4
aug
Seneste opdatering: 5/8-15 kl. 1107
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

11811470_10153106636246245_872229191648234170_n

Guilt by association har en grundformel, der hedder: A er B. A er også C. Derfor er alle B’er C’er. Dette er åbenbart lesson one på de partiskoler, de kalder journalistuniversiteter i Sverige. I en tid, hvor hele verdenspressen af gode grunde skriver om Malmø, havde nogle Moderatmedlemmer i Skåne delt denne tegning, hvor ‘ø’ et i Malmø er lavet om til en af de yougoslaviske model 75 håndgranater, der er sprængt 30 af i byen i år. Hvis det ikke er humor, er det i al fald sort humor, men det synes Sydsvenskan’s Fanny Hedenmo overhovedet ikke. I syndernes land skal man slet ikke bryde sig om at grine ad noget. Heksejægeren Fanny får fat i moderaten Lars Olin, og han står artigt ret for hende gennem denne svada af spørgsmål uden at bryde sammen af grin eller bede hende ride til Bloksbjerg:

Varför delade du bilden?

Bilden är hämtad från främlingsfientliga Politiskt inkorrekt. Har du några betänkligheter kring det?

På Politiskt inkorrekt har det publicerats bilder där det står bland annat ”respect europe, no burqa” och ”hellre kärnkraft än flyktingström”.

Har inte ditt parti problem med att du delar bilder från den här sidan?

Men kan du förstå att det kan anses konstigt att du som moderat delar bilden?

Hur ser du på att din partikollega Lars Olin delar en bild från Politiskt inkorrekt?

“Många partikamrater som har delat bilden” Oh, at være politiker og have visioner og ville lave verden om, og ikke måtte sige sin ærlige mening eller dele en vittighedstegning, hvis uskyldighed vel er som det gamle blad Hudibras, hvor tegnede piger godt kunne strutte med brysterne bare det kun var hos herrefrisøren.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Peter ZichauCARTOON “Malmö” | E.J. BronOdd S. OlavssønsnaphanenPachama Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Geplaatst door: E.J. Bron (h/t “Vederso” – via Snaphanen) […]

Odd S. Olavssøn
Guest
Odd S. Olavssøn

Ak, ja…

Ikke nok med at ‘interwieveren’ Fanny Hedengangen gerne vil bestemme hvad der er god (og tidssvarende!) humor, hun vil også belære politikere om hvad der er korrekt politik, også kaldet PK.

Mon ikke denne venstrepolitiske propagandareferent hellere skulle passe sit arbejde som journalist, og lade politikere om politik?

Politik er alt for vigtigt til at pressen skal blande sig! 😀

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Ja, men hvad der også er helt utroligt er, at svenskerne – herunder moderate politikere – finder sig i det, uden at give disse helt utroligt dumme journalister tørt på. De skal da bare fortælle hende at de sgu da læser lige hvad der passer dem og poster lige hvad der passer dem – og så kan hun ellers nøjes med, at kører sine infantile og små-provinsielle agendaer af overfor små venstreorienterede svenske tøsebørn og ikke blande sig, når de voksne taler. Så kan hun jo starte den sædvanlige twitter- shitstorm eller opfordrer til en eller anden obskur demonstration mod… Read more »

Pachama
Guest
Pachama

Jeg leser artikkelen i Sydsvenskan, og kjenner meg fysisk uvel. Dette er opprørende, det er absurd.

Kommer denne gruppen svenske PK-ere noen gang til å forstå hvor langt ute de var?

invernes
Guest
invernes

Sverige er ikke lenger et land ! det er verdens største mentalsykehus.