4
jul
Seneste opdatering: 5/7-15 kl. 0545
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vesten behandler IS som i sin tid Hitler”

‚ÄĚDesv√¶rre vil der p√• grund af fejhed og dumhed hos en r√¶kke civiliserede lande, som ikke er villige til at danne en international styrke, d√ł hundredevis, hvis ikke tusindvis uskyldige mennesker, siger Milos Zeman. Milos Zeman er overbevist om, at Vesten skal stoppe indvandringsb√łlgen til Europa, som finder sted i √łjeblikket.

‚ÄĚHvis de europ√¶iske lande tager imod flygtningeb√łlgen, kan vi risikere, ogs√• som minister fra Libyen sagde, at vi faktisk g√łr den nemmere for IS at ekspandere til Europa, siger Milos Zeman. Milos Zeman √łnsker at fors√łge at overbevise verdenssamfundet om, at det er n√łdvendigt med en f√¶lles politik mod IS, ved et m√łde i FN i september. Den russiske pr√¶sident Vladimir Putin er if√łlge ham allerede med p√• id√©en. TJEKKISK PR√ÜSIDENT: VESTEN BEHANDLER IS SOM I SIN TID HITLER, (Zbabńõlost a √ļstupky jak Hitlerovi. Zeman ztrhal postup Z√°padu k Isl√°msk√©mu st√°tu.)

Berättelserna kan börja höras

Jan Sjunneson om den dag den svenske middelklasse vågner og opdager, de alligevel ikke vil afskaffe sig selv. Da slutter en hel del politiske karrierer, må man forudse:

Vad som nu står på tur i invandringsdebatten är att medelklassen börjar berätta om vad som sker i landets skolor, sjukhus, socialkontor, domstolar och högskolor. De har hittills tigit och lidit i en missriktad medkänsla med de s.k. ensamkommande, EU-migranter, flyktingar utan flyktingskäl, illegala utlänningar utan uppehållstillstånd och vad nu medierna valt att kalla de grupper som utsetts till offer. [..]

Själv väntar jag på att skol- och barnläkare ska berätta om inaveln i vissa muslimska släkter och dess påverkan på intelligens, skolgång, kondition och sjukdomar; att poliser och brandmän berättar om sina duster med invandrargäng i förorterna; att fler jurister än Rolf Hillegren och Ulf Wibäck berättar om missförhållanden i rättsprocesser; att lärare vågar säga ifrån om vilka som stör lektioner, försvarar antisemitism och vilka som drar ned skolresultaten; att universitetslärare inte känner sig hotade från rasistbeskyllningar av att underkänna odugliga uppsatser pga. dåligt språk och faktaredovisning; att akutmottagningarna vågar redovisa våldtäktsstatistik på de kvinnor som berättar om utlänningar som förgripit sig på dem och så vidare. Berättelserna kan börja höras

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Bederum for alle religioner.

Pat Condell har ret. Vi vikinger m√• insistere p√• at dyrke vores f√¶drene religion. Hver Thors-dag skal vi tage en d√łd gris ind i bederummet og blote til aserne og vanerne. Grisen skal naturligvis betales af Islamisk Trossamfund, for inklusion g√•r som bekendt begge veje.

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Neville Chamberlain var ganska naiv, men det var jo flertalet av politiske ledare också på den tiden.
Farbror Adde förlorade som bekant och det kommer dessa muslimska extremister med att göra.
Det är jo inte bara Nato/väst de är oppe mot, men också Kina och Ryssland.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Armadillo

Jo, men Stalin vann, med grovt ödesdigra konsekvenser ännu i våra dagar.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Korrekt, Stalins Sovjet leverede slagtedyrene under WWII, godt nok med god våbenhjælp fra de vestallierede.
Vi har en hel del at takke Sovjet for og samtidigt meget at utakke dem for , det med tanke p√• hvordan Stalinismen h√¶rgede helt sansel√łst i b√•de hjemlandet og de erobrede omr√•der i Europa.
*Lillefar’ som han vel kaldes, sidder nok i dag og skovler kul i en vis hornet herres ovne.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Armadillo

Vi har INGET att tacka Stalins Sovjet f√∂r. F√∂r egen del anser jag att √Ėstfronten var en strid V√§st inte borde ha blandat sig i. De anf√∂ll Finland, tog Baltikum och andra halvan av Polen, OCH de hade m√∂rdat fler m√§nniskor i fredstid √§n vad nazisterna lyckades med i ett totalt krig, och fortsatte dessutom med m√∂rdandet l√•ngt efter 1945.

Tack vare det faktum att Stalin satt i segrarmaktens stolar s√• kan okunniga ungdomar springa runt i Che Guevara t-shirts, tycka att kommunismen var “en fin grundtanke” och kalla alla icke-utopister f√∂r fascister.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Historian talar f√∂r sig sj√§lva, jag har familj d√§r stridit p√• b√•da sidor i WWII och jag har lite sv√•rt f√∂r ‘fredsskadade’ svenskar d√§r tror sig veta hur verkligheten var d√•!

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Armadillo

Och jag har lite sv√•rt f√∂r krigsskadade norrm√§nn och danskar som inte ser helhetsbilden. Hade ni befunnit er under Stalins klack, s√• hade ni inte varit lika sj√§lvgott mopsiga, och byggt myter om ert patetiska “motst√•nd”. Ett svar i SAK hade varit uppskattat. Satt tidernas v√§rsta m√∂rdare (kanske i konkurrensmed Mao och Djingis Khan) p√• segrarsidan? Ett enkelt ja eller nej duger.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Tja, det är säkert enklare att se helhetsbilden om man tittar på från sidolinjen, kränger järnmalm till farbror Adde och får betalt i tandguld från gasade judar.
Jo tack jag ser bilden!

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago
Reply to  Armadillo

Du menar att Sverige skulle ha öppnat en krigsförklaring mot Tyskland? Du försöker få det att låta som att danskarna uppträdde hjältemodigt under andra världskriget Рsanningen är ju att Danmark blev ockuperat för att Norge skulle besättas. Detta med anledning av att norrmännen hade samarbetat allt för mycket med engelsmännen för sitt eget bästa.

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago
Reply to  Armadillo

Du glömde nämna att vi svenskar fick betalt i lampskärmar och tvål också eller hur?

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Armadillo

Jasså du ser bilden.. Märkligt då att du inte ser bilden av alla dessa slavarbetere som jobbade sig till döds i Kolymas guldfält i 60 grader minus, för att betala Västalliansens lend-lease-avtal. Förmodligen charmigare i dina ögon.

Vidare kan vi konstatera att Danmark körde eftergiftspolitiken fram till 1944 (när det var uppenbart att Tyskland skulle förlora) Och förmodligen fick mer judiskt tandguld än Sverige. Våra malmfält hade betydelse fram till 1940, när Frankrike invaderades och man tog kontroll över de franska malmfälten. Vår export bestod av järnmalm 1939-1940, dvs långt innan några judar gasades. Gör din hemläxa, ditt fån.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Danmark fik n√¶ppe noget j√łdisk tandguld overhovedet.
En del af gældsproblematikken belyses på:
http://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/sp%C3%B8rgsm%C3%A5let-om-tysk-krigsg%C3%A6ld-til-danmark-er-stadig-ul%C3%B8st

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Peter Buch

F√∂rvisso intressant information. Jag vet inte n√•gra detaljer kring hur betalningarna gick till mellan Sverige och Tyskland p√• den tiden. Po√§ngen √§r att det √§r ett l√•gvattenm√§rke till argument att p√•st√• att vi skulle ha tagit emot “judiskt tandguld” som betalning f√∂r j√§rnmalmen, l√•ngt innan f√∂rintelsen p√•b√∂rjades. Eller att danskarna skulle vara ett slags under av mod j√§mf√∂rt med Sverige, n√§r man under 80% av ockupationen f√∂rde en samarbetspolitik med “Adde”. Sverige hade f√∂rmodligen varit lika modiga som Danmark eller Norge om vi hade blivit ockuperade, och det var n√§ra under 1943. Men eftersom vi hamnade utanf√∂r kriget kunde vi… Read more »

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago
Reply to  Armadillo

M√•ste vara en tung sl√§ktskuld att b√§ra p√•. Att ha familj som stridit f√∂r b√•de nazister och kommunister. Finns det inga riktiga hj√§ltar i din sl√§kt? Eller √§r alla lus p√• gangen….

invernes
invernes
5 years ago

IS er bare sterke så lenge Tyrkia beskytter djevelskapen, derfor må Tyrkia sparkes ut av Nato.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  invernes

Turkiet skal hållas kort inom NATO, men ute av EU.