16
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 2305
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 16-09-2015 215502

Svenske medier har indvendinger mod You Gov’s metode, men dog ikke ¬†n√•r instituttet giver gode m√•linger til V√§nsterpartiet eller Milj√∂partiet. Det bliver en dobbeltmarathon for L√∂fv√©n frem til valget i 2018, og han er allerede i elendig form. I dennne uge alene, kom der 5.200 asyls√łgere til Sverige. P√• √•rsplan ville det v√¶re 270.400. “Svejseren” er tvunget til at handle, og det skal ikke vare for l√¶nge.

I den senaste väljaropinionen från Yougov, utförd på uppdrag av Metro, ställdes frågan om vilka tre politiska frågor som är viktigast just nu. Flykting- och invandringsfrågan hamnade högst upp på 53 procent, en ökning med sju procentenheter från augusti.

I Yougovs septemberm√§tning √∂kar SD till 27,3 procent ‚Äď √∂kningen √§r dock inom felmarginalen. Moderaterna hamnar p√• 20 procent och Socialdemokraterna p√• 21,8 procent. Sammanlagt har 1 515 intervjuer genomf√∂rts via Yougovs sj√§lvrekryterade onlinepanel under perioden 10-14 september. ‚Äď Det √§r orov√§ckande f√∂r Moderaterna och Socialdemokraterna. Det √§r stora andelar som r√∂stade p√• partierna i valet 2014 som s√§ger att de nu skulle r√∂sta p√• Sverigedemokraterna, s√§ger S√∂ren Holmberg. Metro. Link til You Gov september 2015

70 procent av europ√¶iske j√łder skjuler sin identitet

En ny m√•ling viser at 70 % av Europas j√łder skjuler sin identitet, mot 40 % for et √•r siden.JP.dk

Over 70 procent af j√łderne i de europ√¶iske lande g√•r meget stille med d√łrene og skilter ikke offentligt med deres religion og identitet. Det viser en meningsm√•ling, som de to j√łdiske organisationer Rabiner Center i Europa (RCE) og Europ√¶iske J√łders Forbund (EJA) har lavet, og som den israelske netavisynetnews.com fort√¶ller om.¬†Dermed er der sket en stor stigning i antallet af j√łder, som ikke offentligt viser deres religion, i l√łbet af det seneste √•r. For et √•r siden blev der foretaget en tilsvarende m√•ling, og da skjulte 40 procent deres j√łdiske identitet. Document og Poll: 70% of European Jews conceal their religion

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

SD på 27,3..!

Ja, det kunne man jo nemt ha’ forudsagt. Nok bare ikke s√• hurtigt, men med den nye “flygtningesituation” er det vel ingen overraskelse.

S og M kan ikke sadle om nu, uden at miste total troværdighed og blive udskammet i både medier og blandt deres egne frelste. Og hvad der også er værd at bemærke er, at MP kun ligger 1% fra spærreren.

S√• fra nu af kan SD k√łre p√• frihjul – og jo st√łrre de bliver, desto flere t√łr bekende sig til dem.
Berlinmuren er ved at bryde sammen Рnu også i Sverige..!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Det er alts√• et fremskridt p√• hele 5 procentpoint for SD hos YouGov p√• bare to m√•neder – alts√• omkring 23 % relativt (!) – , s√• det er stadig meget signifikant, uanset hvad det reelle niveau s√• lige “pr√¶cist” ligger p√•. Det viser en meget kraftig opadg√•ende tendens – og tilsvarende nedture for is√¶r S & M. Men p√• et eller andet tidspunkt m√• der vel trods alt snart begynde at bimle nogle store alarmklokker blandt ledelserne eller hos bredere dele af toplagene i de to gamle partier, for hvis de ikke snart begynder at reagere og udsende nogle… Read more »

Jean Valjean
Jean Valjean
5 years ago
Reply to  snaphanen

En del av den här ökningen till 27.3% är med all säkerhet Julia Caesars förtjänst. Vi svenskar vill också tacka Snaphanen som publicerar hennes faktafyllda krönikor.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Jean Valjean

Det er mange √• takke, ogs√• av Norske som bor/jobber i Sverige, og informerer Norge godt om tilstandene i Sverige…skrekkens eks.
I tillegg til at Norge har ca 110 000 svensker i arbeide, s√•…vi er sammen om dette.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Panikken må vel efterhånden være total rundt omkring på de svenske avis- / tidningsredaktioner
og p√• radio- og TV-stationerne – hvorfor vil det svenske folk nu lige pludselig ikke l√¶ngere g√łre
som de har f√•et besked p√• gennem mange √•rtier? Verden er af lave … ūüėČ

Og hvad skal vi dog finde p√• nu? Dette var jo absolut ikke en del af planen …

jasminum
jasminum
5 years ago

Det skulel bare ha skjedd for √•r tilbake. N√• har SD en uomtvistelig sliten leder, skj√łnt han gj√łr en fabelaktig jobb fortsatt, men svenske borgere har mye ansvar for hva han har gjennomg√•tt. I tillegg oversv√łmmes landet av islamske innvandrere. Failed state, utvilsomt. Og statsministrene de tidligere og n√•v√¶rende oppf√łrer seg ganske s√• – ja jeg vil bruke uttrykket “autistisk”, de sitter i en boble begge to – utiln√¶rmelige og tror de kan ved √• gjenta den samme setningen om igjen og om igjen forandre samfunnet fra hva det var til deres eget √łnskede = ingen kontakt med folket eller… Read more »

S√łren Petersen
S√łren Petersen
5 years ago

T√¶nk hvis Danmark havde noss… til at sige som Slovenien:

” Slovenien har p√• sin side ladet vide, at alle skal aflevere asylans√łgninger i landet og at det ikke vil fungere som en tr√¶desten p√• ruten ind mod Tyskland og Skandinavien. Det tillader EU-reglerne ikke, konstaterer indenrigsminister Vesna Gyorkos Znidar. Politiet er g√•et i gang med at indkalde sine reservestyrker.”

(sakset fra Politiken)

“Vi vil ikke fungere som tr√¶desten p√• ruten ind mod Sverige”. (Imagin√¶rt citat fra L√łkke, – nej, det har han ikke hverken mod, vid eller karakter til)

Markus Lindt
Markus Lindt
5 years ago

Kanske det blir jul redan in November? SD 30 % är väl värd ett glas skummande vin i väntan på 51 %.

En god överblick kan fås på http://status.st/

S√łren Petersen
S√łren Petersen
5 years ago

Sweden – a failed state today – Denmark – a failed state tomorrow? Der foreg√•r i disse dage en historisk set MASSIV mediekampagne for pro immigration – se blot Metroxpress idag – samt DR og Tv2 samt Politiken – selv JP og Berlingske er ikke uefne p√• denne front. Det forekommer mig en g√•de hvordan U-L√łkke regeringen kan komme afsted med ikke at indf√łre gr√¶nsekontrol og sende folk tilbage til Tyskland – et sikkert land – s√• kan de smage deres egen medicin… Lad os g√łre det lille vi kan for ikke at belaste Sverige yderligere. Igen kunne DF sige:… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

“Der foreg√•r i disse dage en historisk set MASSIV mediekampagne for pro immigration – se blot Metroxpress idag – samt DR og Tv2 samt Politiken – selv JP og Berlingske er ikke uefne p√• denne front.”

Det er lige meget..! Det er alligevel kun dem selv der læser deres eget pjat Рog mange af dem tror nok ikke engang selv på det.

Men hvis nogen af dem stadig g√•r rundt og tror deres propaganda virker p√• det store flertal, kan man jo n√¶sten kun ha’ ondt af dem… N√¶sten..!