14
jul
Seneste opdatering: 14/7-15 kl. 2256
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er sommer og let blogning, men derfor lĂŠser man jo alligevel. Gade Jensen og Jalving har skrevet i elitedivisionen, i Sverige foregĂ„r der en Perestrojka i MSM hvad enten den nu kan rĂ„de bod pĂ„ 40 Ă„rs forsĂžmmelser eller ej. VindbĂžjtlerne drejer forsigtigt. Det er en evig skam at et demokrati censurerer de bedste hoveder eller skrĂŠmmer dem med udstĂždelse fra at skrive, hvilket ikke skal forlede en til at overvurdere en informeret debat’s betydning. Den kan flytte nogle stemmer blandt de fĂ„ kroniklĂŠsere, men den flytter sĂ„ vidt vides ikke politikere. Den danske debat har vĂŠret second to none siden 2001, den har vĂŠret god for skribenterne og lĂŠserne, men om den har vĂŠret god for landet, er mere end tvivlsomt. Politikerne deltager ikke, og vi aner ikke, om de overhovedet lĂŠser den, de har sĂ„ meget andet for.

NĂ„r de er i stand til i valgĂ„ret komplet at ignorere Poul Christian Matthiessen og Gunnar Viby Mogensens to kronikker (1 og 2), er der grund til at betragte den folkelige debat som terapi for deltagerne og mĂ„ske ikke sĂ„ voldsomt meget mere. Politikerne er dikkende lammehaler til “fredens projekt”, det korrupte, post-Maoistiske EU. “Har vĂ„ra politiska ledare det kurage som krĂ€vs för att hindra en utveckling som just nu ser ut att gĂ„ mot ett tredje storkrig i Europa?” spĂžrger Larns Bern. Vi lever trods ferien midt i en opinionstid, og jeg har samlet lidt fra den seneste uge:

Hvorfor tillater dere ‹muslimer Ă„ flytte til Norge?

Jeg kan ikke forstĂ„ hvordan det er mulig at dere lar islamister fĂ„ opphold fordi de flykter fra myndighetene i hjemlandet.«Magid» rister pĂ„ hodet.‹ – “De ville aldri ha innrĂžmmet dere noen av de samme rettighetene.” Dagen.no

Flyktingpolitiken kan leda till att Sverige gÄr in i vÀggen

Ur led Àr tiden. Om inte alliansen, eller de rödgröna, klarar av att möta medborgarnas oro för de vÀxande utmaningarna vad gÀller Sveriges asylmottagande, utan bara fortsÀtter att lova krafttag för bÀttre boende, integration och arbete utan att nÄgra resultat kan förmÀrkas, kan resultatet bli att SD:s frammarsch fortsÀtter. Medan MP styr en fortsatt rödgrön regerings marsch ut i tomma intet i sju Är till. Jag Àr allvarligt oroad för att Sverige riskerar att gÄ in i vÀggen. Expressen

Sverige – en moralpolitistat

Muslimske kvinner hadde mer frihet under Saddams diktatur enn i dagens Sverige, hevder irakisk innvandrer i ny bok. Dagbladet.no

Danmark bĂžr lukke grĂŠnserne helt

Mange tager fejl ved at tro, at det er en menneskeret at bosÊtte sig i Danmark. Det er det ikke. Det var det heller ikke for mig, da jeg for 22 Är siden sejlede ind i Nordhavn med et skib fra Swinoujscie. Det er derimod et privilegium. At man fra samme Þjeblik, man fÄr opholdstilladelse, har samme rettigheder som danske statsborgere med meget fÄ forbehold. Langt de fleste indvandrere har stor respekt for det og er smeltet helt ind i det danske samfund, men der er en del indvandrere, isÊr fra MellemÞsten og Nordafrika, der simpelthen ikke agter at udvise respekt for det samfund, der tog imod dem. Berlingske

Sluta vilseleda om invandringen

SkönmÄlningarna om invandringens vinster riskerar förhindra att en fungerande integrationspolitik kommer pÄ plats.Förra veckan rapporterade Dagens Nyheter att Sverige tjÀnat 900 miljarder pÄ invandringen. Nyheten fick snabbt spridning och publicerades i flera andra stora tidningar. Att uppgiften slÀpptes pÄ.Sverigedemokraternas dag i Almedalen var knappast en slump. En positiv nyhet tyckte mÄnga. Det var bara ett problem. Siffran, som baseras pÄ en rapport frÄn vÀnstertankesmedjan Arena idé, Àr ett falsarium. GÞteborgs Posten

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Jeg er sten sikker pÄ, at rigtig mange politikere lÊser med pÄ bÄde Snaphanen, Uriasposten o.a.
DesvÊrre er det bare sÄdan, at hele folketinget bestÄr af kyllinger. De kan godt besvÊrge sig igennem div. politiske ungdomsorganisationer og sidde i socialt lag og have en mening om hvad som helst. Men nÄr det kommer til stykket er de ikke en bregne vÊrd. De tÞr sgu ikke stille sig op og sige hvad det hele handler om, af frygt for at skulle stÄ pÄ mÄl for deres holdninger??!!
Hvor herrer bevar mig vel – og sĂ„ blir’ man politiker???

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago

“Politikerne deltager ikke, og vi aner ikke, om de overhovedet lĂŠser den, de har sĂ„ meget andet for.”

Politikerne er bedĂžvende ligeglade med, hvad vi andre mener, skriver og gĂžr. De har travlt med at fylde deres og deres venners lommer med dine og mine penge, hvis de ikke lige er i gang med at ĂždelĂŠgge et eller andet sammen med nogle udenlandske venner i en eller anden international organisation