1
sep
Seneste opdatering: 1/9-15 kl. 2250
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og “den der ikke føler medlidenhed over at se billederne, har intet hjerte”. Henryk Broder taler om, hvordan EU har siddet på hænderne. ‘”Ingen har set det komme? Grækenland, Syrien, Ukraine, Euro-krisen. Vinde tid, vinde tid, idag tager vi en pille, i mogen bliver alting værre.” Broder er Danmarks-aktuel den 26 september. Broder skriver blandt andet i Wer nur Mitleid empfindet, der hat keinen Verstand – Die Welt. (Snaphanen’s oversættelse)

Det, vi importerer til Tyskland, er ikke kun “etniske”, dvs. kulturelle og religiøse konflikter, men for at tale med Marx, også en “industriel reserve armé”, som der ikke er nogen beskæftigelse til, og vil ikke komme , morgendagen og fremtidens pjalteproletariat. Hvad slører vores dømmekraft, er de billeder, som vi ser hver dag: fra den græsk-makedonske grænse (Link:) fra Calais på Den Engelske Kanal (Link), fra Freital (Link) og Heidenau i Sachsen.

Vi har brug for indvandring, sådan lyder det fra alle sider, fordi vi ikke har nok faglærte arbejdere, og fordi den demografiske udvikling ikke lover godt. Men hvad lover imidletid den demografiske udvikling, hvis konsekvenser vi kan studere, selv i de “sociale hotspots”, og no-go områder i byerne i dag?

Desværre, argumentet at indvandrere “beriger os”, er nu forældet. Føderale, statslige og lokale regeringer skændes over hvem og i hvilket omfang skal betale for udgifterne til indvandringen. Alene i år kan det være omkring ti milliarder euro. Peanuts i forhold til de beløb, der hældt i Grækenland. Men man skal vide, at en mindreårig indvandrer koster 60.000 euro om året, hvilket er mere end en faglært arbejder koster om året.

En tysk paradis?

Omkring indvandrernes behov og ønsker, er der opstået en industri, der er knap nok er i stand til at imødekomme efterspørgslen. Producenterne af ​​telte og soveposer hamler knap nok op med produktionen ikke efter, pensionerede tjenestemænd må reaktiveres (Link) private vagtselskaber er på udkig efter nye medarbejdere og almennyttige boligforeninger overtagersocialrådgivernes arbejde.

Som om alt dette ikke var nok, lader medierne stadig oftere indvandrere komme til orde, som ikke er taknemmelige, men er skuffede. Sådan havde han ikke forestillet sig Tyskland, klagede for nylig et syrer i “Die Welt”, som ikke talte tysk, og kun meget gebrokkent engelsk. Hvordan så er man fristet til at spørge? Et paradis der flyder med mælk og honning, og folk der tjener deres penge i søvne og bare venter på at dele deres rigdom med millioner af flygtninge?

Broder henviser til filmen Angekommen – Dialog mit jungen Flüchtlingen in Deutschland

Enhver der har set det filmen, kan ikke andet end straks begive sig mod Tyskland hvor en medarbejder for migration og flygtninge vil hilse ham med at sige: “Desværre, vi er meget kede af vi er lukket på grund af overbelægning.”

Se også Evicted to Make Room for Migrants

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
disqus_y4x958wHdV
disqus_y4x958wHdV
5 years ago

Världen översvämmas just nu av bilder på den arme 3-årige Aylan vars fadern med berått mod tog med sig ut på havet med risk att han skulle dö. Statsminister Löfven m.fl gör ett stort nummer av hans död. Men vem bär ansvaret, Fadern borde ha tänkt sig för. Finns risk att bilden ger en falsk bild av den verkliga händelsen. I så fall hoppas jag att någon kan avslöja den.

Lazze
Lazze
5 years ago

Okay, så der er krig, helvede og elendighed og folk flygter. De forfulgte søger sikkerhed, ønsker fred, ro og en fremtid. Forståeligt nok. Europa er målet, en genfødsel og et liv i nirvana. Der er to parter i spil, de der flygter og os der modtager. Spørgsmålet er om de og vi kan og vil hinanden! Engang i mellem må man godt være lidt plat, det forstærker ligesom forståelsen fra start af og jeg hiver i mangel af bedre derfor denne gamle, udslidte metafor op fra skuffen – It takes two to tango! Uanset hvad, så skal disse mennesker på… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Er det bare et helt tilfældigt sammentræf, at den svenske Publicist-Klubben selv forkorter sit navn til initialerne PK … eller findes der mon en dybereliggende årsag? 🙂 http://www.publicistklubben.se/ PK-SEMINARIUM: [!!!] Mångfald & Representation 11 maj 2015 PK SÖDRA SEMINARIUM, den 18 maj Journalistiken var länge en grabbarnas lekstuga. De infödda grabbarnas. [!!!] Det duger förstås inte i ett modernt, jämställt, mångkulturellt samhälle. En breddad rekrytering kan ses som en direkt rättvisefråga, där man slutar kvotera in vita män. [!!!!!] [ Hmm, og hvad skal alle de HVIDE MANDLIGE PK-tosser i journalistbranchen som fx. Niklas Orrenius så foretage sig fremover? Det… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Når mennesker ikke kan dele sig efter anskuelser og skabe nok så små
velfungerende stater med konstant overvågede grænser mod udefrakommende
samfundsundergravelse er vi som anbragt på et lokum med en bombe i en
anden har sat. Fortabte på nationalt niveau. Velkommen til virkeligheden.