29
jun
Seneste opdatering: 30/6-15 kl. 1509
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Under Almedalsveckan är integrationsfrågor ett stort debattämne, men nu visar en ny Novusmätning för TV4Nyheterna att fler än åtta av tio svenskar tycker att politikerna inte tar invandringsfrågan på tillräckligt stort allvar.Novus: Invandringsfrågan tas inte på allvar.

Indvandringen gik amok i Sverige i 1992. Morgan Johansson siger: “Vi beh√łver lidt mere tid.” Der er g√•et 23 √•r, og tiden en en vigtig faktor, n√•r man skaber irreversible problemer hver eneste dag. Hvor mange √•r skal de endnu bruge? Siden 1992 er der kommet sm√• 2 mio ind i Sverige, hvoraf 2.9 procent havde asylgrund iflg. konventionen. Haster det ikke lidt, at tage svenskerne alvorligt, eller betragter de det som irrelevant nu meget af l√łbet er k√łrt demografisk for Sverige?

Det er ikke specielt bedre i Danmark eller i resten af Europa. Hvordan m√• danskere, der pludselig ser sig selv omgivet af 20-30 procent udl√¶ndinge i deres kommune, ikke f√łle? De er ikke blevet forelagt √©n eneste konvention eller lov, det hele er trukket ned over hovedet p√• dem. Det m√• have en sv√¶rt fremmeg√łrende effekt p√• dem, ligesom det har haft p√• mig, der nu betragter hele demokratihall√łjet med foragt og som noget, der knapt ang√•r mig. Mikael Jalving minder danskerne om, at det ogs√• haster her, og langt fra bliver taget alvorligt nok:

For hvis regeringen og bl√• blok ikke f√•r reformeret velf√¶rdsstaten i l√łbet af de kommende otte √•r, og f√•r standset den ekstreme indvandring fra prim√¶rt arabiske omr√•der til Danmark, s√• er vi lige vidt ‚Äď eller rettere ‚Äď t√¶ttere p√• galopperende kaos, kriminalitet og terror ‚Äď ligesom i det √łvrige Vesteuropa. Historie er ikke et langstrakt √¶gteskab, men et hurtigt knald

40 franske imamer deporteret siden januar

Det er ganske vist lidt underligt at verfe imamer ud, n√•r terrordrabene i √•r nu “ikke har noget med islam at g√łre”, men √łvrigheden har vel f√•et visdom, som den har f√•et magt. Hvad har danske myndigheder mon foretaget sig med imam Hajj Saaed i Heimdalsgade, der pr√¶dikede j√łdehad for den danske terrorist Omar el Hussein dagen f√łr han tog ud og myrdede bla. en j√łde? Skal folk der vil starte en krig i Danmark “ad Helvede til”, som politikerne ynder at synes, eller er det tilstr√¶kkeligt at de bare ryger ud af landet?

France has deported 40 foreign imams for “preaching hatred” in the past three years, a quarter of them since the January terror attacks in Paris, Interior Minister Bernard Cazeneuve said on Monday. The minister vowed to clamp down on mosques and preachers inciting hatred after a suspected Islamist beheaded his boss during an attack on a gas factory last week.

Any “foreign preacher of hate will be deported,” said Cazeneuve, adding that several mosques were being investigated for inciting terrorism and if found to be doing so, “will be shut down”. “We have deported 40 preachers of hatred since 2012. Since the beginning of the year we have examined 22 cases, and around 10 imams and preachers of hatred have been expelled,” said Cazeneuve. France says 40 imams deported for hate speech. – Se ogs√• David Cameron and the Appalling Barbarous Poisonous Death Cult of Peace

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ripss 2
ripss 2
5 years ago

Ikke sikkert C snakker sannheten. Saken er, at Elysee – gjengen har herjet s√• lenge med franskmenn og franske borgere, de opprinnelige, ekte, er FORBANNA, de er i harnisk og meget iltre over tilstanden disse politikerne har stelt i stand. Deres korrupsjon, deres rasisme mot egen befolkning, deres luksusliv mens de deler ut statsborgerskap i hytt og pine sammen med alle tenkelige sosiale goder til ALLE innvandrere. Imens blir franske borgere fattigere og ser sitt land transformeres til et tredje verdens land. Der DE er de arme innbyggerne. Cazeneuve og klikken m√• n√• “gj√łre noe” for stemningen er sv√¶rt amper… Read more »

cello
cello
5 years ago

Det forekommer meg at 10 er utvist siden januar, 40 i l√łpet av de tre siste √•rene (ikke 40 siden januar)…

ripss 2
ripss 2
5 years ago
Reply to  cello

Ja, siden 2012! Sier Cazeneuve og han er en d…tt.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Det kan sikkert hjelpe √• utvise noen imamer her og der, akkurat som det hjelper √• sm√łre salve p√• ett myggstikk, men med det allestedsn√¶rverende internett hjelper det neppe s√• mye i lengden. De potensielle terroristene er jo allerede i landet og d e blir jo ikke sendt ut.
Men franske politikere er vel som norske, de kan knapt nok bruke en datamaskin. Det er jo så moderne.

Nilsv
Nilsv
5 years ago

Jeg tror, de fyrretyve imamer blev udvist, fordi de ikke havde noget med islam at g√łre, og de 80 terroristh√łjskoler i Tunesien blev lukket, fordi de ikke havde noget med islam at g√łre. S√• passer pengene.