22
jul
Seneste opdatering: 23/7-15 kl. 0259
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Mona Walter blev for nylig forhindret i at tale i Folkets Hus i forstaden Rinkeby.

Berre l’Etang: Andet petrokemisk anlæg overfløjet af ukendte droner

Det er kommet frem at det petrokemiske anlæg Fos-sur-Mer natten til den 7 og 8. juli – en uge før dobbelteksplosionerne pĂĄ det ogsĂĄ Lyondell Basell-ejede Berre l’Etang – blev overfløjet af ukendte droner bekræfter politiet i Aix, der tager det meget alvorligt. Fos-sur-Mer ligger 50 km fra Berre lÉtang. To tanke med kulbrinter pĂĄ 11.000 og 48.000 kubikmeter blev sprængt pĂĄ Berre l Etang, en tredje sprængladning detonerede ikke.

“Jeg forsikrer dig, det var ikke et stykke legetøj. Denne maskine havde fire hvide og et rødt lys og mĂĄlte omkring en halv meter i bredden,” fortæller en af de ansatte, som observerede dronen. Selvom der ikke lige nu, er nogen formel forbindelse mellem disse drone overflyvninger i Fos, og den dobbelte brandstiftelse i Berre, er bekymringen stor blandt medarbejderne. MystĂ©rieux survols de drones sur le site LyondellBasell Ă  Fos og mange andre franske kilder.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ramona Fransson
5 years ago

Mona Walter är en röst i det mörka Sverige, men hon fĂĄr inte tala, synas eller pratas om för vĂĄra politiker och nationella journalister vill hellre vara “goda” intill idioti än att höra och inse Mona Walters sanning. Hellre lĂĄter de Sverige drunkna i ett hav av lögner.