11
sep
Seneste opdatering: 11/9-15 kl. 2144
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Breitbart London. Se eventuelt min video med Robinson: Tommy Robinson in Brussels

När den svenska underklassen blev osynlig

Det här är en text som Marika Formgren och jag har hållit på med sedan i våras. Vi är journalister från två olika generationer och har båda sett hur den svenska underklassen, som den svenska journalistkåren förr slutit till sitt bröst, blivit osynlig i media till förmån för en ”rasifierad” journalistik. Här försöker vi förklara varför.

Marika var tidigare ledarskribent på Corren och Barometern, men slutade sedan hon fått skrivförbud på Corren vad gäller invandring, feminism och familjefrågor. Därför lämnade hon journalistiken. Hon utbildar sig numera till dataingenjör. Hennes blogg hittar ni härGunnar Sandelin og Marika Formgren: När den svenska underklassen blev osynlig

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Jag minns när svensk nationell media berättade om Tommy och EDF, så klart var han rasist, så klart var han islamofob och allt det där, och när jag hörde det tänkte jag, det ska jag kolla och naturligtvis var det en lögn. Tommy är en kille med stort hjärta och patos, men så långt orkade inte de svenska journalisterna leta efter sanningen. De borde gjort som många andra och lyssnat på hans framträdande på Oxford och läst lite mer än att bara lita på sina så kallade kolleger i Storbritannien. Hade jag varit i Tommys kläder hade jag tagit min… Read more »

janh8
janh8
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Jeg var sammen med Tommy både i Aarhus og Stockholm i 2012. En trevlig kille. Vensterpøbelen utmerkade seg begge steder som de rennstensråttor dom er. Rennestensråttor med professortittel.