13
sep
Seneste opdatering: 13/9-15 kl. 2012
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Når politiet ellers slæber afsted med topløse FEMEN kvinder, har man dog aldrig set dem sparke på en liggende kvinde. Det er ikke fremmed for disse muslimske mænd, men vi ved jo fra Sverige og profeten selv, at de er gode feminister. De muslimske kvinder  havde deres egen  halvdel af salen at holde Muhammed-møde i. France: Topless Femen dragged off stage at Salon Musulman du Val d’Oise og Le Figaro, oversat.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tavsen
tavsen
5 years ago

HVOR ER DET AFSKYELIGT at se en flok tapre muslimske mænd sparke løs på en kvinde, der er kastet i gulvet ÆKELT Det er virkelig modige kvinder. Gad vide om de er klar over, hvad de er oppe imod?? Her i Danmark kan de demonstrere herfra til evigheden for at amme på cafeer. For hvem ejer cafeerne?? http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/10507710 Bahram Sari, der ejer in-caféerne ‘Café Sommersko’ og ‘Café Stella’ i indre København skal i fængsel, efter han er blevet dømt for to uafhængige voldssager mod to kvinder.. Han er også dømt for meget andet. Og en kollega i Skive Fængsel for… Read more »