24
jul
Seneste opdatering: 24/7-15 kl. 2026
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette er i ramme alvor den muslimske komiker, Yacine Hasnaoui, vi tidligere s√• v√¶lte cafeborde, fordi pariserne tillod sig at indtage mad offentligt under ramadanen. Hans fork√¶rlighed for at chikanere andre, er s√¶rdeles umorsom. Vi er langt fra mit Paris, der mere ligner kommiss√¶r Maigret’s og det i en s√•dan grad at jeg for nylig tillavede Mme Maigret‚Äôs Coq Au Vin.

Madame¬†Maigret var en af de kvinder, jeg m√łdte inden jeg egentlig kendte dem, for jeg gik i en drengeskole til jeg var 16 √•r. En vis id√© om √¶gteskabet fik jeg gennem hende, hvorved jeg ogs√• lettere forstod, hvorfor hr. kommiss√¶ren var n√¶rmest alt-drikkende. Calva, Pernod, belgisk √łl og fransk vin. Kendskabet til¬†hende blev heldigvis senere revideret i mere k√¶rlig retning siden hine puerile dage.

Drengeskoler skaber usunde myter om kvinder, men de g√łr en god til at forsvare sig rent fysisk og udholde smerte. Man fik t√¶sk, og man l√¶rte ikke at gr√¶de, selvom der var grund til det. Et menneske og et samfunds smertetr√¶skel er af betydning for dets overlevelse. Det er vigtigt at kunne t√•le, ikke mindst hvis man skal ud i krig. Og hvem skal ikke ud i krig ?

Det er stadig muligt for mig, at dr√łmme sig tilbage til svundne, mere civilliserede tider: Alcohol and Drinking in George Simenon’s Maigret Novels og Maigret and Food. Brasserie Dauphine lever endnu i mine dr√łmme som det ideelle asyl for en aldrende mand, der er truet af kvinder, surhed og vinterens m√łrke. En mand, der helst vil have fred.

“Sluta sabotera mitt land!”

Med den seneste Sentio-m√•ling, som svenske medier ikke vil gengive (bortset fra Gudmundsson i SvD), rinder tiden hastigt ud for Syvpartiet i noget, der ikke bliver en kontrolleret demolering. I 08 f√łrerbunkeren flyttes der nu rundt med hele arm√©er, der ikke l√¶ngere findes. Sidste √łjebliks marionetterne L√∂fv√©n og Kinberg-Batra kommer nu til at tage skraldet for partiledere gennem 40 √•r’s dumheder og fors√łmmelser, der tangerer, hvad nogle i befolkningen helt klart opfatter som forbrydelser. Advarede jeg dem ikke for femten √•r siden? Nu er der ingen ende p√•, hvad dette kan f√łre til. De brede massers vrede mod disse personer, har ikke n√¶r n√•et det niveau, som det vil n√•.

Sverige er i en accelererende ud- og afvikling. Jeg har skrevet om det her i √•rvis, og af og til t√¶nkt “ja, ja, den er god med dig, Steen” over mine egne dommedagsprofetier, for jeg er tvivler af natur, og tvivlen kan ogs√• omfatte det, jeg ser med egne √łjne. Nu ser det ud til at indhente mig, det √łjeblik jeg egentlig ville forebygge. Hos socialdemokraten Johan Westerholm m√łder man main-stream Sosse- og Moderatsverige, og jeg vil anbefale at l√¶se kommentarerne til g√¶stekronik√łren Jens Kittel ogs√•:

CKmSnVnWoAAssHc

‚ÄĚVi forts√§tter p√• Reinfeldts inslagna linje och f√•r enligt Migrationsverket sj√§lva en totalt okontrollerad invandring fr√•n 2017-2018. SD sitter i regeringen from 2018 och √§r regeringsbildare 2022.‚ÄĚ

Raderna ovan kommer från en av mina krönikor förra hösten och det finns starka skäl att resonera lite kring dessa rader. Migrationsverket själva gjorde bedömningen att kontrollen över invandringen går fullständigt förlorad 2017-2018.

Jag m√•ste d√§remot be att f√• revidera f√∂rra √•rets uppfattning om att SD blir regeringsbildare 2022, det kommer ske redan 2018 med dagens politik, eller kanske √§nnu tidigare. Dagens m√§tning fr√•n Sentio visar att SD nu passerat M vilket var helt v√§ntat och deras m√•l att bli Sveriges st√∂rsta parti ligger bara n√•gon enstaka m√•nad bort….Jag drar slutsatsen att kontrollf√∂rlusten √∂ver invandringen och starten p√• v√§lf√§rdssamh√§llets totala systemkollaps ligger betydligt n√§rmare √§n 2017-2018. Kapten Bl√•sk√§gg: Sluta sabotera mitt land!¬†+ indtil nu 76 kommentarer, der n√¶sten er det mest sigende.

En skriver:

Heja Jens nu är du uppe på Julia Ceasars nivå i analysen om vad som händer i landet. En eloge till Johan W som ger oss tillgång till dessa inlägg.

Se ogs√• Morten Uhrskov’s Ingen gr√¶nse for Sverigedemokraterne

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Her er det korrekte link til Gudmundssons artikel i SvD om den sensationelle Sentio-meningsmåling,
der sender SD afg√łrende foran M ( = Moderaterna – de svenske “konservative” ūüėČ ).

http://www.svd.se/sd-nast-storst-m-ner-pa-20-procent