11
jun
Seneste opdatering: 11/6-15 kl. 2250
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den grove vold er steget, og udl√¶ndinges kriminalitetsniveau er t√•rnh√łjt

Kasper St√łvring i Berlingske: Jeg har skrevet om det f√łr, men der er valgkamp, og regeringen og medierne s√łger at bortforklare, s√• vi gennemg√•r lige teksten igen.

Til oplysningerne fra Danmarks Statistik er der for det f√łrste at sige, at efterkommere er langt mere kriminelle end indvandrere. Det g√•r alts√• i den forkerte retning (for m√¶nd med dansk oprindelse er tallet 11 procent d√łmte). Se side 101.

For det andet skal der meget til, f√łr man overhovedet f√•r en dom. Dommerne skal v√¶lge at f√¶lde en dom, politiet skal v√¶lge at forf√łlge sagen, og offeret skal v√¶lge at anmelde.

For det tredje: Rigtig megen kriminalitet is√¶r i ghettoomr√•der bliver overhovedet ikke anmeldt. I visse indvandrerbelastede bydele er det op mod hele 90 procent. Der er alts√• et meget stort m√łrketal.

For det fjerde: Samtlige ikke-vestlige grupper t√¶ller med. Men f.eks. kinesere har det laveste kriminalitetsniveau blandt udl√¶ndinge (og lavere end borgere med dansk oprindelse). S√• vi kan kun gisne om, hvad det reelle tal er for de efterkommere, der er mest kriminelle, dvs. dem med oprindelse i Afrika og Mellem√łsten.

For det femte: Det var alene p√• √©t √•r, alts√• i 2013, at s√• mange blev d√łmt. Dertil skal l√¶gges alle dem, der blev d√łmt de andre √•r.

For det sjette: Mange udl√¶ndinge er med tiden indg√•et i gruppen af danskere (borgere med dansk oprindelse), og mange vil g√łre det i fremtiden, hvilket er med til at for√łge denne gruppes kriminalitetsniveau og sl√łre forskellen.

For det syvende: Det er is√¶r den grove kriminalitet ‚Äď overtr√¶delse af straffeloven, herunder vold, voldt√¶gt, r√łveri, drab og den slags ‚Äď efterkommere st√•r for, alts√• ikke relativt ligegyldige ting som trafikforseelser. Se side 99. Se ogs√• s. 106 ff. om overtr√¶delse af de tre typer love: straffeloven, f√¶rdselsloven og s√¶rloven. Andelen af efterkommere, der bryder den alvorlige straffelov, er dobbelt s√• h√łj som andelen af borgere med dansk oprindelse. Se side 107.

For det ottende: Der er intet fald i kriminalitetsniveauet for indvandrere og efterkommere. Niveauet er stort set uændret, hvis man læser rapporterne fra de seneste år.

For det niende stiger, for sjette √•r i tr√¶k, antallet af kriminelle udl√¶ndinge, der er fremstillet i K√łbenhavns dommervagt med krav om varet√¶gtsf√¶ngsling. I 2013 blev 2.854 personer fremstillet i Dommervagten. 2.148 af dem var udl√¶ndinge. Over 80 procent!

For det tiende: Over halvdelen af alle voldtægter begås af udlændinge. Tallet er fra 2010.

Endelig er, for det ellevte, asylans√łgeres kriminalitet femdoblet p√• syv √•r. Indvandrere med flygtningebaggrund, dvs. pal√¶stinensere (der er grupperet i Dst under borgere med libanesisk baggrund), er for √łvrigt blandt de allermest kriminelle.

Et par afsluttende noter: Forhenværende drabschef Ove Dahl har i sin seneste bog skrevet, at der optræder et udenlandsk klingende navn i 95 procent af alle sager om grov, personfarlig kriminalitet.

Den grove vold er steget, og udl√¶ndinges kriminalitetsniveau er t√•rnh√łjt

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Glimrende leder i JP, der for √©n gangs skyld tager fat i de reelle indvandringsproblemer ang. sammens√¶tningen, behovet og de demografiske konsekvenser. Presset udefra http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE7780338/Presset-udefra/ Dagens leder 10.06.2015 kl. 06:00 VALG 2015 Valgdebat Midt i den ut√•lelige str√łm af mere eller mindre irrelevante, personcentrerede ekspertvurderinger af, om stillingen i valgkampen nu for tiden ser ud til at v√¶re til den ene eller den anden konstellations fordel, er det ganske forfriskende og l√łfterigt, at Venstre nu har valgt at s√¶tte fokus p√• et omr√•de, som virkelig har betydning, nemlig sammens√¶tningen af befolkningen i dette land. [!!!] … Men det virkeligt store,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

David Trads demonstrer nok engang, at der kun er meget sm√• huller i hans dybe uvidenhed ang. problemerne med masseindvandringen og integrationen af specielt muslimer i det danske samfund, og bliver s√• k√łrt totalt over af Rulle Grabow, kendt fra DR2s Jersild Minus Spin. Manden er jo en totalt uvidende klaphat, der simpelthen bare ikke fatter en eneste brik af, hvad der foreg√•r omkring ham ude i det danske samfund, og som heller ikke gider eller √łnsker at g√łre det mindste for at s√¶tte sig ordentligt ind i tingene p√• dette omr√•de. Det er bare en stor skam, at han… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, manden er jo tydeligvis helt uden for p√¶dagogisk r√¶kkevidde …

David Trads f√•r l√¶st og p√•skrevet af JP-l√¶serne ūüėČ

Vi, der kalder os gode, er også onde

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE7788617/Vi-der-kalder-os-gode-er-ogs%C3%A5-onde/

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

David Trads har fuldst√¶ndig misforst√•et begrebet “anst√¶ndighed”. Han tror det handler om, at tale p√¶nt (om visse ting) og tage imod en masse fremmede mennesker. Men faktisk er det allermest anst√¶ndige, man overhovedet kan g√łre, at fort√¶lle folk sandheden. Sandheden om islam er, at det er en kriger-religion hvis eneste form√•l det er, at plyndre og erobre. Det har den gjort i 1400 √•r, s√• det turde vel efterh√•nden v√¶re evident – selv for folk som Trads. De 250.000 muslimer, han taler om der er i Danmark, er alts√• hverken flygtninge eller indvandrere, men snare enten erobrere eller desert√łrer. For… Read more »

intemeranu
intemeranu
5 years ago

Stackars reporter, han kan inte få in i sin lilla förkrympta kommunisthjärna att invandrare kan tänka självständigt.