6
aug
Seneste opdatering: 6/8-15 kl. 2003
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

ryesgade 6.8.2015 006ryesgade 6.8.2015 004

Jeg vidste ikke hvad der foregik fĂžr jeg kom hjem og slog det op. Den store gruppe var sĂ„ ophidset, sĂ„ man skulle tro at nogen var blevet myrdet. Det mĂ„ vĂŠre voldsomt generende for dem, der bor der. ForhĂ„bentlig ogsĂ„ for de juridiske sidegadevekselerere, der bor pĂ„ hvert hjĂžrne. Bortgivelsen af vores land foregĂ„r stadig i industriel skala. Indtil maj havde en lillle klike pĂ„ Christiansborg og i asylobby’en givet 10.019 permanente opholdstilladelser fraregnet studier og arbejdstilladelser. Hvad det er pr. 6.8, kan man kun gisne om, men da det er cirka 2000 om mĂ„neden, er vi oppe pĂ„ 14.000 t.o.m. juli. ForlĂŠnget til hele 2015 bliver det i nĂŠrheden af 25.000 opholdstilladelser til asylsĂžgere og familiesammenfĂžrte. Tallet bĂžr vĂŠre nul.

I fire dage har en gruppe syrere lavet et sÄkaldt sit-in ved UdlÊndingestyrelsens Borgerservice i Ryesgade i KÞbenhavn. Aktionen er en protest over, at behandlingen af deres sager om familiesammenfÞring er for lang. Hvor ventetiden normalt er omkring fem mÄneder, har mange af syrerne ventet i mellem seks og ti mÄneder pÄ at fÄ status over deres sag. DF vil have syrere i protest vÊk fra UdlÊndingestyrelsen (Foto © Snaphanen.dk. klik for  helskÊrm.) DF: Flygtningene skal samles i statslige centre, hvor de skal opholde sig, indtil de kan sendes tilbage til deres hjemlande.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
8 years ago

Tak for en fantastisk blog med sĂ„ meget klarsyn, sjĂŠl og kultur/dannelse pĂ„ Ă©n gang, og med en skribent som har en sublim evne til at skĂŠre tingene til, sĂ„ de fremstĂ„r i al deres nĂžgne men uhyggelige sandhed. NĂ„r der f.eks. stĂ„r, at “Bortgivelsen af vores land foregĂ„r stadig i industriel skala” tĂŠnker jeg, at flertallet af danskere vil nikke til dette udsagn, sĂ„ min nĂŠste tanker er mĂ„ske lidt naiv: fĂ„ det ud!, fĂ„ budskabet ud! for der er altsĂ„ en stor del af befolkningen, som ikke i dagens stress, jag og trivielle Facebook opdateringer samt de politisk… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x