29
jun
Seneste opdatering: 29/6-15 kl. 1422
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

JUNE 12, 2015 Book Discussion on Climate Change De fĂ„r sig en solid griner pĂ„ “klimabenĂŠgternes” konference. Salen er flad af grin, som da han var i KĂžbenhavn sidst. Den omtalte hockeystick teori, som Steyn skal i retten for at have kaldet ‘svindel’, ser sĂ„ledes ud. Mark Steyn er i KĂžbenhavn igen den 26. september sammen med Douglas Murray og Henryk Broder.

Åsiktskorridoren vidgas

Alene at man har et ord som “meningskorridoren”, maner i sig selv til eftertanke. Det er opstĂ„et Ă„rtier efter, at der var brug for det, men sĂ„dan var det ogsĂ„ med “miljĂž” og “forurening”, da GrĂŠnser for VĂŠkst udkom i 1972. Da havde alt vĂŠret mĂžgbeskidt lĂŠnge.

I et afsnit i videoen nedenfor kan man hÞre Gunnar Sandelin observere, at svensk debat pÄ indvandringsomrÄdet har udvidet sig en smule i den allerseneste tid. Dette gÊlder isÊr for indvandrede debattÞrer og nye debattÞrer, hvorimod dem svenske journalister har lukket munden pÄ i tre Ärtier, ikke er omfattet den svenske Perestrojka.

Hvad nu dette kan skyldes, ligger enhver frit for at gÊtte. Personligt tror jeg, de minder censorerne for meget om deres dÄrlige samvittighed. Desuden er de for farlige, for de kan jo hele historien pÄ fingrene, om hvordan deres mund blev lukket af medier, der nok vidste hvad der var sandt og falsk og nidkÊrt vogtede gÊrdet til den offentlige sandhed.

Historien om den kvalte indvandringsdebat, skal forblive ufortalt, for at censorerne kan bevare deres selvbillede. Hvilke skader deres handlinger har forvoldt ved deres antidemokratiske hĂŠrgen, fĂ„r vi nok aldrig at vide. Kommer du nogle Ă„rtier for tidligt, skal du lide dĂžden i den sorte gryde. “Den offentlige mening” kan vĂŠre ligegyldig i forhold til sandheden, men ikke hvad angĂ„r social anseelse. Man skal dog ikke  tage det for tungt. En hĂžjinformeret debat betyder ikke sĂ„ meget. Bare at hĂžre en dansk politiker udtale sig om islam, berĂžver en for illusioner i den retning. Nuvel, her er to reprĂŠsentanter for ny-svensk Perestrojka: Hög tid att berĂ€tta vad invandringen kostar

Varför har fakta om invandringens kostnader för samhÀllet sÄ lÀnge undanhÄllits oss?Jag har i tidigare insÀndare efterlyst vilken budget politikerna arbetar efter betrÀffande dessa kostnader utan att fÄ svar.Efter att ha tagit del av en ledare i SmÄlandsposten, den 5 mars 2015, vill jag dela med mig av denna artikel med ett för svensk press ovanligt innehÄll.

Mellan 1984 och 2014 har Sverige beviljat uppehÄllstillstÄnd för 1 867 953 personer. Av dessa faller 5 6326 (2,9 procent) under FN:s flyktingkonvention. Sverige har med andra ord gett skydd till lÄngt fler asylsökande Àn var flyktingkonventionen krÀver. UngefÀr hÀlften av alla som fÄtt uppehÄllstillstÄnd, har fÄtt det av humanitÀra skÀl eller till följd av att de Àr anhöriga. Inom de nÀrmaste Ären kommer Sverige att ta emot cirka 350 000 asylsökande, vilket Àr fler Àn vad som bor i hela Malmö. LÀggs anhöriginvandring till blir det totalt cirka en halv miljon i befolkningsökning. Det Àr lika mÄnga som det bor i Göteborg.

David Rexvid: “Förbjud slöja för minderĂ„riga flickor”

Det Àr dags att kriminalisera slöja för minderÄriga flickor. Slöjan Àr ett uttryck för mÀns försvar av sin heder och skadar flickorna bÄde psykiskt och fysiskt, skriver Devin Rexvid, doktorand i socialt arbete vid UmeÄ universitet.

Avslutningsvis vill jag betona att slöjan aldrig Ă€r oskyldig utan den reducerar flickan till hennes biologiska kropp samtidigt som den nekar henne rĂ€tten till och kontroll över den egna kroppen. För att bevara vissa principer – till exempel rĂ€tten till den egna kroppen och sexualiteten, allas likhet inför lagen och jĂ€mstĂ€lldhet – Ă€r det nödvĂ€ndigt att införa ett förbud av sĂ„dana förtryckande praktiker eller traditioner som slöjan.

I dag fÄr minderÄriga inte röka, dricka alkohol eller rösta. Varför fÄr de dÄ bÀra slöja som innebÀr en rad negativa följder för dem?

MinderÄriga flickor behöver samhÀllets skydd dÄ de utifrÄn sin grad av mognad och sin beroendestÀllning till sina förÀldrar inte kan vÀrja sig mot den islamistiska uniformen som slöjan i dess olika former utgör. En ny lag om förbud av slöja för minderÄriga bÄde i och utanför skolan, precis som agalagen, Àr helt avgörande för att dessa flickor ska kunna nyttja sina fri- och rÀttigheter dÄ slöjan innebÀr sÄvÀl fysiska som psykiska övergrepp pÄ beslöjade flickor.Devin Rexvid, doktorand i socialt arbete vid UmeÄ universitet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
6 years ago

Operatsiya Climate Change. MachtĂŒbernahme by “Soft Power” kan ocksĂ„ illustreras sĂ„ hĂ€r skrĂ€mmande enkelt:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3141158/A-flawed-accuser-Investigation-academic-hounded-Nobel-Prize-winning-scientist-job-reveals-troubling-questions-testimony.html

In a nut shell.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Nicke99

Daily Mail bliver jo bedre og bedre…
SĂ„dan nogle hysteriske uslinge skal bare ryges ud..! Alle sammen..!

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Mark Stein er en lysende kommunikatĂžr og kan bare det der med at samle alle indtryk og hĂŠndelser pĂ„ en enkel mĂ„de. Det er bare det at jeg har lidt svĂŠrt ved at se gennem disse ofte ganske lange prĂŠsentationer, der egentlig bare bekrĂŠfter hvad jeg allerede pĂ„ egen hĂ„nd har kommet frem til gennem Ă„rene, der er jo ikke prĂŠcis mangel pĂ„ information i hverdagens mediebrus og jeg behĂžver ikke at fĂ„ bekrĂŠftet hvad jeg allerede ved. Alligevel vil jeg give en eloge til de der har modet og energien at fremfĂžre det ubekvemme budskabet til de der vil… Read more »

Svend
Svend
6 years ago

Michael Mann – JĂžrgen Dragsdahl To stykker af samme botulisme inficerede rĂžde pĂžlse.

Stor hyldest til Mark Steyn, Bent Jensen og alle andre der siger sandheden.