28
jul
Seneste opdatering: 29/7-15 kl. 0232
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I tiden op til konferencen i K√łbenhavn den 26 september, holder jeg s√¶rlig √łje med videoes af dens deltagere: Mark Steyn, Henryk Broder og Douglas Murray.

Håndgranater. Hvorfor?

Politiet pr√łver med den her lamme: “Vi har haft tio femton √•r av stigande arbetsl√∂shet, v√§xande klyftor och sjunkande skolresultat.” S√•dan taler en politiker. S√• dumme er de ikke, men DR 2 Deadline havde sammen med to dansk-svenske kopieret den intetsigende sniksnak. Lidt Zlatan her, lidt innovation der. Adam Holm n√¶vnede noget med en indvadrerandel p√• 40 procent, men oprindelige svenskere kom i mindretal i januar 2014.¬†Det var en rigtig sommerferie-Deadline.

Det vigtigste, fik de ikke sagt: Byen er et fallitbo med 4.5 mia i underskud.¬†Arbejdsl√łsheden er over dobbelt s√• h√łj som i K√łbenhavn. Der er tusinder, der ikke taler svensk, som er analfabeter. For et √•r siden bad den om indvandringsstop, men der er ingen beslutningsevne i Sverige p√• dette omr√•de. Alt sejler. Byen er svensk multikulturs udstillingsvindue, og det er et r√¶dselskabinet af fiaskoer.

Deadline sk√łjter videre: “Det er en bandekonflikt.” Det er der intet der tyder p√•, andet end at de plejer at v√¶re bander gennem tyve √•r. M√•lene virker vilk√•rlige, der er ingen mening i r√¶kken af “forurettede.” Der er intet der tyder p√• andet, end at en samling mennesker kan lide at se h√•ndgranter eksplodere, noget de i betragtning af Sveriges st√łrrelse sagtens kunne foretage sig mange andre steder uden at forstyrre ¬†nogen. Man m√• brede sin forestilling l√¶ngere ud, og det g√łr politiet givetvis ogs√•. Der er frit slag p√• mange hylder:

En gissning √§r att det √§r ett p√•g√•ende utpressningsf√∂rs√∂k mot MKB. Helt enkelt en “b√∂tning” som straff f√∂r att man avhyste n√•gra blattar fr√•n l√§genheten. Det var ju s√• det hela b√∂rjade. Sen grumlas bilden lite av att det √§ven skett en del andra attacker mellan olika kriminella blattar, s√• bilden √§r inte entydig. Men det ena utesluter ju inte det andra.

I den mere uheldsvangre afdeling fik jeg tilsendt dette. Hvorfor ikke?

Hur gör ISIS när de ska ta över en stad? Det första steget i deras taktik är att låta bilbomber explodera på slumpvis utvalda platser i staden. Därefter kommer självmordsbombare enligt ett liknande mönster. När panik och kaos nått en kritisk punkt rullar de in, attackerar myndigheter, polis, rättsväsende osv. När de har kontroll över staden upphör plötsligt bomberna att explodera (och en helt annan, ännu grymmare form av terror tar över).

S√•g du den h√§r? Sveriges v√§g mot katastrof¬†Kan det vara s√• att en islamistgrupp har best√§mt sig f√∂r att g√∂ra en “dry run” i Malm√∂ med hj√§lp av en l√•da serbiska handgranater?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Mark Steyn mener at Obamas aftale er v√¶rre end Chamberlains (via¬†Snaphanen) […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Den om hvordan ISIS overtager en by virker troværdi. Рuhyggelig. Og er jo fantastisk billig lavteknologi.

Ramona Fransson
5 years ago

Den dagen dessa jubelidioter vaknar √§r det f√∂rsent. De har kramat fel kudde i s√• m√•nga √•r att de inte ens m√§rkte n√§r kudden b√∂rjade m√∂gla …

Ramona Fransson
5 years ago

Sorry, men s√• fort Aftonbladet har en artikel i sin blaska handlar det om klyftor och or√§ttvisor, vilket √§r bullshit. Om du vill vara en r√§ttskaffens medborgare V√ĄLJER du det. Ingen har p√•st√•tt att du kan bli n√§sta Zlatan och tj√§na hundratals miljoner. Men vad s√§gs om att bli en hederlig medborgare och tj√§na n√•gra hundratusen om √•ret? Vad s√§gs om att inte m√∂rda, v√•ldta, sl√• s√∂nder andras egendom? Vad s√§gs om att respektera att du kanske inte √§r en Nobelpristagare? Vad s√§gs om att helt enkelt bara vara en sjysst medborgare? √Ąr det s√• sv√•rt?

alexx3211
alexx3211
5 years ago

Kanaltunnelen mellem Frankrig og Storbritannien fors√łgt gennembrudt i nat af 2200 “migranter”

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/07/28/01016-20150728ARTFIG00260-la-nuit-o-2200-migrants-sont-entres-dans-l-enceinte-d-eurotunnel.php

Fors√łgte at n√• “det engelske Eldorado” (fra artiklen)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

√ėstrig efterforsker Geert Wilders for at opildne til had

Anklagemyndighed i Wien efterforsker den hollandske politiker Geert Wilders,
men vil ikke sige hvilke udtalelser, der kigges på.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/oestrig-efterforsker-geert-wilders-opildne-til-had