžrget dem pĂ„ livstid. Svimler det for nogen politiker, eller kommer det fĂžrst senere, nĂ„r de har sunget “Imagine” lidt flere gange? Hvordan et stadie en den eskalerende krig ser ud, kan man se lige i Ăžjeblikket i optĂžjer i det kronisk destabiliserede Nordfrankrig, Roubaix og Lille-omrĂ„det: A week of violence in Tourcoing. RĂžg, brand, helikoptre i luften. Vores bĂžrns krig holder generalprĂžver.

BĂ„de Wilhelm Agrell, professor i underĂ€ttelseanalys och Kristian Gerner, historieprofessor, var i programmet överens om att de konflikter vi nu ser runt om i Mellanöstern, Nordafrika och terrordĂ„den i Europa bör benĂ€mnas som ett vĂ€rldskrig.”Det pĂ„gĂ„r nĂ„gon form av globalt krig, men inga krigsförklaringar mellan stormakter”, uttryckte Kristian Gerner det i P1.

FN-systemet och de olika USA-ledda koalitionerna har mindre förmÄga att hantera de hÀr konflikterna Àn vad man trodde för 15 Är sedan. Anledningen Àr att USA har fört tvÄ misslyckade krig och sannolikt Àr pÄ gÄng med ett tredje. Det Àr inte sÄ lÀngre att den store sheriffen kommer in och skjuter tre skott i taket, sÄ packar man ihop alla talibaner och flyger dem till Guantanamo.

Potentialen i de kommande konflikterna beskriver Agrell som “explosiv”.– Tidigare har det handlat om geografiskt avgrĂ€nsade konflikter, som vĂ€stvĂ€rlden inte behövt intressera sig för, som Rwanda till exempel. Men nu har vi hela den sĂ„ kallade resandeproblematiken, bland annat.DĂ„ talar vi om terrordĂ„d, men det kan i förlĂ€ngningen ocksĂ„ handla om inre stabilitet i europeiska lĂ€nder som vi uppfattar som stabila och sĂ€kra. Om den islamiska staten skulle slĂ„ rot i vĂ€stlĂ€nder, skulle det skapa konflikter som Ă€r av ett annat slag Ă€n enskilda terrordĂ„d.

– Ja, det finns en betydande risk. Den hĂ€r typen av fragmenterade konflikter utlöser vid en viss punkt underliggande konflikter mellan stater. Iran Ă€r ett exempel – ett iranskt-arabiskt krig ligger bara ett par steg bort i en pĂ„gĂ„ende konfliktprocess.”Vi kan inte förestĂ€lla oss vad som ska hĂ€nda”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
Thomas Bolding Hansen
5 years ago

Ja tÊnk, at de forhadte neokonservative faktisk havde ret med hensyn til at 3. verdenskrig er i gang. Lad os sÄ hÄbe de tog fejl, da de spÄede den ville vare mindst 100 Är.

invernes
invernes
5 years ago

Hva er det politikerne ikke forstÄr i Skandinavia ?
https://youtu.be/6EFmsgEmozg

larsnord
larsnord
5 years ago

No Way. You will not make the Netherlands home, nei de vil bare rane alt av resurser der og voldta alle jenter, sÄ reiser de tilbake til mekka.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  larsnord

DrĂžm videre. De rejser aldrig igen.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Lawrence

Vist rejser de igen; den dag kassen er tom, drager de videre til nÊste habitat at fouragere pÄ!

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Armadillo

Nej, for nĂ„r kassen er tom i de vestlige lande er der da ikke andre nationer der er ligesĂ„ dumme at de inviterer dem ind. Og selv nĂ„r kassen er tom er det bedre for dem at blive her, for det vigtigste rĂ„stof til deres underhold er de oprindelige indbyggere. Vi er det rĂ„stof som holder maskinerne kĂžrende, det er de vestlige folk som er ophavet til alt hvad der findes i vores kasser, og sĂ„ lĂŠnge vi vedligeholder et mere funktionelt samfund for vores bĂžrns skyld end de selv nogensinde ville kunne opbygge, sĂ„ vil der aldrig vĂŠre en… Read more »

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Lawrence

Tja, du har et godt argument der Lawrence, det kan faktisk vĂŠre sĂ„dan at vi stĂ„r indfor ‘Ragnarok’ om ganske fĂ„ Ă„r!

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Armadillo

VĂŠr beredt…

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Lawrence

Den gamle fighter er faktisk ganske beredt og kan nok klare sig en tid uden moderne bekvemmeligheder.
En ‘Bug-Out’ bag, noget survivel gear som en 55 pound take-down bue og andet, er ikke nogen dĂ„rlig start 🙂