19
jul
Seneste opdatering: 19/7-15 kl. 1429
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anti-Semitic acts are up 84% over the last five months, for a total of 508. Jews make up only 1% of the population but are 50% of the victims of hate crimes, and are typically targeted by Muslims. Jews are leaving France in record numbers, heading to Israel, Canada and the U.S.So what happens after every Jewish citizen has left? Do you think Muslim violence in France will stop?

Report: Thousands of French Jews Expected to Make Aliyah to Israel This Summer, Attacks On France’s Jews Surge Amid Concerns Of Rising Anti-Semitism in Europe. Sydsvenskan interviewer idag svenske j√łder, der er flyttet til Israel: ‚ÄĚDet g√•r inte att leva som jude i Europa‚ÄĚ. Evig skam over svenske politikere.

Charb’s enke: ¬†¬ĽKrigen er der, vi m√• gribe til v√•ben¬ę

Rektoren for moskeen i Paris var forleden ude med et forslag, som s√¶tter ny brand i den franske islamdebat: Tomme eller n√¶sten tomme kirker skal tjene som moskeer. Hans udspil blev m√łdt med en storm af protester, og forrest st√•r den tidligere minister, advokat og feminist Jeannette Bougrab, hvis livsledsager, St√©phane Charbonnier med tilnavnet Charb, var blandt ofrene for terroraktionen mod ugeavisen Charlie Hebdo 7. januar.

¬ĽDet er fuldst√¶ndig absurd at mene, at man kan skifte det ene kultsted ud med det andet. Det afspejler en rystende kulturel forvirring¬ę, siger Jeannette Bougrab. Hun er dybt bekymret over initiativet fra de parisiske muslimers overhoved. ¬ĽDet er en helt utrolig provokation. Hvis man vil hidse den ene befolkningsgruppe op mod den anden, er det lige det, man skal g√łre¬ę. Det er utroligt. Jeg lever under beskyttelse i mit eget land, som jeg nu forlader. For den situation er ikke til at b√¶re hver dag.Under vores m√łde p√• en caf√© i Paris er hun ledsaget af to civilkl√¶dte politifolk.

¬ĽKrigen er der, og vi m√• gribe til v√•ben. Det er ogs√• en krig p√• nettet; det er en ny form for konflikt, men den er der, og vi kommer til at opleve flere attentater i Europa¬ę. ¬ĽDet er ikke imamer, som bliver myrdet. Det er j√łdiske b√łrn som i 2012 i Toulouse, og det er helt uskyldige mennesker i K√łbenhavn og p√• det j√łdiske museum i Bruxelles, siger hun. ¬ĽDet er utroligt. Jeg lever under beskyttelse i mit eget land, som jeg nu forlader¬ę

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Man kan √§ven s√§ga s√• h√§r om detta som sker. Om nu judarna l√§mnar detta omr√•de (kontinent) och d√§rmed s√∂ker sig till frihet p√• n√•got annat st√§lle eller att de bos√§tter sig i Israel..? D√• kan denna kontinents medborgara d√§rmed ta den strid som beh√∂vs mot islam utan att det lamsl√•r f√∂rsvarsf√∂rm√•gan genom andra v√§rldskrigets “fasor”. D√• vet vi att de √§r i s√§kerhet och de som √∂nskar vara kvar blir skyddade av alla dem som strider mot en “historisk inkr√§ktare”. Genom detta s√• kommer kontinentens medborgare inte att ha detta ok som ligger som en v√•t filt √∂ver oss… Read more »

Ramona Fransson
5 years ago

Jag kommer aldrig förlåta dagens och gårdagens politiker för vad de gjort med Sverige! ALDRIG!

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Yderst bærer vælgere jo ansvaret, der er ingen der tvinger mennesker at sætte kryds for politikere der bare skader landet.

Skåning
Skåning
5 years ago

The jews are more threatened, yes. But where is our nordic promised land, when our nations crumble? Iceland? Faeroe Islands? Orkney? If you cut the religious gibberish, why are jews entitled to a jewish nation, Whilst we are not entitled to a nordic homeland?

Ramona Fransson
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

You have to fight for it! It will not fall down in you lap!

Skåning
Skåning
5 years ago

Believe me. I have been fighting all of my adult life, with words and arguments, not with fists or weapons, because I believe(d) in democracy and that the pen is mightier than the sword. And where are we today in Sweden? Things have never been so extreme, both in terms of mass immigration and the fanaticism of the leftist, multicultural, islam-loving political branch.

Ola Nilsen
Ola Nilsen
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Wilhelm Moberg, Svensk str√§van, 1941 ‚ÄĚSverige √§r v√•rt, det √§r sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det √§r √§ven de d√∂das land, deras som byggt upp det √•t oss fr√•n b√∂rjan och l√§mnat oss sitt verk att f√∂rvalta och f√∂rkovra. De d√∂da √§r √•tskilliga millioner flera √§n vi. De har mycket att s√§ga oss nu, och vi √§r skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de utr√§ttat och genom att v√§rdes√§tta deras str√§van. De kan icke mera v√§rja sitt verk. Det √•ligger oss. N√•gon gudomlig r√§tt till ett visst landomr√•de, n√•gon… Read more »

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Ola Nilsen

Wilhelm Moberg var en klok man och något så udda som en svensk dissident. Känns dessvärre lite talande att han tog livet av sig till slut.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jo, han dränkte sig i sjön vid sitt sommarhus 1973.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Vilhelm_Moberg