14
sep
Seneste opdatering: 15/9-15 kl. 1944
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her, her og her. Det kan da godt være, nogle af migranthjælperne har dansk pas. Ud af 30 ansigter talte jeg fire-fem danske, heraf nogle kvindelige konvertitter. Der er altså tale om muslimsk hjælp til illegalt indvandrede muslimer, hvis man skal være mere specifik end danske medier. Det viser om ikke andet, hvor deres loyalitet ligger, og hvor meget man skal tro på danske  journalister.

Jeg gik ind på Banegårdsrestauranten for at drikke en kop kaffe. Jeg faldt i snak med en ældre israeler, det lige var kommet fra jødisk nytår i Synagogen. “Fortæl dine politikere”, sagde han “at de er ved at begå en forbrydelse imod dine børn. Jeg kender islam, jeg taler arabisk, det kommer til at betyde sorg og ulykke for dem. Fortæl politikerne lige ud, de påfører dine børn krig. Stop det nu, mens der endnu er tid.”

Da vi skiltes, gav han hånden og præsenterede sig med forhåbningen om, vi mødtes en anden gang. – Se Lone Nørgaard’s Vi kan ikke stole på TV’s dækning af den aktuelle massetilstrømning. –  Københavns Hovedbanegård kl 15. Klik for helskærm. © Snaphanen.dk.

14.9.2015 056 14.9.2015 042

14.9.2015 038 14.9.2015 045 14.9.2015 049 14.9.2015 055 14.9.2015 057 14.9.2015 065

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] som jo allerede har etableret brohoveder i vore lande – er på plads og, som man kan se på Snaphanens fotografier, i fuld gang med at modtage […]

smiley
smiley
5 years ago

Absolutt sant det. Våre barn og barnebarn skal forbanne oss til evig tid. Det er den største tragedien siden Romerrikets fall.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  smiley

Ja, de vil givetvis forbande os, men de vil gøre det, fordi vi skaber spændinger og splid mellem muslimer og ikke-muslimer med vores tale om “de gode gamle dage”. Den viden, vi har om en anden tid, kan vi ikke overlevere. “Hold så KÆFT!” vil de sige til os. De vil ikke høre på det pinlige, racistiske vrøvl, vi siger.
Det er desværre sådan, de vil forbande os. Ikke på den måde, vi kunne ønske os det: Vitalt, med gnist og overlevelsesvilje.
– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Det er ikke muslimerne, der steriliserer vores kultur, og opdrager børn til uvidenhed og ‘universalitet’. Det er skolen.
Og det er os, der forsømmer at overlevere – hvis vi da har noget at overlevere, andet end kværulanteri.
– – –

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dagens gode grin / skratt – bemærk de stemte s’er (z) 😉

http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2015/zodeste.jpg

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Lazze
Lazze
5 years ago

Sidste uge sendte radio 24/7 en reportage fra Rødby. De spurgte en syrisk kvinde som var på vej til Sverige, hvorfor hun og hendes familie ville til Sverige (og ikke blive her i Danmark). Jeg antager, at hun ville til et segregeret område i Sverige med venner og familie, måske Södertälje, for hun sagde: “Vi ønsker at undgå, at være sammen med arabere!” Okay, tænkte jeg, og fik bekræftet mine konservative teser om, at man ikke både kan balkanisere og integrere på samme tid. Det ender i en kæmpe eksplosion af en borgerkrig her i Europa, dette her – det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Lazze

Næ. Vi dør ikke en heroisk død. Vi sover ind, efter at have steriliseret vores kultur og gjort vores børns tilværelse totalt abstrakt. De kan ikke kæmpe for et hævd de ikke føler, de har, og for en sammenhæng, de ikke ved af. Fremtidige generationer vil nok nedstamme fra danskere, men de vil ikke føle sig som sådanne, og det vil være pinligt at erklære sig som dansker over for de aggressive, vitale, og talrige muslimske unge mænd.
Alle, der taler om “borgerkrig” er over halvtreds, eller marginaliserede, svage unge mænd. Borgerkrig er komplet udelukket.
– – –

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Ett svenskt segregerat samhälle skapat av politiker. Bor i en medelstor stad där man kan se när bussen kommer från ett utanförskapsområde, eller från de mer etablerade stadsdelarna. Vi är ännu förskonade från etniska konflikter. Det stora problemet är att svenskarna i min stad inte inser vilken segregation som råder i Sveriges storstäder. Varför har det här problemet uppstått ? För att svensk media inte belyser verkligheten. I stället för att propagera för sina egna politiska intressen så borde de belysa verkligheten. Jag och min käresta gör så gott vi kan för att förmedla de faktiska förhållandena på olika forum.… Read more »

Thinktank
Thinktank
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Liknelsen med paddan är magnifik! En seg och sävlig padda!

Pantherinae
Pantherinae
5 years ago
Reply to  Thinktank

Desværre ender den med at dø ..

Landsmannen
Landsmannen
5 years ago

“Fortæl dine politikere”, sagde han “at de er ved at begå en forbrydelse imod dine børn.” – Det är verkligen ett sorgligt och hopplöst läge när politikerna inte vill höra eller ens låtsas om att problemen kommer. Som ett brev på posten. Det räcker att göra empiriska studier där muslimer finns för att inse att