11
sep
Seneste opdatering: 11/9-15 kl. 1845
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 11-09-2015 182913

Politikere og medier arbejder imod det danske folks interesser. De så gerne hele Danmark omdannet til verdens socialkontor. Vi har også medfølelse for de rigtige flygtninge, men en video fra Makedonien viser en stor gruppe flygtninge som nægter at modtage Røde Kors mad-forsyninger, fordi det ikke er halal-mad, trods det at mange flygtninge ikke har meget mad at dele (dokumenteret i en TV2 udsendelse). Disse er ikke flygtninge efter vores opfattelse.
En TV2 udsendelse viste en mand fra Syrien, der sagde at han hellere ville tilbage til missiler, kampvogne og granater fordi at der var koldt og det regnede i Makedonien. Efter vores opfattelse er det også en bekvemmelighedsflygtning.

Rigtige flygtninge skal hjælpes i hjemlandet. Det hjælper ikke folk ude omkring i verden en disse, hvis vores velfungerende system bryder sammen, og det vil det uværgerligt gøre, hvis vi skal tage flere flygtninge.

Der vil også blive meget utilfredhed blandt danskerne, mere end der er i forvejen. I forvejen får flygtninge fordele i forhold til danskerne, de kommer foran i boligkøen, de kommer foran i arbejdskøen. Samtidig har vi mindst 40.000 mennesker, der er gået fra dagpenge til kontanthjælp og har været nødt til at sælge alt for blot at kunne modtage kontanthjælpen. Mens flygtningene bliver indlogeret i luksuslejligheder og luksushoteller, har flere syge mennesker ikke kunnet få bolig. De må flytte ind i campingvogne hvor det trækker ind.

Politikerne gør intet, trods de er valgt ind på at gøre noget ved det. Medierne bruger løgnagtig og usaglig propaganda, for at få os til at føle medlidenhed med flygtningene.

Vi har taget vores del af flygtningene, så meget at det ryster vores velfærdssystem. Nu er det på tide at Saudi Arabien, Qatar, Oman og Kuwait får både pengepung og vilje frem og deltager i at huse deres muslimske brødre og søstre.
Lad os nu først se, om det er muligt for Danmark at integrere dem vi har, inden vi tager flere. Alt andet vil være totalt uansvarligt overfor danskerne og det er dog stadig vores land.

Derfor arrangerer vi en demonstration ved grænsen som vi kalder Luk grænsen! for at synliggøre problemet for vores åbenbart tungnemme politikere. Vi har nu en ny regering der er valgt ind til at gøre noget ved det, så vi håber at vores demonstration kan være med til at vise, at der er mange danskere, der mener det samme som os. Demonstration “Luk Grænsen!” d. 12 september kl. 13 ved Kruså overgangen

Gruppen Trygt og sikkert Danmark

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Med alt det kjøret/presset det har vært i PK media i hele Europa pga flyktninger (skjulte terrorister derav de rikeste flyktninger som kan betale menneskesmuglerne) som oversvømmer våre land… vi må alle hjelpe de Her i Europa, sier politikerne, vil det for meg bli et nødvendig pusterom at noen begynner å si Høyt, med demonstrasjoner “lukk våre grenser”, fordi dette er ikke en god løsning for de som redan bor i lendene og deres nødvendige behov i hverdagen…som boende, mat, nødvendig sjukvård, skole mm…ingen penger kvar…og dette blir saldoen i et budsjett som allerede har sprukket, i alle fall i… Read more »

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago

Mycket bra! Danskarna visar vägen.

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago
Reply to  Markus Lindt

Demonstration 15 september kräver regering Löfvens avgång.

Jag har redan köpt en rulle rep, har skaffat åtta säckar fjädrar från en hönsfarm. Någon måste hjälpa med att skaffa en tunna tjära, eller i nödfall gummilim.

(Mitt originalinlägg blev spamflaggat. Det innehöll länkar där man kan anmäla sig.)