13
sep
Seneste opdatering: 13/9-15 kl. 1019
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Millions more Syrians could head for Europe: UN warns of huge influx of refugees fleeing ‘hell’ as HALF the country is on the move

Video fra no-go zone i London

Det kuleste nabolaget i London, skrev Aftenposten ifjor. For de har ikke peiling. Shoreditch er ikke kult, det er farlig hvis du er mann, bedugget og ikke-muslim. Det har vært mange overfall. Dette overfallet er fra Brick Lane for noen dager siden.

I 2006 turde ikke BBC å filme “Brick Lane” i selve Brick Lane. Det var for farlig. Beboerne likte ikke boken som skulle filmes og politiet frarådet BBC å filme. Den amerikanske studenten Francesco Hounye, 23, hadde bare vært i Storbritannia i tre dager. Etter en kveld ute på byen i Øst-Londons Chadwell (et område hvor pubene stenger på grunn av demografiendringer) gikk han hjem. Det tok fem menn 30 sekunder å ødelegge Hoynyes liv. Det var i Brick Lane at restauranteierne ble truet med 40 piskeslag hvis de fortsatte å selge alkohol. Dette er Anjem Choudarys London. Det kule nabolaget. Daily Mail

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Omend radioprogramfladen ikke er fri for særheder der kan være alvorlig kritik af er dette program ikke så ringe i mine ører:

https://youtu.be/BeIpLLa0GYg

Dogen
Dogen
5 years ago

Ja, ja… Politiet ønsker dem jo velkommen.

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  Dogen

Selvfølgelig, så er de sikker på fast arbejde. For muslimer slæber hele mentaliteten med. Sjakalmanifestet gælder til evig tid