16
sep
Seneste opdatering: 16/9-15 kl. 2305
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 16-09-2015 215502

Svenske medier har indvendinger mod You Gov’s metode, men dog ikke  når instituttet giver gode målinger til Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. Det bliver en dobbeltmarathon for Löfvén frem til valget i 2018, og han er allerede i elendig form. I dennne uge alene, kom der 5.200 asylsøgere til Sverige. På årsplan ville det være 270.400. “Svejseren” er tvunget til at handle, og det skal ikke vare for længe.

I den senaste väljaropinionen från Yougov, utförd på uppdrag av Metro, ställdes frågan om vilka tre politiska frågor som är viktigast just nu. Flykting- och invandringsfrågan hamnade högst upp på 53 procent, en ökning med sju procentenheter från augusti.

I Yougovs septembermätning ökar SD till 27,3 procent – ökningen är dock inom felmarginalen. Moderaterna hamnar på 20 procent och Socialdemokraterna på 21,8 procent. Sammanlagt har 1 515 intervjuer genomförts via Yougovs självrekryterade onlinepanel under perioden 10-14 september. – Det är oroväckande för Moderaterna och Socialdemokraterna. Det är stora andelar som röstade på partierna i valet 2014 som säger att de nu skulle rösta på Sverigedemokraterna, säger Sören Holmberg. Metro. Link til You Gov september 2015

70 procent av europæiske jøder skjuler sin identitet

En ny måling viser at 70 % av Europas jøder skjuler sin identitet, mot 40 % for et år siden.JP.dk

Over 70 procent af jøderne i de europæiske lande går meget stille med dørene og skilter ikke offentligt med deres religion og identitet. Det viser en meningsmåling, som de to jødiske organisationer Rabiner Center i Europa (RCE) og Europæiske Jøders Forbund (EJA) har lavet, og som den israelske netavisynetnews.com fortæller om. Dermed er der sket en stor stigning i antallet af jøder, som ikke offentligt viser deres religion, i løbet af det seneste år. For et år siden blev der foretaget en tilsvarende måling, og da skjulte 40 procent deres jødiske identitet. Document og Poll: 70% of European Jews conceal their religion

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

SD på 27,3..!

Ja, det kunne man jo nemt ha’ forudsagt. Nok bare ikke så hurtigt, men med den nye “flygtningesituation” er det vel ingen overraskelse.

S og M kan ikke sadle om nu, uden at miste total troværdighed og blive udskammet i både medier og blandt deres egne frelste. Og hvad der også er værd at bemærke er, at MP kun ligger 1% fra spærreren.

Så fra nu af kan SD køre på frihjul – og jo større de bliver, desto flere tør bekende sig til dem.
Berlinmuren er ved at bryde sammen – nu også i Sverige..!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Det er altså et fremskridt på hele 5 procentpoint for SD hos YouGov på bare to måneder – altså omkring 23 % relativt (!) – , så det er stadig meget signifikant, uanset hvad det reelle niveau så lige “præcist” ligger på. Det viser en meget kraftig opadgående tendens – og tilsvarende nedture for især S & M. Men på et eller andet tidspunkt må der vel trods alt snart begynde at bimle nogle store alarmklokker blandt ledelserne eller hos bredere dele af toplagene i de to gamle partier, for hvis de ikke snart begynder at reagere og udsende nogle… Read more »

Jean Valjean
Jean Valjean
8 years ago
Reply to  snaphanen

En del av den här ökningen till 27.3% är med all säkerhet Julia Caesars förtjänst. Vi svenskar vill också tacka Snaphanen som publicerar hennes faktafyllda krönikor.

sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  Jean Valjean

Det er mange å takke, også av Norske som bor/jobber i Sverige, og informerer Norge godt om tilstandene i Sverige…skrekkens eks.
I tillegg til at Norge har ca 110 000 svensker i arbeide, så…vi er sammen om dette.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Panikken må vel efterhånden være total rundt omkring på de svenske avis- / tidningsredaktioner
og på radio- og TV-stationerne – hvorfor vil det svenske folk nu lige pludselig ikke længere gøre
som de har fået besked på gennem mange årtier? Verden er af lave … 😉

Og hvad skal vi dog finde på nu? Dette var jo absolut ikke en del af planen …

jasminum
jasminum
8 years ago

Det skulel bare ha skjedd for år tilbake. Nå har SD en uomtvistelig sliten leder, skjønt han gjør en fabelaktig jobb fortsatt, men svenske borgere har mye ansvar for hva han har gjennomgått. I tillegg oversvømmes landet av islamske innvandrere. Failed state, utvilsomt. Og statsministrene de tidligere og nåværende oppfører seg ganske så – ja jeg vil bruke uttrykket “autistisk”, de sitter i en boble begge to – utilnærmelige og tror de kan ved å gjenta den samme setningen om igjen og om igjen forandre samfunnet fra hva det var til deres eget ønskede = ingen kontakt med folket eller… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
8 years ago

Tænk hvis Danmark havde noss… til at sige som Slovenien:

” Slovenien har på sin side ladet vide, at alle skal aflevere asylansøgninger i landet og at det ikke vil fungere som en trædesten på ruten ind mod Tyskland og Skandinavien. Det tillader EU-reglerne ikke, konstaterer indenrigsminister Vesna Gyorkos Znidar. Politiet er gået i gang med at indkalde sine reservestyrker.”

(sakset fra Politiken)

“Vi vil ikke fungere som trædesten på ruten ind mod Sverige”. (Imaginært citat fra Løkke, – nej, det har han ikke hverken mod, vid eller karakter til)

Markus Lindt
Markus Lindt
8 years ago

Kanske det blir jul redan in November? SD 30 % är väl värd ett glas skummande vin i väntan på 51 %.

En god överblick kan fås på http://status.st/

Søren Petersen
Søren Petersen
8 years ago

Sweden – a failed state today – Denmark – a failed state tomorrow? Der foregår i disse dage en historisk set MASSIV mediekampagne for pro immigration – se blot Metroxpress idag – samt DR og Tv2 samt Politiken – selv JP og Berlingske er ikke uefne på denne front. Det forekommer mig en gåde hvordan U-Løkke regeringen kan komme afsted med ikke at indføre grænsekontrol og sende folk tilbage til Tyskland – et sikkert land – så kan de smage deres egen medicin… Lad os gøre det lille vi kan for ikke at belaste Sverige yderligere. Igen kunne DF sige:… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

“Der foregår i disse dage en historisk set MASSIV mediekampagne for pro immigration – se blot Metroxpress idag – samt DR og Tv2 samt Politiken – selv JP og Berlingske er ikke uefne på denne front.”

Det er lige meget..! Det er alligevel kun dem selv der læser deres eget pjat – og mange af dem tror nok ikke engang selv på det.

Men hvis nogen af dem stadig går rundt og tror deres propaganda virker på det store flertal, kan man jo næsten kun ha’ ondt af dem… Næsten..!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x