9
sep
Seneste opdatering: 9/9-15 kl. 1959
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 08-09-2015 140359

FN, EU, Merkel, Peter Sutherland og Jean Claude Juncker tror, Europa kan fordele sig ud af den menneskebølge, der nu rejser sig over over Europa. “Vi taler om mennesker, ikke tal,siger Juncker i state of the union talen i dag. Tak, vi hører det.

Sverige inkompetente statsminister tror fuldt og fast på, der findes en fordelingsløsning, hvilket må være grunden til at Sverige nu pludselig vil anvende Dublin overfor Danmark, det er ikke set tidligere. Han er ikke længere enig med almindelig sund fornuft i Sverige: Forskare: Överge FN:s flykting­konvention. Kun Gud ved, om svenskerne ‘överger’ Löfven og hans parti mere end de har gjort allerede.

Det varsler altsammen, at vi kun kan vente os kvarte løsninger fra deres hold. De er ikke indstillet på en kronisk eskalerende krise, som der ikke er nogen fordeling ud af. Næste sommer er det mere akut, og 2017 mere endnu. Og Danmark har en statsminister der venter på løsninger fra Bryssel og Merkel. Vi er uden informeret lederskab, og de informerede der er, har snørret sig selv ind i konventioner, så de ikke kan vippe med ørerne. Alene Middelhavet vil nå en lille million i år og næste år, siger UNHCR i dag. Nu forlader vi os nu alle på vinteren, som Stalin gjorde under Operation Barbarosa.

At least 850,000 people are expected to cross the Mediterranean seeking refuge in Europe this year and next, the United Nations said on Tuesday, giving estimates that already look conservative.The U.N. refugee agency UNHCR called for more cohesive asylum policies to deal with the growing numbers.

Many are refugees from Syria, driven to make the voyage by intensified fighting there and worsening conditions for refugees in surrounding countries due to funding shortfalls in aid programmes, UNHCR said.”In 2015, UNHCR anticipates that approximately 400,000 new arrivals will seek international protection in Europe via the Mediterranean. In 2016 this number could reach 450,000 or more,” it said in an appeal document.

Spokesman William Spindler said the prediction for this year was close to being fulfilled, with 366,000 having already made the voyage. The total will depend on whether migrants stop attempting the journey as the weather gets colder and the seas more perilous.U.N. says 850,000 to cross sea to Europe in 2015 and 2016 Mediterranean Crisis 2015 at six months: refugee and migrant numbers highest on record, State of the Union: Europe in the last chance saloon, warns EU president Jean-Claude Juncker

367.902 personer er kommet ulovligt over Middelhavet til Europa hidtil i år. 72 procent er mænd, fortæller UNHCR’s halvårsrapport The sea route to Europe: The Mediterranean

Grænsekontrollen fungerer ikke

Karsten Skjalm skriver på Facebook: For ca. 30 minutter siden ankom jeg til København H. med det tog, der kom fra Tyskland. Det var en temmeligt rystende oplevelse, som egentlig burde være BREAKING NEWS. Så del gerne opslaget. Nu kommer det:

1. På Rødby Færge Station forsinker Politiet toget med ca. 40 minutter, idet betjente gennemsøger toget for flygninge/migranter (det er myndighedernes opgave at finde ud af, hvem der er hvem, og om hvem der skal have asyl). Jeg antager, at flygtningene/migranterne har forladt færgen, og politikontrollen har været slap der.

2. Da toget ankommer til Vordingborg stiger en stor gruppe flygtninge/migranter på. De er selvfølgelig blevet advaret om politiets kontrol ved ankomsten til Danmark. Jeg kan ikke redegøre for, hvor politiet ikke standsede dem i Rødby , men som skrevet har de nok forladt færgen. Det må Politiet redegøre for. (jeg stod først på Næstved St., hvor en togbetjent fortæller mig, at der ikke er nogen flygtninge/migranter med toget, da Politiet undersøgte det ved afgangen fra Rødby). Men de stod altså på nogle stationer senere i Vordingborg.

Alligevel: logisk set har denne gruppe af migranter/flygninge ikke været med toget fra Tyskland. Det er mit gæt, at de landede i morges, hvor de som berettet af Ekstrabladet, ikke blev kontrolleret, men bare fik lov til at gå af landevejen nord op, hvorfra de blev samlet op af herboende, som kørte dem videre til Vordingborg.

3. På København H. står der en masse mennesker med “Welcome”-skilte.

Der er INGEN politibetjente overhovedet. Heller ikke ved trappen til hovedbygningen, eller ved nedgangen til den næste perron, den næstnærmeste osv. Først i den anden ende af hovedbygningen, omkring (ca 40 m) nedgangen til Istedgade får jeg øje på en 4-5 politibetjente, der går i en flok. Der var dog ingen politibetjente ved Istedgade-udgangen (tjekkede ikke de andre udgange).

4. Gennem folkemængden fra toget op mod hovedbygningen, bemærker jeg, at stemningen blandt en del af de fremmødte med velkomstskiltene er temmelig anstrengt. Fra det øjeblik jeg træder ud af toget, taler de meget om Vordingborg (man hører sagte tilråb, om at “de kommer fra Vordingborg”). Jeg oplever, at hvad der sker, er meget organiseret.
6. På vej mod denne udgang ser jeg, at personer ( dem der havde velkomstkilte) én ad gangen føre små grupper (omkring 2-3 ad gangen) hastigt bort, øjensynligt for at undgå at migranterne/flygtningene blev registreret.

Til hvilken destination, de førtes, ved jeg af gode grunde ikke. Formentlig de fleste til Øresundstoget mod Sverige, andre måske til et sted under jorden i Danmark.

Det er det sidste, der er min bekymring. De må for min skyld gerne tage til Sverige, hvis der sker på en ordnet måde. Men ikke under jorden i Danmark (ved godt at det kan hjælpe på asylstatistikken, men det er vel ikke meningen?)

7. Til slut fortæller jeg gruppen af politibetjente, som bare trasker snakkende rundt, i stedet for at holde opsyn, om mine oplysninger. Ved I at de er stået på på Vordingborg, og ikke i Rødby)? Ja, det var de vist blevet orienteret om. Ved I også, at flygtningene/migranterne føres hastigt bort af herboende. Nej, der ved vi ikke, sagde politibetjentene uinteresseret.

DET ER ALTSÅ DENNE MÅDE GRÆNSEKONTROLLEN OG SCHENGENS BAGLANDSKONTROL FUNGERER PÅ PÅ ET MEGET KRITISK TIDSPUNKT HVOR IS HAR UDSENDT NYE TRUSLER OM, AT DER IS’ERE BLANDT FLYGNINGE/MIGRANT STRØMMEN.

Jeg frygter, at myndighederne gambler med befolkningens sikkerhed.

LÆS Daily Express fra i dag:‘Just wait…’ Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe

Det burde folketingspolitikerne og pressen vide, så fortæl det endelig videre til jeres kontakter.

Se også Muslimer strømmer til Rødby for at hjælpe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
5 years ago

OT
Nå planeras å sette inn private flygninger ifra krigsområdene av svensker…svt1
Så resten av Europa, skjerp hvem som kommer inn i landet…
“Arabverdenen” fyller nå opp/skifter ut Europas befolkning i megafart.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Følelser og flygtninge http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8001700/F%C3%B8lelser-og-flygtninge/ Kronik 08.09.2015 kl. 06:00 Den nuværende såkaldte flygtningekrise er ikke en krise, den er en permanent tilstand. Det er – desværre – verdens sande tilstand. I store dele af verden er fred perioden fra den foregående krig til den kommende krig. Poul Højlund Vi burde være klogere, men er det åbenbart ikke. Et enkelt foto af et smukt flygtningebarn eller et rædselsvækkende foto af et druknet flygtningebarn er nok. Sådanne fotos er opinionsskabende og sammenligningen til de ikoniske fotos fra Vietnamkrigen ligger lige for. Sådan virker billeder, og alle mediefolk ved det. Det er derfor, de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

JP-leder: Europæisk krise http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8001691/Europ%C3%A6isk-krise/ Dagens leder 08.09.2015 kl. 06:00 »Der er ikke nogen anden civilisation. Civilisation betyder europæisk civilisation.« Citatet fra grundlæggeren af det moderne Tyrkiet, Mustafa Kemal Atatürk, står fortsat som et monumentalt udtryk for Europa og viser stoltheden over at have frembragt en civilisation, som i menneskealdre har fungeret som forbillede. De ofte citerede ord tillægges Atatürk så langt tilbage som i begyndelsen af 1900-tallet. Siden er det kun gået fremad for Europa.Velstanden er vokset, og de europæiske nationer er vokset sammen i et fællesskab, som er blevet stadigt tættere med frihandel, fri bevægelighed og åbne grænser. Der… Read more »

Marie Vov
5 years ago

Politiet i de danske grænseområder, burde opføre sig som politi og ikke som rundkredspædagoger.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Enig med deg…
Hvem er det som styrer i Danmark og for så vidt i de andre landene flyktningene har passert, Alt på flyktningenes premisser…”ingen lov og orden”…totalt kaos.
Så for Danmarks skyld, må politiet nå oppføre seg som det…skape lov og orden…ellers ender dette bare i kaos for Alle, … flere flyktninger er jo redan på veg.

Egil Hansen
Egil Hansen
5 years ago

Det er tydelig at den store flygtningemagnet i Norden er Sverige, som jo har markedsført sig selv som verdens moralske stormagt og lovet asyl og ophold til enhver som kommer fra Syrien, og oveni generøse sociale ydelser. Kan det undre at flygtningestrømmen søger didhen hvor forholdene (tilsyneladende) er så favorable? Nu når realiteterne trænger sig på og krybben er ved at være tom, så prøver den svenske regering at tørre problemet af på Danmark som tilfældigvis ligger i flygtningeruten. Skal vi tvinge disse mennesker til at søge asyl i et land som de ikke vil bo i eller skal vi… Read more »

Nicke99
Nicke99
5 years ago
Reply to  Nicke99

Turkiet har intagit en särskild roll under kriget i Syrien, inte minst som korridor och basområde för IS, men av Turkiets totalt 80 miljoner invånare är c.a. 20 miljoner kurder och Turkiets krig mot den kurdiska motståndsrörelsen YPG, IS’ starkaste motståndare på marken, leder till ökade spänningar i Turkiet och med USA. Turkiets möjliga roll i smuggling av terrorister till Europa kan mycket snart leda till en total brytning med landet och ett internationellt erkännande av Kurdistan som stat, ett land som i så fall skulle ha 50 miljoner invånare. Det har talats mycket om Grexit och Brexit de senaste… Read more »

Jesper
Jesper
5 years ago

Jeg bed mærke i den kryptiske melding fra Løkke på pressekonferencen forleden – at der var kontakt til Sverige på “myndighedsniveau” (men altså ikke på regeringsniveau). Derudover er det kommet frem i dag, at den danske regering har haft meget svært ved at få fat i den svenske over telefonen. Det får mig til at konkludere, at det dansk-svenske forhold er brudt sammen, hvilket selvfølgelig er fuldt forståeligt, når man ser på det galehus Sverige er blevet. Spørgsmålet er dog, om der er mere, der er tæt på at brænde sammen i Sverige – altså et egentligt systemnedbrud?

Jesper
Jesper
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja det er selvfølgelig nok rigtigt. Tror nu at forholdet til Danmark er ikke-eksisterende. Han blev jo også væk fra socialdemokratiets valgaften i København på grund af de “racistiske” holdninger i det danske socialdemokrati. Selve talen er helt endimensionel. Han lyder nærmest som en ekko af Reinfeldt fuldkommen blottet for reflektion af enhver art. Var han tv-prædikant var det sikkert fint. Nu er han statsminister, og derfor er det katastrofalt.

ɱØяñιηg$ʇðя
5 years ago
Reply to  snaphanen

Inte en chans att han sörjer Carola och Emil eller andra svenskar som har dött tack vare massinvandringen.

Jesper
Jesper
5 years ago

Nej, det blir åbenbart arkiveret som “Teknisk uheld”.

Svend Andersen
5 years ago

Vanvid uden grænser.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Jeg fatter ikke at Danmark og Sverige fremdeles vil være med i EU, deri ligger det største problemet fordi de ikke styrer i eget land, men lar Juncker bestemme og styre over dere…så dere har selv brakt det på dere selv/stemt For EU. Resultatet …Som denne artikkelen forteller, og ellers daglig Tv/media. Så hvis Danskene (Sverige er helt uten håp ennda) vil at Urinnbyggerne og deres videre slekt skal ha en framtid, Gå Ut av EU snarest. Selv tilhører jeg en av de som stemte Nei til EU i Norge, begge gang. At landsmorderen Harlem Brundtland Ap ville ha oss… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Enig. Igjennom detta fega handlande ved ikke å gi klare signaler/avgjørelser på alle områder ifht flyktningekaoset de har påført Europa har de egentlig utslettet seg selv…helt udugelige og fege.
Alikevel hadde jeg ikke stolt på de, så derfor en folkeavstemming for å være på den sikre siden for det Danske folket…Danmark Ut av EU…deres valg.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  snaphanen

Går England ud af EU, kommer DK at følge dem.
Det er bacon og store penge vi taler om her…

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Som jeg har skrevet et andet sted her på bloggen; det ENESTE gode ved denne såkaldte “flygtningesituation” er at den forhåbentlig kommer til at smadre EU til atomer!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Hoppas verkeligen for Europas folks skyld.

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Inte utan att man på senaste åren har börjat tänka på hur man skal klara livhanken, efterhand som närområdet befolkas av ‘undersysselsatta’ unga muslimer i skor till 2000 kronor, Iphones och Gud vet allt. Jag är INTE trygg mera i min bostad, endera riskerar jag våld utomhus (en vän rånades 50 meter härifrån) eller kanske staten kommer tvinga av mig mig bostad för dessa människor, där tillsyns anses vara av större betydelse än en där har skapat realvärde och välfärd i decennier i Sverige… Vad skal man göra? Att rösta i valen ger idag ingen mening och det att bereda… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Armadillo

Psykopatene fra Mittøsten teller ned til Hour Zero, og vi kan vel gjette hva som skal skje… Takk til EU!
Kineserne har et ordspråk som sir: “Don’t nourish the baby snake at your bossom!” Så sannt som det er sagt.