10
aug
Seneste opdatering: 12/8-15 kl. 1736
107 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Carolin Herlin, det 55-årige offer var afdelingschef ved en hälsocentral i Skellefteå. Hun blev interviewet af Norran den 10 august i år. Avisen har fjernet det. Jeg har måttet fjerne det af copyright grunde.

(Posten opdateres) Jeg har ikke anvendt mig af svenske medier overhovedet. De talte sort i de første tolv timer. At ingen svensk politiker har udtalt sig her 24 timer efter, virker højst besynderligt og krysteragtigt. Det dæmrer nu, at ofrene er en helt tilfældig mor og søn. Ofrene er  Carola Herlin, Skellefteå (55) og Emil Herlin (28). Kvinden lader til at være dekapiteret ifølge ubekræftede kilder.

“Det såg ut som om huvudet skiljts från kroppen. Såg en kvinna liggande på golvet och det stod att IVA-sköterskan inte gjorde några räddningsförsök.”

Hvis dette er sandt, er de næppe fra Eritrea, men har påstået det, fordi det giver automatisk asyl. Den ene af gerningsmændene er en angiveligt asylsøgende den 23 årige Yohannes Mahari  (forundersøgelse, retten i Västerås). At den ene gerningsmand råber Allu Akhbar under anholdelsen (min 1:06), står frit for fortolkning. Myndighederne afviser, der er tale om terror.

Resten henligger endnu i mørke og må tilskrives det almindeligt tiltagende kaos i et Sverige, der er i færd med at opløse sig selv. Man er henvist til alternative kilder, hvad der er ganske normalt når noget er ‘kontroversielt’ i Sverige. Ingrid Carlqvist skriver på Facebook:

Det som sker nu är helt makalöst. När polis och journalister den här gången inte kunde gömma undan det faktum att gärningsmännen är asylsökande, så sätter de in ALLA krafter på att vända bort fokus från gärningsmännen och i stället påstå att “mörka krafter kommer att utnyttja detta” och sätter in polis vid asylboendena! Det är för tusan vi svenskar som måste skyddas!

Antiracismen står jo stærkt i Sverige, dens knusende sejr giver rent utrolige udtryk. Jeg tænkte i går aftes, denne gang går der vel ikke fakkeltog i den, men det gør der (link dødt, aflyst ved 16 tiden)

Efter det hemska dådet på IKEA i Västerås kraftsamlar vi nu i ett fackeltåg mot rasismen. Det är i denna svåra stund ytterst viktigt att vi fokuserar på rätt saker och tar avstånd från rasismen och splittringen i samhället. Vi träffas på parkeringen till ICA Maxi Erikslund kl 17.30 och avmarsch mot IKEA sker 18.00 under tystnad (ta med egna facklor).VI ÄR MÅNGA – VI ÄR STARKA – KROSSA RASISMEN NU!

Et helt og et halvt øjenvidne:

Enligt vänner på facebook ska kvinnan varit svensk och männen somalier, och att GM var kvinnans ex, stämmer ganska bra med tanke på att snubben som är alvarligt skadad såg ut att vara afrikan.

Indspilning i fuld skærm 10-08-2015 171203

Befann mig i samma avdelning med min son när bråket började. Det jag uppfattade var att GM började käfta med den somaliske mannen varpå hans vita tjej började knuffa GM i bröstet. Den ordväxling och glåpord mellan de tre parterna lugnades ner en smula efter att den tredje somaliske mannen kom och gjorde klickljud åt sällskapet.

GM fnyste och drog sig ifrån platsen varpå jag återgick till mitt sökande efter osthyvlar. En minut eller så förflöt och total panik urartade sig, skrik och kalabalik. Dessvärre stod jag utom synfält för attackerna utan tog min son och knallade lugnt vidare emot lampavdelningen. Sitter fortfarande på polisstationen och har fått avge mitt vitnessmål tre gånger.Dock möttes jag av en svensk man med blodiga händer på väg till ett av förhörsrummen då han troligtvis försökt rädda livet på ett av offren, då han varken hade handklovar eller fysisk eskort.

Muligt motiv:

Mamma Carola följer med lillebror Victor som nyligen flyttat till Västerås för att handla lite till hans lägenhet. Det hamnar i dispyt med två eritianer om något. En tillrättavisning kan ha utdelats av mamman. Vid köksavdelningen åker förskärarna fram och eritrianerna ska hämnas för en kvinna kan ju inte tillrättavisa en svart man. Tjoff, tjoff. Lillebror försöker avvärja men blir också attakerad. Den äldre eritrianen försöker också avvärja men får då ett hugg i halsen. Gärningsmannen springer ut till busskuren där han blir hämtad av polis.

“Klik-lyden” er klikkonsonanten der forekommer i Syd- og Østafrika.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

107
Deltag i debatten...

avatar
55 Comment threads
52 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
AndersjasminumTilsyneladende en svensk mini-Breivik « Snaphanen.dkgnorfelJojje 3000 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Det er en meget medievenlig historie i Sverige, endelig sker der noget der kan bekræfte svensk journalistik verdensopfattelse, det er jo ikke tit. Statsministeren holder pressekonference, hans tårer er ægte osv. – det er naturligvis fordi ofrene er indvandrere. Det sker aldrig for svenske ofre for turbomultikulturen, jævnfør ofrene på IKEA. Never! Ikke én socialdemokrat ytrede ét offentligt ord over mordene på Carola og Emil Herlin. […]

gnorfel
Guest
gnorfel

Jag är så förbannad över hur detta hanterats av polisledning och regering, att jag fullkommligt kokar över utav vrede.

Jojje 3000
Guest
Jojje 3000

Offentliga sektorn är Sveriges största problem.

Tom Erik Rasmussen
Guest
Tom Erik Rasmussen

Nå må svenske generaler ta til vettet og skyte den sjuke regjeringen sin.

Kom Obs
Guest
Kom Obs

Jeg kan knapt nok fatte at jeg skulle være den eneste der kan indse den egentlige sammenhæng i Ikea-dobbelt-mordet. Ganske vist arbejder jeg med analytisk vurdering af komplekse problemer, men der er intet komplekst i Ikea-dobbelt-mordet, der er kun kynisme, og dét i en grad som er hidtil uset. Årsagen til Ikea-dobbelt-mordet er ganske enkelt udvisningen. Morderen stod til udvisning, og det satte en idé i hovedet på ham. Hvis ‘blot’ han foretog sig noget absolut afskyeligt, så ville han undgå udvisning, og i stedet få en, ganske vist lille, men afgjort hyggelig lejlighed i et pænt svensk fængsel, med… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Det er såre simpelt: HENRET de svin! Det er simpelt hen for dårligt, at vi ikke genindfører henrettelse ved hængning i vore lande! Dødsstraf ved en vantros hånd ville nok få muhammeds onde disciple til at tænke to gange!

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Någon borde ställa polischef Pär Ågren till svars för vad han menar med “de mörka krafterna”. Är det Norrmalmspolisens egen misshandlarskvadron, basebolligan, han åsyftar? För när Pär Ågren var polis på Norrmalm åkte han, och några kollegor, runt och misshandlade folk. På betald arbetstid dessutom.

http://undermattans.blogspot.co.uk/2013/01/basebolligan-statens-egna-gangsters.html

trackback

[…] mycket blogg som jag besöker varje vecka Snaphanen skriver om […]

Odalh Archer
Guest
Odalh Archer

Det är nog inte så vårt att räkna ut att det är en terror handling. Varför IKEA, svenskt och välkänt samt sårbart för oss svenskar. Det är inte så svårt att bli asylboende för fortsatt planering av en attack. Var så ung ålder också på gärningsmännen. Skäms för Sverige att aldrig vågar erkänna att mångkulturer öppnar dörrar för mycket av sådana hemskheter, alla kan inte dras över en kant men sanningen är att de flesta kommer till vårt land för att ta ut så mycket pengar som möjligt, gör brott och sedan skicka det till sina egna landsmän. Inte så… Read more »

Helena Palena
Guest
Helena Palena

Modern heter Carola!

eurozone
Guest
eurozone

Om farhågorna besannas, att det skulle vara ett ISIS,Al-Qaida liknande dåd! Är det då inte dags att tala med Sverigedemokraterna.
Eller ska det bara bli ytterligare ett meningslöst fackeltåg mot rasism, där man lägger ut nallebjörnar till ingen nytta?
Jag tror att när vänster äntligen får sina huvuden ur röven och inser hur det ser ut i andra delar av världen, att detta kanske kan få dem att tänka om- vill vi ha det så här i Sverige.
Där man går från ett sekulärt land med ett rättssystem,socialt system, politiskt system, yttrandefrihet och kulturell historia till motsatsen!

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Polisen avfärdar religiösa och/eller politiska motiv till blodbadet på IKEA. Jag tror det ligger närmast till hands att svaret ligger i ett rasistiskt motiverat attentat. Det är kanske därför det slagit syntax error hos alla inom media, kultur och ordningsmakt. Nämligen det otänkbara att afrikaner kan känna hat mot en mamma och hennes son på grund av deras hudfärg.

larsrosenberg
Guest
larsrosenberg

vi som arbetar politiskt i Sverige saknar innerligt SVENSKARNAS PARTI i dag!
mångetnicitet är en vedervärdig styggelse som till varje pris måste bekämpas.

SamS
Guest
SamS

En sak vet jag säkert. Polisen ljuger när de säger att morden INTE var politiskt motiverade. Den ene misstänkte gärningsmannen nekar och den andre har inte kunnat förhöras. Då kan inte polisen veta någonting om eventuella motiv. De ljuger helt enkelt. Det krävs lögner för att upprätthålla den stora lögnen. Pk-lögnen som bygger på felöversättningar (värde i st för värdighet), informationsdöljande, falska anklagelser och alla andra smutsiga propagandaknep man kan ta till och som man verkligen använder i Sverige. Man använder lögner, men man använder inte lögner lika skickligt som Olof Palme, som när han iskallt tittade på journalisten, som… Read more »

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Påminner osökt om den brittiske soldaten Rigley som 2014 blev halshuggen på öppen gata av två svartafrikaner i London.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Sverige är under terrorattack och landförrädarregeringen Löfvén säger ingenting – en talande tystnad!!!

marianne Sommar lidström
Guest
marianne Sommar lidström

Carolin Herlin, avdelningschef vid Morö Backe hälsocentral. Vila i frid Carolin och Emil! Vilket öde ni mötte och det på Ikea av alla ställen. Ett helgerån mitt i folkhemmet. Tycker synd om Ingvar Kamprad! Gillar honom. Kunde inte morden ha skett på McDonalds istället. Mamman var en svensk kvinna som fick halsen avskuren. Hon hette Carolin Herlin, 55 år. Sonen Emil Herlin, 27 år, blev också dödad. Från Skellefteå. Frågan är varför. Sverige har fått sin första halshuggning. Hemskt! De var på Ikea för att köpa möbler till sonen som fått lägenhet i Västerås enligt Snaphanen. Självklart att media mörkar… Read more »

Emigrera
Guest
Emigrera

Till alla er som påstår att det rör sig om halshuggning, TÄNK EFTER!! Hur lång tid tror ni inte det tar att skilja huvudet från kroppen ?? Tror ni att förövarna skulle ha tid eller ens möjlighet att göra något sådant på ett av Sveriges största IKEA-varuhus?

Armadillo
Guest
Armadillo

Kan du anvende en kniv, en stor kokkekniv, da tar det bare nogle få sekunder!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Kanske bör du studera bilden lite närmare då? 😉

Om ingen vågar att göra nånting eller har blivit stukket ned också,
då tar det bara få sekunder, om kokkekniven (!) är stor nog.

Emigrera
Guest
Emigrera

Att skära halsen av någon ja. Men inte att avlägsna huvudet från kroppen!

trackback

[…] Dobbeltmord på tilfeldige på IKEA i Västerås […]

BraForSverige
Guest

Invandring berikar Sverige!

Save_Europe
Guest
Save_Europe

HEY SWEDEN! What did you expect?! Your ruling politicians and their voters are responsible for this as well as all the rapes and explosions in Malmö. Here’s an advice: vote SD. Use your brains and wake the fuck up. You are considered the stupidest country in Europe. The whole world shakes its head while observing you dumb fucks.

Mr_Speck
Guest
Mr_Speck

:0

Lenn
Guest
Lenn

haha! I like your lingo 🙂 They are dumb, DUMB fucks over there! Unfortunately, there is a bridge between Sweden and us Danes…. (dumb, dumb Danes).

Stefán Auðunn Stefánsson
Guest
Stefán Auðunn Stefánsson

Sweden as it was, is no longer a scandinavian country, it an islamic country, as far away from the viking origin and the nordic culture as one can get. It is sad to see, listen to and read about how Sweden has been invaded by islam. There will never be the good old strong Sweden again. And what is worse, this islamic disease is spreading to the still true Nordic countries, Norway and Iceland while Denmark has sunken already up to its neck. It is time to rise up against this invasion while it is still not too late.

David Prosén
Guest
David Prosén

Börjar Sveriges nationalfientliga politiker och 87procenten som röstade på dem få dåligt samvete? MODERATER PLEASE!! GÖR OM GÖR RÄTT!!! MISSTROENDEFÖRKLARA NUVARANDE REGERING TILLSAMMANS MED SD SÅ VI KAN FÅ EN CHANS FÖR ETT EXTRAVAL OCH FÅ EN MER FÖRNUFTIG POLITIK I DETTA LAND!!!! SPELA INTE DÖDA 7 ÅR TILL, DET KAN NI VÄL INTE HA SAMVETE TILL?

Sanningskommision
Guest
Sanningskommision

Varför ber du moderaterna göra rätt? Be istället folk att ta sitt förnuft tillfånga och kräva nyval och rösta på SD!

David Prosén
Guest
David Prosén

För att få ett nyval så måste väl ändå majoriteten av riksdagen rösta för att missförtroendeförklara regeringen? Och då är vi beroende av allianspartierna! Folk måste ta sitt förnuft tillfånga och försöka be att moderaterna tar sitt förnuft tillfånga.

Regina Säveholm Olsson
Guest
Regina Säveholm Olsson

Dom döda är tydligen mor och son.

trackback

[…] Tycker synd om Ingvar Kamprad! Gillar honom. Kunde inte morden ha skett på McDonalds istället. Mamman var en svensk kvinna som fick halsen avskuren. Hon hette Carolin Herlin, 55 år. Sonen Emil Herlin, 27 år, blev också dödad. Från Skellefteå. Frågan är varför. Sverige har fått sin första halshuggning. Hemskt! De var på Ikea för att köpa möbler till sonen som fått lägenhet i Västerås enligt Snaphanen. […]

Peter Buch
Guest
Peter Buch
ramonafransson
Guest
ramonafransson

Den där så kallade “Fackeltågsmarschen mot rasism 13/8 ” verkar ha fått kalla fötter på Facebook. Sidan är försvunnen! Och det med all rätt! Att dessa vänsterfascister inte skäms! Hur kan de skända den stackars kvinnan och hennes sons familj på detta viset? Ska vi tycka att det är deras fel att de var vita i skinnet? Att de tillhörde en privilegierad grupp? Därför skulle det inte vara synd om dem, utan mest synd om de asylsökande som mördade dem? Nej fy skäms säger jag! Mina tankar är enbart hos de den drabbade familjen och ingen annan!

niblic
Guest
niblic

Jo, och nu skall svenska polisen skydda övriga IS-invandrare i Arbogas asylboende så att inte Bergslagsjägarna hittar på något barbariskt!
Den här utvecklingen har man längtat efter länge i Täby och på Södermalm. Det tog ett tag – men äntligen kan alla landsförrädare notera en framgång.

Knut Nygaard
Guest
Knut Nygaard

Hvis navnet som oppgis på 23-åringen stemmer, så er det åpent for at vi kanskje får oss en overraskelse som ikke stemmer med våre antagelser. Nå vet ikke jeg hvor mange det er ved dette navn som finnes i omgivelsene, men en rask googling førte meg til denne facebook-siden. Her møter jeg en person som med stor sannsynlighet er katolikk.
https://www.facebook.com/people/Yohannes-Mahari/100008467899381

AssHat
Guest
AssHat

han råber allah akbar mens han bliver arresteret.

Knut Nygaard
Guest
Knut Nygaard

De er trolig kristne katolikker.
http://www.expressen.se/nyheter/ikea-varuhus-i-vasteras-avsparrat/
Like overraskende for dere – hvis dette stemmer – som det var for oss da det var en Breivik som sto bak massakren på Utøya i 2011.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Eller han har måske påstået at være katolik? – at forstille sig for at narre de “urene vantro”
er jo en yndet “sport” blandt visse grupper af muslimer …

Eller han er lynkonverteret til islam, fordi han fandt ud af, at man så er langt tryggere på
asylcentret end som en “ussel” kristen – og har så skullet imponere sine nye “venner”?

trackback

[…] Snaphanen: “Dobbeltmord på tilfældige på IKEA i Västerås” […]

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Verkar också som att Vänsterdårarna ska ha ett fackeltåg den 13 augusti i Västerås och MOT RASISM! Men kära dårar, vari ligger det rasistiska i att två svarta män är inblandade i mordet på två vita personer? Är tanken att brottsoffren ska skylla sig själva för att de är vita? Att det är synd om gärningsmännen enbart för att de är svarta? Är hela Sverige upp -och -ned? Om jag bodde i Västerås skulle jag aldrig sätta min fot i ett fackeltåg anordnat av dårarna som kallar sig för antirasister och som i själva verket är fascister och kommunister och… Read more »

latmask
Guest
latmask

Det är rasism mot vita, dvs s k “antirasism”. Den är helt OK, ja t o m rekommenderad i Sverige.

qelizabeth
Guest
qelizabeth

Helt enig, Ramona!

Helena Palena
Guest
Helena Palena

Heja Ramona! Ikea stängde p g a tekniskt fel. Som om morden inte räknades. Usch! Tänker på kvinnan och hennes son. Kvar är en yngre bror. Vem tänker på den sargade familjen? Ingen!

Anders
Guest
Anders

Jo snart ca 30% av befolkningen…

Mexter McBängken Nilsson
Guest
Mexter McBängken Nilsson

Om de går tåg mot rasism, och de två mördarna var svarta och offren vita, då måste ju det i deras mening ha varit ett hatbrott mot vita i det här fallet, right?

trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

http://www.exponerat.net/knivattack-mot-flera-personer-pa-ikea-i-vasteras-tva-doda/ … Här kommer en sammanfattning sammanställd av Andreasmm på Flashback: Gärningsman 1 (misstänkt på sannolika skäl, den starkare misstankesgraden): 35 år (född 1979) Man Har livshotande skador och vårdas på sjukhus Polis vet inte hur han skadades men tror inte att det var någon av de omkomna som tillfogade honom skadorna. Tycks vara neger: Klicka här för bild Klicka här för videoklipp när han läggs in i ambulansen Gärningsman 2: 23år (född 1992) Man Greps av polis vid busskur utanför 15-20 minuter efter morden. Spekuleras nu ifall han eventuellt ska ha ropat islamiska slagordet ”Allahu akbar” [!!!] (ungefär ”gud… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fremragende kronik af Henrik Jensen i JP: Henrik Jensen Efter Calais http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/taarnet/ECE7923890/Efter-Calais/http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/taarnet/ECE7923890/Efter-Calais/ Taarnet 11.08.2015 kl. 06:00 Sommeren afsatte et nyt konfliktsted i vor bevidsthed: Calais. Sådan har historiske forandringer det med at udtrykke sig i symbolske steder – World Trade Center for eksempel. Og nu Calais. Hvis tumulten omkring kanaltunnelens munding mest ligner dystopisk science fiction, er det måske, fordi det er, hvad fremtiden truer med. Og den er allerede begyndt. Bag de tusinder i Calais står andre tusinder, bag dem atter andre. Bag de 60 millioner flygtninge, som FN anslår, der er i verden i dag, venter 60 millioner… Read more »

Jakob Wibroe
Guest
Jakob Wibroe

Varuhuset er stængt – hvis Sverige havde været mere stængt, så havde varehuset måske stadig være åbent?

Birthe2015
Guest
Birthe2015

Hvorfor er det svenske politi altid så forsigtig med at oplyse offentligheden om hvad der er foregået i sager som denne? Det undrer mig. Tror man ikke I kan tåle at høre sandheden? Samme med mordet på den unge flicka på Kinnekulla. Ikke meget information slipper ud til offentligheden. Meget, meget mærkeligt …

brisslan
Guest
brisslan

Derfor at det svenske politiet är en parodi, som benaevnes Kling og Klang. De er lige feje og dumme. som di andre 87% af svenskerne vilka stemte på di 7 syge.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fordi sandheden desværre / tyvärr ikke er politisk korrekt – langt fra! – ,
så den passer ikke ind i de frelste gloriepudseres fortælling om det
velsignede og harmoniske multikulturelle samfund, som man uheldigvis
lige glemte at spørge /fråga de svenske vælgere, om de overhovedet
ønskede sig i første omgang.

Lenn
Guest
Lenn

Det skyldes, at de er sååå bange for at støde de stakkels små muslimer på manchetterne, og de vil ikke kaldes racister… uha, uha! Hellere lade 100.000 svenske piger voldtage af indvandrere hvert år, og lade nogle svenskere dø. Det er faktisk racisme mod egen befolkning.

Birthe2015
Guest
Birthe2015

Du har ret – det smager betænkeligt af omvendt racisme

Lenn
Guest
Lenn

Ja, men hvis der var noget ved svenskerne, så demonstrerede de i tusindvis hver dag foran deres regering! Store bannere med ‘stop importen af islam til Sverige’, ‘gå af, politikere’, ‘I förstör Sverige!’ og bongo-trommer!! Svenskerne må træde i karakter nu!

Birthe2015
Guest
Birthe2015

At dømme efter kommentarerne på Avpixlad, Snaphanen o.l. debatsider så er svenskerne da heldigvis ved at vågne op til dåd. Lad os håbe, det ikke bliver alt for grimt. Men hvis 87% stadigt er trofast mod DÖ, ja, så har det lange udsigter. Synd, at det skulle komme så vidt. Så mange politikere har i de senere år svigtet deres eget land. Jeg nægter dog at tro, at det er gjort i ondskab – det må da for søren være naivitet, ja, måske også stupiditet og inkompetance. Har netop lyttet til Granska Sveriges audio om Fredrik Reinfeldt – jeg er… Read more »

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Det ska skickas polisskydd till asylboendena för att inte “mörka krafter” ska utföra något mot dem. Man måste vara förståndshandikappad för att inte se att det är invandrarna som är just de mörka krafterna när det kommer till brott.

สเต็โฟไทย
Guest
สเต็โฟไทย

Jag tror att det syftar på att det tycks florera både bilder och samstämmiga vittnesmål om att en av personerna blev halshuggen. Det skulle också kunna förklara varför ansvarig polis syntes vara skärrad och använda uttryck som “galet dåd” och “mörka krafter”. En polis som uttrycker sig på det sättet är inte oberörd av händelsen, utan det måste vara något synnerligen speciellt. Den omständigheten att också fler än hundra poliser är eller varit involverade tycks också vara orimligt.

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Den polske juden Jerzy Sarnecki i SVT-direktsändning om den ene afrikanen: “Han är sårbar”.

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Den polske juden Jerzy Sarnecki vill ha det till att gärningsmännen blev provocerade av brottsoffren.

Armadillo
Guest
Armadillo

Källa?

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

SVT har precis haft en sändning om blodbadet på IKEA.

Armadillo
Guest
Armadillo

Har ingen TV eller Radio (tacka goda Gud för det), men var Jerzy Skitsnacky med?

jasminum
Guest
jasminum

Ja, da kan man jo forstå drapene, logisk reaksjon kalles visst det 🙁 Ikke sant Jerzy!

S Pdlr
Guest
S Pdlr

Man kan ta afrikanen ur Afrika. Men aldrig Afrika ur afrikanen.

Lenn
Guest
Lenn

Bra sagt! Afrikaneren er og bliver afrikaner, araberen er og bliver araber. Se bare på dem, både araberen og afrikaneren, som er flyttet til Europa eller USA. De tager deres genetiske og kulturelle arv med sig (hule- og stammementaliteten ligger øverst), og ikke engang århundreder har kunnet gøre nogen særlig forskel! Oveni dette er der så den mest dødelige kult, islam, som denne verden har fostret: det SKAL da gå galt med en sådan cocktail….

Håbet
Guest
Håbet

“Jeg har ikke anvendt mig af svenske medier overhovedet. De taler sort.”
Det er en racistisk formulering. Det hedder: “De taler afro-svensk”. 😉

Armadillo
Guest
Armadillo

De to mistænkte gerningsmænd var asylsøgere:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21238944.ab

Polka Charlie
Guest
Polka Charlie

Lukke pga. “teknisk fel” – det er vel at strække den lidt…

Armadillo
Guest
Armadillo

Det er nok mere på grund af et ‘lovteknisk’ fejl, der tillader fri indvandring til Sverige. Med grænsekontrol og en reguleret indvandringspolitik, havde dette sandsynligvis aldrig sket. Med tanke på politiet og medies tavshed, vil jeg falde tilbage på mit første indlæg omkring denne hændelse: Armadillo • 18 timer siden Lidt O.T: For kort siden dræbtes to tilfældige personer i en IKEA-butik i Västerås, en tredje såredes livsfarligt. Efter at have set lidt live fra de store mediedrager, AB og Expressen, virker det allerede som om man har lagt låget på om den anholdte, stille som i graven hvad det… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

De burde have et fast skilt klar til den slags formål:

“Stängt på grund av ‘kulturberikning’ … “

trackback

[…] Volgens het eminente blog snaphanen.dk: […]

Solvind Danmark
Guest
Solvind Danmark

around blacks, never relax

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Att hajen dödade en människa har ingenting att göra med att det var en haj, det hade lika gärna kunnat vara en kattunge också.

Alla djur är lika och ingen är farligare än någon annan, att säga något annat betyder att du anser att vissa djur är bättre än andra och du är djurrasist.

trackback

[…] Volgens het  eminente blog snaphanen.dk: […]

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Den svenska kvinnan avrättades av afrikanerna. På bilden, som behöver zoomas, syns hennes kropp ligga mot marken. Nån decimeter från kroppen står huvudet rakt upp med ansiktet vänt mot kroppen. Detta var alltså en kallblodig avrättning.

invernes
Guest
invernes

Terrorisme , svenskene vil nå høste hva deres sinnssyke regjering har sådd.

Statslös svensk
Guest
Statslös svensk

Blodbadet på IKEA
Flera som var på plats har vittnat om att kvinnans huvud var avhugget. Hennes son är stucken till döds. Eftersom mördandet var så extremt så kallades över 100 poliser in till platsen och polisen vet inte hur de ska reagera utan säger bara “vansinnigt”. Sanningen kommer komma ut förr eller senare.

Vi har fått vår första allmänna halshuggning i Sverige, inne på IKEA.

Armadillo
Guest
Armadillo

Jag har med hört detta från olika källor.
Nu pågår förutom utredningen (det är inget politisk säger polisen) operation mörkläggning av vad det i verkligheten hände.
Jag är lite tveksam att vi kommer att få höra ens sannfärdig information.
Så slutit är Sverige, vad båda polis, SÄPO och media angår idag.

Armadillo
Guest
Armadillo

Jeg så et billede fra hændelsen på IKEA på Twitter (svpol) der ved forstørrelse viste at hovedet var skilt fra kroppen.. Du kan jo selv se her: http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2015/08/2015-08-10-18-00-00_ikea_dod_kvinna.jpg Spare billedet og forstørre det! Dog tales der om dette på forskellige blogger. ER det sandt, da kan vi være 100% sikre på at, at man ind i det længste skjule det. Jeg skal lede efter biledet, men det virker som Avpixlet hvor det fandtes har problemer med sit Twitterfløde af nogen årsag. Det er nok bare et tidsspørgsmål før det begynder at dukke op mobilfoto på disse mord, sikkert ikke i… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

ja, men det vil vi andre jo også! Der er desværre en bro mellem DK og dumme-Sverige. Svenskerne må til at tage sagerne i egen hånd og simpelthen afsætte den psykotiske regering, om det så skal være ved et statskup! På med vanten, svenskan!

Grivel
Guest
Grivel

Kan ikke se blod på gulvet.