17
jun
Seneste opdatering: 18/6-15 kl. 0139
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen huvudstad √§r v√§l mer √§lskad i Sverige √§n K√łbenhavn, m√∂jligen i konkurrens med London. N√§r Stockholm kallar sig ‚ÄĚThe Capital of Scandinavia‚ÄĚ vet alla att det egentligen bara finns en riktig storstad i norden, och den bebos av danskar. I Danmark √§r korven r√∂d, √∂let skummande och m√§nniskorna lite lyckligare.

Tills 2001, d√• alla blev rasister i st√§llet. Och i morgon ska de r√∂sta fram en ny regering. ¬†Det Danmark vi k√§nde gick under i en malstr√∂m av fr√§mlingsfientlig retorik och h√•rdare tag mot flyktingar, s√§rskilt ¬≠muslimer. Den nya stj√§rnan p√• 00‚Äďtalet hette Pia Merete Kj√¶rsgaard och hade ¬≠lika mycket energi som Maud Olofsson men en f√∂rf√§rlig m√§nniskosyn. Partiet hon grundade, Dansk Folkeparti, blev ¬≠efter valet 2001 st√∂dparti √•t den borgerliga regeringen. Steg f√∂r steg f√∂r√§ndrade hon Danmark och den danska offentligheten. I dag kan man s√§ga vad som helst om flyktingar men inte kritisera Pia Kj√¶rsgaard utan att bli slarvsylta i medierna. En ofta rent rasistisk √•siktskorridor reglerar alla samtal och de flesta humanistiska r√∂ster har tystats. Det Danmark vi inte k√§nner

“Racismen” er stor i Sverige ligesom den statsunderst√łttede genus-ideologi. Der g√łr ikke nogen af delene mere virkeligt eksisterende. PEW Research afkr√¶fter det.¬†Protestantiske noreurop√¶ere er de mindst “racistiske” i verden, men dumme politikere kan naturligvis g√łre dem til “racister” ved at sende dem ud i en overlevelseskamp, hvis de er ih√¶rdige nok j√¶vnf√łr landsforr√¶dderne gennem 100 √•r, Det Radikale Venstre, Helle Thornings kompissar.

Frihedsk√¶mperen Gunnar Dyrberg sagde: “N√•r jeg t√¶nker tilbage, skulle vi nok have likvideret nogle flere stikkere. Det var faktisk alt for f√•, vi fik ram p√•”. Der vil komme en dag, hvor danskere ikke kan f√• ram p√• politikere nok. De skal ikke forestille sig, at de er ansvarsfri. De skal ikke forestille sig, at det kun er en Westergaard eller Hedegaard, som skal b√łde personligt for politik. Naturligvis ikke.

I deres Danmark lever vi risikabelt, og det vil ogs√• komme til at g√¶lde for dem efterh√•nden. Det manglede bare, at der ikke skulle herske “alla m√§nniskors lika v√§rde” p√• det felt. Nogen vil efterh√•nden √łnske sl√• dem ihjel, og det vil desv√¶rre v√¶re fuldt forst√•eligt. De har selv skabt vilk√•rene. Det vil ikke v√¶re s√•dan, at kun nogle lever i livsfare. Alle vil leve i komme til at leve i livsfare, n√•r de her personer f√•r deres vilje. Vi vil ikke se en socialdemokrat eller SF’er g√• alene p√• K√łbmagergade uden livvagt som man kunne se Villy S√łvndal for f√• √•r siden. Det vil ikke forekomme. Nogen vil √łnske at drage dem til ansvar. Det er det Danmark, du kender, eller som de har l√¶rt dig at kende.

Vi er sikkert mange, der husker svenske journalisters dækning af Danmark i årene 2001-2011.

Efter at svenske politikere ret hurtigt opdagede, at det var kontraproduktivt at rakke ned p√• det danske demokrati, tog de virkelige √•ndsprostituerede over, journalister og akademikere. I 2011 blev Danmark endelig normaliseret efter deres hoved. Thorning blev valgt med 8000 overskydende stemmer, men har ikke haft noget flertal i opinionen f√łr her lige til slut, efter r√łde, danske journalisters ih√¶rdige indsats. Takket v√¶re dem, er der nu sp√¶nding om udfaldet.

Nu er der g√•et 14 √•r, og akademikere og marxister som Drude Dahlerup og Lasse Dencik har trukket sig tilbage, og tilovers er der kun journalister som Anders Lindberg. Nogle af de mere t√¶nksomme journalister, er ramt af Anna Dahlberg-syndromet.¬†Det kan kort beskrives som yngre personers √łnske om at overleve, uden at st√• for eftertiden som rene idioter, hvilket de jo alts√• hidtil har gjort. “Idoit”, som det hedder i Hasse Alfredssons film Den enfaldige m√∂rdaren, sk√łnt filmens idiot ikke pr√¶cis fik ¬†penge for det.

Lindberg har s√• vidt kan det kan ses intet √łnske om at overleve. Han leverer 2015-versionen af en anden af bladets tosser Anders Westg√•rdh’s 2001 kronik: N√•gonting √§r ruttet i staten Danmark. Nul argumenter, masser af had og f√łlelser.

Aftonbladet er vel det man p√• svensk kalder en “hat-site.” De f√•r det sv√¶rt i √•rene, der kommer. Sverigedemokraterna ligger p√• sm√• 20 %, men da 30 % af befolkningen er indvandrere eller efterkommere, skal deres tilslutning blandt gammelsvenskere snarere ses som liggende mellem 30 og 50 procent.

Sverige g√•r mod en ekstrem, politikerdreven polarisering. Den er blodig allerede, men den vil givetvis ende i krig, og denne verdens Aftonblade vil ¬†rende fra ansvaret som gazeller. Den ¬†n√¶ste svenske generations √łvelse hedder: “Vi venter p√• krigen, men det er racistisk at sige det.” Fint nok, s√• er jeg “racist.”

Den svenske officer Anders Lugn foruds√• den kommende krig allerede i 2008.¬†Min gamle l√¶rer og ven, Peter P. Rohde, indleder sine erindringer “Midt i en ismetid” med s√¶tningen udtalt hjemme p√• Jagtvej i 1908: “Far, hvorfor bliver der aldrig krig.” Han slutter den i 1970 med ordene: “Hvorfor bliver der altid krig?”

Der bliver altid krig, fordi dumheden og uvidenheden f√łdes hver dag. Vores aktuelle dumhed og uvidenhed hedder “islam.” Islam vil f√łre til den n√¶ste krig i Europa, ikke mindst i Sverige, der jo knap ved, hvad krig er.

Tiderne er skiftet siden 2001, og Aftonbladet har ikke opdaget det. Det interessante i det næste tiår bliver ikke Danmark, men Sverige. Findes socialdemokratiske Aftonbladet i år 2025? Formentlig ikke.

Findes Sverige i 2050 eller 2100? Man har lov at tvivle. Heldigvis kommer jeg ikke til at opleve det. Danmark og Norge skal beskytte sig imod det kommende Sverige. Det er ikke helt dæmret endnu, men forord byder ingen trætte. Mikael Jalving håber på, at svenskernes blinde fremtidstro vil vise sig rigtig, men intet tyder på det hidtil.  Svensk avis: I 2001 blev alle danskere racister. Tobbe: Svenska medier fördömer dansk debatt

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iq
Iq
6 years ago

N√•, jeg h√łrte nu Drude Dahlerup idag i SR “Nordegren och Epstein”. Hun var nu ganske fredsommelig kedelig.
Hun bliver bare trukket frem ved passende lejligheder af svenske medier. En passende politisk korrekt dansker. Lidt pinlig faktisk. Det er jo en mangelvare i Danmark, if√łlge vores k√¶re broderland, hvor vi alle er racister.
Det er egentlig ganske morsomt, hvis det ikke var s√• s√łrgeligt.

GODT VALG.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Iq

Jeg husker Drudes moder, Ulla Dahlerup fra tiden i ungdomsklubben i 1964, hvor hun gav enkel information om unges sex og rullede et kondom ned over enden af et kosteskaft. vi skulle jo ikke skaffe u√łnskede b√łrn i utide, eller f√• en ‘drypper’.
Hun var faktisk helt ok og vi unger fik os en på opleveren.

Iq
Iq
6 years ago
Reply to  Armadillo

Du mener naturligvis Drudes s√łster ? Jeg mener Ulla Dahlerup var medlem af Dansk Folkeparti. Man h√łrer ikke s√• meget til hende , men hun skriver vist af og til i de nationale tidsskrifter . Hun var en s√•kaldt r√łdstr√łmpe.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Iq

Det kan være sådan som du siger, men det var sgu en dame værd navnet!
https://da.wikipedia.org/wiki/Ulla_Dahlerup

Jesper
Jesper
6 years ago

Tja, der er ikke s√• mange svenskere, PIppi Langstr√łmpe t√¶pper eller Haribo lakridser at r√•be nazist efter i Sverige l√¶ngere, s√• hvorfor ikke g√• i gang med danskerne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Jesper

Jeg tror, denne nye type Haribo-slik ville blive en stors√¶llert, hvis de satte den produktion i Danmark ūüėČ

http://www.jyllands-posten.dk/incoming/article6420882.ece/ALTERNATES/g-4_3/39227057.jpg

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
6 years ago

Den Stockholmsbaserade svenska offentligheten vet i stort sett ingenting om det verkliga Danmark. Den offentligheten, som i sj√§lva verket styr det mesta av nyhetsfl√∂det, lever i en dr√∂mv√§rld d√§r Sverige st√•r f√∂r “det goda” och deras fantombild av “Danmark” alltid st√•r f√∂r det onda. I den demoniseringsprocessen finns det m√•nga skyldiga som man kunde namnge om man haft tid och lust. Jag tror √§nd√• man ska f√∂rst√• att Lena Sundstr√∂m √§r den som verkligen bidragit till de senaste √•rens grova generaliseringar och f√∂rdomar, mer √§n n√•gon annan, och med sina centrala placeringar p√• TV4 och i rikslikaren Dagens Nyheter har… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Ja, Lena Sundstr√∂m …?!
I Danmark kunne hun sikkert f√• udgivet en kronik p√• Modkraft.dk eller i det lokale studenterblad…
Men i Sverige er hun gudhjælpemig noget nær et orakel..?!
Deri ligger vel hele forskellen. Man har k√łrt sig selv ind i en fordummelsens rundk√łrsel – og nu t√łr folk ikke at k√łre ud igen…