21
jul
Seneste opdatering: 21/7-15 kl. 2246
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har klippet de sidste 26 minutter ud fra dagens radio RLM, fordi de handler om noget opløftende og alment, men også fordi den første del af udsendelsen er fortærskede og specifikke svenske emner, der ikke siger nogen udenfor Sverige særlig meget. Jeg kalder dem surrogatdebatterne: Racisme, homo, genus, HBTQ und so weiter. Nedkaldt af staten over hr. og fru Svensson, så de kan skændes om det, mens de virkelige æggehoveder i Riksdagen ordner de vigtige ting i fred. Ikke at Conrad og Ingrids polemik ikke er på sin plads i Sverige, men selv der er en Prideparade på Järvafältet et sideshow.

De tager derefter en interessant diskussion om det Sverige, hvor familier og venner splittes af asylpolitikken, og hvor man helst kun ytrer sig under pseudonym. Det er en diskussion der berører mange helt personligt også i Danmark og Norge, og på grund af det og Carlqvists opmuntring til modstand, jeg har klippet dette afsnit ud. Hun tager udgangspunkt i London’s borgmester Boris Johnson’s bog The Churchill Factor: How One Man Made History. Sverige trænger til at høre de ord.

Swedish top imigration official caught praising islamic state

Samiya M. Warsame bliver kendt i den store verden. Hendes Facebook er her:

Samiyah M Wasame, who serves on Sweden’s Migration Board, is accused of ‘liking’ numerous jihadi posts on Facebook. In one example, she ‘liked’ a picture of an AK-47 next to the words “Remember the Mujahdieen in your prayers… Because they are fighting on your behalf.”

She also liked a black Islamic flag as well as a status by a jihadist who lamented the problems he was having travelling to Syria. She commented underneath, calling his decision “beautiful”.

However, after being exposed by various Swedish newspapers, Wasame said the revelations were an example of “increased hatred of Islam and widespread Islamophobia” and showed the “strongly growing baiting of Muslims in today’s society.” Breitbart


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SkåningsnaphanenLazzesteenɱØяñιηg$ʇðя Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
ɱØяñιηg$ʇðя
Guest

Jag tycker inte man skall glorifiera Churchill för mycket. Han och Stalin var båda alkoholister och Hitler var narkoman. Med andra ord kan man se kriget som ett bråk i en fylle/knarkarkvart. WWII var alk-drog-relaterat som Lena Holfve brukar uttrycka det.
Jeg tror, han kunne bære det med lidt større værdighed en Jean Claude Juncker her

http://linkis.com/www.youtube.com/Ny4JM

Lazze
Guest
Lazze

De drikker hele banden og det har de altid gjort, måske for at kunne udholde de beslutninger som de skal leve med resten af livet. Som Steen twittede tidligere i dag, så er vores egen EU-ikke-valgte Jean-Poul Juncker, “The Drunker” helt med på løjerne. https://www.youtube.com/watch?v=5IoGSlnIWYA