8
jul
Seneste opdatering: 8/7-15 kl. 1949
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Programmets fĂžrste halvdel beskriver den eksplosive, uholdbare asylsituation i Østrig og dernĂŠst asyllobbyen (ogsĂ„ kaldet “asylmafiaen” i programmet) i debat i den anden halvdel. Det fastslĂ„r, at en asylsĂžger i dag de facto er en illegal indvandrer, og at der er store problemer med at sende illegale tilbage.

“En ny folkevandringstid er pĂ„ vej. Det bliver uhyggeligt brutalt,” skriver Flemming Ytzen i Politiken. En ny, sen erkendelse er ved at indfinde sig pĂ„ det blad. Danmark kan mĂ„ske endnu reddes, hvorimod jeg som bekendt mener, at det desvĂŠrre er for sent at forebygge omfattende vold for Sveriges vedkommende, mĂ„ske endda ogsĂ„ for Frankrig, Holland, Tyskland og England’s. Men fĂžrst og fremmest Sverige er kĂžrt over for alle rĂžde advarselslamper i mindst tre Ă„rtier. Jeg har gjort hvad jeg kunne, for at beskrive hvordan, og det er som advarsel betragtet faldet fuldstĂŠndigt pĂ„ stengrund. Den tidligere Ăžstrigske ambassadĂžr i Makedonien siger til sidst i programmet (min.24):

“Folkevandring betyder egentlig krig. Vi mĂ„ forsvare vores grĂŠnser militĂŠrt. Flygtninge mĂ„ interneres pĂ„ kaserner uden kontakt til omverdenen og uden arbejde. Flygtningekonventionen mĂ„ revideres. Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg er meget betĂŠnkelig. Vi mĂ„ indfĂžre straffebestemmelser for asylanter der udĂžver dokumentfalsk og socialbedrageri.”

Man mĂ„ kunne forstĂ„ tysk. Unzensuriert-TV: Asylchaos – Sturm auf Europa, sendt 7.7.2015. Kanalen beskrives som “eine im Februar 2009 gegrĂŒndete rechtspopulistische Plattform aus Wien,” skal det tilfĂžjes for fuldstĂŠndighedens skyld. Apropos asylmafia, sĂ„ kom jeg ved et tilfĂŠlde forbi UdlĂŠndingeservice i dag, og jeg skal love for, der serviceres. Det er hĂžjsĂŠson og advokatbutikkerne fylkes tĂŠt. Der fangede jeg denne  flotte negerhĂžvding, om jeg sĂ„ mĂ„ sige.

8.7.2015 009

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Store, grinende afrikanermunde… Det ser man pĂ„ billedet straks. Videoen giver mig akut hovedpine, for det er ikke til at holde ud at se pĂ„, hvordan Europa skal lemlĂŠstes og voldtages af det voldelige, krĂŠvende og brokkende rakkerpak fra MellemĂžsten. Stakkels os. Gid man vĂ„gnede op til overskriften: “Muslimer deporteres fra Europa i dag!”

invernes
invernes
5 years ago

Europa har ikke noe valg grensene mÄ stenges ! men fÞrst mÄ folk i Europa fjerne EU, og det mÄ skje pÄ samme mÄte som Sovjetunionen ble opplÞst.

Nicke99
Nicke99
5 years ago

Grekland igen. Nu stÀlls regimkritisk press inför rÀtta. De bryr sig inte om att dölja nÄgonting lÀngre:

http://www.di.se/artiklar/2015/7/8/grekiska-regeringen-utreder-kritiker/

Nicke99
Nicke99
5 years ago

“No man is an island”, sade Martin Luther King en gĂ„ng, men genom att stĂ€mpla allt motstĂ„nd mot IS’ etablering i Europa som nazism, brĂ€nner Stefan Löfven alla broar och alla skepp och stĂ€ller sig helt utan förbindelse till fastlandet.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Nicke99

Nicke, jeg forstĂ„r bedre norsk end svensk, sĂ„ jeg mĂ„ lige have det ‘clarified’, det du skriver: Mener du, at forbryderen Löfven er imod, at nogen er imod, at ISIL etablerer sig i Europa?? Synes han, at det er ‘demokratisk’, at de har lov til at Ă„ etablere sig? (Gid vi aldrig havde fĂ„et den fordĂžmte bro til Sverige!! 🙁

Nicke99
Nicke99
5 years ago

Operatsiya Multykultura, mer kĂ€nd som “Den Generösa Flyktingpolitiken”, Ă€r en vapengren av mĂ„nga i Kommunismens totala krig mot VĂ€st, som fördes i det fördolda under 25 Ă„r men som nu kommer upp till ytan igen. Mer om “andere Methoden” hĂ€r:

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/08/is-putin-playing-puppetmaster-in-greece.html

Som jag skrev hÀromdagen: Sverige Àr Nordens Grekland.