21
jun
Seneste opdatering: 21/6-15 kl. 2137
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indvandringskonkurs

Selv om al praktisk erfaring siger, at 3 verdensindvandring er torpedo mod √łkonomien: Gud n√•de og tr√łste den svenske politiker, der siger sandheden: Sverige bliver selv et 3. verdensland. Velf√¶rdsstaten er under afvikling, og ¬†det vil f√• dramatiske konsekvenser ogs√• i Danmark og Norge. Nemlig, n√•r pengekassen ikke l√¶ngere kan d√¶kke multikulturens underskud. Den dag er der ikke l√¶ngere fri passage p√• √ėresundsbroen. ¬†Det kan godt undre, at de 48 procent i Danmark, der stemte r√łdt, og hvis prioritet helt over i DF, er velf√¶rden, ikke sp√¶rrer √łjnene op og ser hvad der foreg√•r f√• kilometer fra Danmark.

Sveriges tre mest multikulturelle kommuner er malm√∂, og s√∂dert√§lje botkyrka. De fik i 2005 ca. 3.5 milliarder i kommunal udligningsgodtg√łrelserne. 2015 er summen vokset til 7 milliarder, ikke langt fra hele Norrland. For en generation siden var Malm√∂, Botkyrka og S√∂dert√§lje gennemsnitlige i begreb af skattekraft og snittinkomst, i dag er de afh√¶ngige af subsidier fra resten af landet.

Her har ” lang sigt ” allerede v√¶ret tilf√¶ldet. Kysterne ud for malm√ł budget er baseret p√• n√¶sten 12 mia. eur i egne skatteindt√¶gter og 5 milliarder i kommunal udligningsgodtg√łrelserne. Landstinget modtager yderligere 5 milliarder per √•r. Malm√∂ √§r sedan l√§nga bankerot, men g√•r rundt om s√• l√¶nge resten af sverige har r√•d til at d√¶kke underskuddet. Hvordan ser planen ud for n√•r hele landet n√•et var malm√∂ er idag? Hvem er s√• t√¶nkt at d√¶kke hullet i budgettet? Norsk oliefonden? Qatar? Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
6 years ago

Mer om hybridkrig:

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/16/vladimir-putin-opens-russian-military-disneyland-patriot-park

Får det lov att vara en kylskåpsmagnet med en idolbild av Lavrentij Beria, kanske?

Ulf Dahl
Ulf Dahl
6 years ago

Min gissning är att Sverige är det nya Grekland ,vi är inte där än men vänta 5-10 år så är vi där. Hur någon människa kan vara så dum att köpa Svenska obligationer.övergår mitt förstånd. Dom Svenska IT företagarna lämnar Sverige i stridström. Om jag var Danmark ,Norge och Finland skulle jag stärka gränsskyddet mot Sverige. För vad kommer alla människor som är vana att bli försörjda ta vägen??

kurt
kurt
6 years ago

Sommer i Paris. Men hvor fanden er politi og milit√¶r. Tre skud i luften og s√• skyd for at ramme. Det er fuldst√¶ndig uforst√•elig og voksne mennesker opf√łrer sig p√• denne m√•de. Overalt g√•r det mod d√•rligere tider.

Vent og se om 30 år, så er der rav i gaderne.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

En kraftig formindskelse af budgettet, såvel som omprioriteringer i budgettet kan en tid efter foretagne ændringer vis sig at være det bedste valg for samfund, som jeg ser det.
Det er nu engang ikke, ( udelukkende, forbehold er også her oplagte ), budgetters omfang der giver budgetter kvalitet.