10
sep
Seneste opdatering: 10/9-15 kl. 1045
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tjekkiets tidligere præsident Václav Klaus skriver i Aufruf der europäischen Bürger an die Regierungen und Parlamente (Snaphanens oversættelse)

Jeg, undertegnede, ønsker ikke længere at se passivt til, på hvordan vores myndigheder og politikere på dette historiske øjeblik mister tid og ikke gør deres pligt. Deres opgave er at forsvare deres egne landes interesser og sikkerhed. Vi står i dag står vi overfor en fundamental trussel mod fremtiden og vores liv. Massemigrationen udgør en alvorlig trussel mod stabiliteten i Europa og i EU’s medlemslande.

Vi er ikke ligeglade med ofrenene for krige og andre katastrofer i verden i dag. Men vi afviser den manipulation af den offentlige mening, som har misbrugt vores naturlige solidaritet med indvandrerne, til at fremkalde en accept af massemigrationen. Dagens europæiske debat om migration skal ikke opfattes sådan, at vi ikke er tilstrækkeligt lydhøre over for andre kulturer, religioner, racer og nationer. Vi ser ubestridelige risici og trusler i forbindelse med den kunstige blanding af forskellige folkeslag, kulturer og religioner.

De europæiske regeringer forholder sig alt for uansvarligt og alibiagtigt. Berettiget frygt over tilstrømningen af ​​hundredtusindvis af indvandrere bør ikke – af politikere og de fleste medier. – bagatelliseres, forties og skandaliseres. Af alle disse grunde opfordrer jeg EU’s regeringer til:

 – At sikre den interne sikkerhed og de ydre grænsers ukrænkelighed, på alle måder.

 – Overhold de enkelte landes retsorden og de vedtagne internationale forpligtelser.

 -At undgå den spredning af kaos, der allerede er opstået som et resultat af indvandring i en række lande.

– Ikke at acceptere nogen EU-plan indeholdende kvoter eller tilsvarende foranstaltninger med, i hvilke migranterne tildeles de enkelte EU-lande.

 -Insistér på at opretholde den nugældende asylpolitik uden ændringer, der vil stimulere mere indvandring, for at sikre at eventuelle ændringer, der nu diskuteres kun gennemføres med befolkningernes samtykke gennnem folkeafstemning eller nyvalg.

 – Lande der er ved EU’s ydergrænser, bør sikre at illegale indvandrere sendes tilbage til deres hjemland.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Jag har undertecknad Václav Klaus upprop, hoppas att många gör det.

trackback

[…] finns också på danska på Snaphanen och på svenska på Vår stund i […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Nu viger også Danmark – den massive asylstrøm vil uundgåeligt gøre et svagt Europa mere muslimsk http://denkorteavis.dk/2015/et-svagt-europa-viger-den-massive-asylstrom-vil-uundgaeligt-gore-de-europaeiske-lande-mere-muslimske/ 10. Sep 2015 Karen Jespersen og Ralf Pittelkow De asylansøgere fra muslimske lande, der er havnet i Danmark, får nu tilsyneladende fri passage til Sverige. Ligesom det skete i Ungarn, har også Danmark opgivet at håndhæve EU’s regler. Asylansøgerne gør, som det passer dem. Asylansøgerne i Ungarn ville til Tyskland, og det kom de. Asylansøgerne i Danmark ville til Sverige, og det kommer de. Uanset regler og myndigheder. Selvtægten råder. Det breder sig som ringe i vandet. Jo flere asylansøgere, der får deres… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Sverige før og nu:1970′erne med Abba og livsglæde for fuld udblæsning – se billeder med kvinder i dag 😉 / ;-(

http://denkorteavis.dk/2015/1980erne-abba-og-livsglaede-for-fuld-udblaesning-se-billeder-fra-sverige-i-dag/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Men vi kan skam også i DK ;-(

Indvandrermænd kalder mig luder, fordi jeg er dansker og lyshåret – nu tager hun bladet fra munden
http://denkorteavis.dk/2015/indvandrer-drenge-kalder-mig-luder-fordi-jeg-er-dansker-og-lysharet/

Iq
Iq
5 years ago

Just nu sender Sveriges Radio P1 en ekstraudsendelse om flygtningestrømmen i Europa.

Den startede bl.a. med et indslag fra en “flygtning ” som af en eller anden grund er i Roskilde. ” : ” Jeg troede jeg kom til et land med verdens lykkeligste folk” ……lød det ,
Ved ikke, om jeg har nerver til at lytte. på den anden side er det jo altid interessant, at høre en svensk version.

Lenn
Lenn
5 years ago

Muslimer over hele verden, også i Pakistan og nu Filippinerne er godt i gang med at slagte kristne – ligesom ISIS, al-qaeda og Boko Haram osv osv! Vesten skulle tage at rydde op i det muhammedanske svineri og få dem stoppet – én gang for alle! Jeg mener seriøst, at det heeelt store artilleri bør tages i brug nu, og man kunne starte med Syrien og Saudi Arabien! Muslimerne stopper jo ikke, før de får deres satanske kalifat, og imens dør millionvis af uskyldige. Muslimerne er ikke de sande ofre i nogen af de pågående konflikter. Daniel Greenfield har skrevet… Read more »

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago

Europa er dødt. Tusindvis af terrorister over hele Europa, og hele den politiske klasse hjælper dem ind. Jeg tror ikke helt, jeg forstår at dette accepteres. Det her tager prisen i sindssyge, vi er blevet udsat for. Politikerne har foræret vores lande til Mellemøsten og Afrika. Nå, men jeg er statsløs, og må se at finde et andet sted at leve. RIP Danmark.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Pantherinae

Ikke dødt, mere handlingslammet foreløpig.
De nordiske landenes regjeringer må skjerpe seg,…med WW2 i tankene, gikk det en tid for så skjedde da også, men…Det skjedde.
Når “ting” roer seg ned får vi gripe fatt igjen.
Sende tilbake/nærliggende områder/land flyktningene/gulljegerne kommer ifra…virkelig rydde opp.
Så jeg er tross alt optimist på våre vegne.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det samme er jeg: udmattet! Dertil er jeg vred, rasende og frustreret, også over de lede medløberlandsmænd, som nu vil til at indrykke modannoncer i Libyens aviser!! De er jo forrædere, og kan det virkeligt passe, at demokrati er ensbetydende med, at man må undergrave sit land og dets love? Man fatter det ikke. De burde fængsles!
Jeg stemmer for højtråbende demoer foran Borgen. Ikke mere flinkeskole og tilbageholdenhed nu. Lad os råbe højt og stå med skilte på engelsk, hvor der står: Moslems NOT welcome in our country! og Stop the immigration from Turkey!

spirild
spirild
5 years ago

I Den korte Avis idag: Et svakt Europa er årsaken til massetilstrømningen. Disse menneskene, for det meste muslimer, har oppdaget at man KAN ta seg helt ulovlig inn og at Europas ledere til og med holder døren åpen med et smil! Vi takker.

https://den-korte-avis1.clients.ubivox.com/relay/4052262/82095247/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  spirild

Svt1 nå
Svensker planlegger direktefly ifra krigsområdene direkte til Sverige.
Vi blir skiftet ut raskere enn forventet pga svake og fege ledere i Europa.
Nå må de nordiske regjeringer stramme til/ igjen innføre lov og orden/trygghet øyeblikkelig for urbefolkningen…”Sverige seiler sin egen sjø” som de gjorde under WW2…så pass på.

Lille Høvding
Lille Høvding
5 years ago
Reply to  spirild

Meanwhile… In Norway…

På displayet på min DAB-radio: “Fremmedkoselig dag på NRK P3”. Statspropagandaen fornekter seg ikke.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

Václav Klaus er en hædersmand, gid vi dog havde flere af hans slags på ledende poster her i europa. Og Angela Merkel er uhyggelig, det er helt indlysende at hvis hun ikke bliver stoppet, vil hun kaste europa ud i et ragnerok.

torstein
torstein
5 years ago

Ja, et ragnarok i den gode saks tjeneste…

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago

Hvordan kan vi stoppe merkel?

Anna Svensson
5 years ago

Det är en bra fråga, jag har hittills aldrig mött en enda tysk som gillar henne, och jag har träffat många. Därför undrar jag om det inte finns valfusk med i spelet. Det är synnerligen skumt att hon kan hålla sig kvar så länge. Men hon hålls väl av Bilderberggruppen om ryggen och de utgör ju en stor maktfaktor.

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Att citera siaren Nostradamus förutsägelser om Europa och att det finns förrädare i leden. En tysk befälhavare dödas. En annan tysk befälhavare avslöjas som förrädare. Här vänder krigslyckan. -Nostradamus Nostradamus sade om islam att de var pirater och att de skulle lyckas nästla sig in på denna kontinent genom att det hade hjälp av “två tyska befälhavare”. Det finns två tyska befälhavare i Europa som man kan peka ut. Den ena är Angela Merkel, Tyskands förbundskansler. Hon växte upp i Öst Tyskland med DDR systemet. Det andra är Bryssel-EU som också kan sägas vara Angela Merkel i egen hög person.… Read more »

Svend Andersen
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Martin Schulz?

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago
Reply to  Svend Andersen

Martin Schultz (?)

Utveckla gärna mer..

Svend Andersen
5 years ago
Reply to  GustaWasa

“Det finns två tyska befälhavare i Europa som man kan peka ut.

Den ena är Angela Merkel, Tyskands förbundskansler. Hon växte upp i Öst Tyskland med DDR systemet. Det andra är Bryssel-EU …”

Tyskeren Martin Schulz er formand for EU-kommisionen, og går rundt med en SPD-kanslerkandidat i maven. 😉

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Hodene av Aries, Jupiter og
Saturn. Evige
Gud, hvilke omveltninger! Så vender den onde tid tilbake etter et
langt sekel, i Gallien og Italien, hvilke tumulter!

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago

Med skinn av å ville
trolldomsåket
løfte han selv tar makten over land og stad: mot skjøgens
troløshet hans illgjerning siktes, for folket leses linjer fra
falske
dikt.

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Joachim Gauck